Съндерланд - Челси 04.12.2013 / 21:45 /

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: Съндерланд - Челси 04.12.2013 / 21:45 /

Мнениеот Angel CFC » 05 дек 2013 09:03

В този мач, Моуриньо трябваше да си стартира с Ба! Силно включване направи онзи ден, а и ротациите са хубаво нещо!
Така, че грешката си е по-скоро негова!
В спора за Торес, мисля да ударя едно рамо на Играта...като цяло фернандо прави силен сезон за Челси! Да вчера бе дупка, с/у Нюкасъл не бе силен, но от там насетне всеки друг мач му е силен...Тотнъм, Байерн, Сити и да не ги изброявам всички! Моуриньо най-добре вижда на тренировки, кой му е най-добрият нападател в момента! Просто не е нужно веднага да анатемосва ме футболистите след слаб мач!

ПП Ние Българите сме си малко такива...емоционални, ако вкарва е Бог, ако изпуска на бесилото!

ПП Не ми се рови в нета, но има клипове с комични пропуски и на Перси и на Руни, така че... :mrgreen:

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 05 дек 2013 09:53

Честита победа !!! Много важни 3 точки...

За жалост не можах да гледам мача, а просто видях головете на двата отбора на репортаж. Това не ми е достатъчно да коментирам каквото и да е.
За Азар ясно, че е бил играча на мача ... Франки също е бил явно със силен мач.
Защитата обаче май малко се е издънила...

Иначе, дайте обаче малко инфо за представянето на Мата и включването на Вилиан ?

Относно Торес... понеже гледам се карате заради него...истината е някъде по средата и тя е, е крайно време всеки фен тук да разбере, че Хлапето няма да се върне към годините си от Ливърпул и очакванията към него не трябва да са особено високи, но това далеч не означава, че е толкова безобразно слаб колкото го изкарват някои хора тук като Ясен. Както казах истината е някъде по средата... а именно, докато Торес е в Челси ще гледаме един непостоянен нападател, който играе с огромно желание и понякога играта му се получава, но друг път увредената му психика се оказва по- силна от него и води до пропуски от такъв характер... В никаъв случай обаче Торес не е безполезен и ненужен на отбора, но каквото и да си говорим е далеч от ролята на "топ нападател" какъвто трябва да има отбор като Челси ;)
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 05 дек 2013 10:50

Номер 9
Не вярвай кой какво ти казва.Увери се с очите си ;)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 дек 2013 11:06

Nomer_9 написа:Честита победа !!! Много важни 3 точки...

За жалост не можах да гледам мача, а просто видях головете на двата отбора на репортаж. Това не ми е достатъчно да коментирам каквото и да е.
За Азар ясно, че е бил играча на мача ... Франки също е бил явно със силен мач.
Защитата обаче май малко се е издънила...

Иначе, дайте обаче малко инфо за представянето на Мата и включването на Вилиан ?

Относно Торес... понеже гледам се карате заради него...истината е някъде по средата и тя е, е крайно време всеки фен тук да разбере, че Хлапето няма да се върне към годините си от Ливърпул и очакванията към него не трябва да са особено високи, но това далеч не означава, че е толкова безобразно слаб колкото го изкарват някои хора тук като Ясен. Както казах истината е някъде по средата... а именно, докато Торес е в Челси ще гледаме един непостоянен нападател, който играе с огромно желание и понякога играта му се получава, но друг път увредената му психика се оказва по- силна от него и води до пропуски от такъв характер... В никаъв случай обаче Торес не е безполезен и ненужен на отбора, но каквото и да си говорим е далеч от ролята на "топ нападател" какъвто трябва да има отбор като Челси ;)

абсолютно съм съгласен с коментара ти за Торес
и категорично твърдя, че не смятам Торес за безобразно слаб, има своя принос към Челси през този сезон, просто такива пропуски, които прави са недопустими за играч от неговото ниво.
Да, тези пропуски се дължат на проблеми с психиката, на тренировка няма да пропусне, но това се отнася за всеки един човек, който е играл футбол някога в живота си, нали затова е топнападател в световен мащаб, взима големи възнаграждения, за да се различава от обикновения аматьорски футболист, който също би направил такъв пропуск, който според мен се дължи на човешката психика.
Иначе пак стигаме до въпроса, защо нападателите могат да пропиляват с лека ръка такива положения, а защитниците, деф.халфове, вратаря не могат!
и защо наградите за футболистите отиват при атакуващите играчи, а защитниците и вратарите не получават нищо! Не е справедливо ...

p.s. играл съм доста години като нападател, преди да приключа с футбола.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 дек 2013 12:23

Вече много се дразня като чета коментари "за" или "против" някои конкретен футболисти/позиция! Разберете, че не може в една среща да е пр0, а в другата лаЙно! Това, че футболистите имат лош мач е най-нормалното нещо! Предполагам, че колегите, които пишат във форума и бачкат :mrgreen: също са имали кофти дни на работата ;)
Относно даването на почивка или "ротациите" - това въобще не е гаранция, че ще подейства с нужния ефект на всеки един футболист! Има футболисти, за които е по-добре да разцъкват в максимален брои срещи! Луис миналата година игра много силно, когато не получаваше реална почивка, а виждаме какви са му изявите през този!
Иначе, вчера Мата игра, както го правеше Азар в началото на сезона (е, според мен една идея по-зле). Мачът му изглежда слаб - няма асисти, няма голове. Но действа за отбора и това се иска от него. Нормално е да му трябва време, за да се адаптира! Но е тъпо, че на него никой не му скача, а Азар го бяхте изкарали пълен глиган. Да, след вчера е много лесно да се хвали Еден, но това е нормален процес, когато ти гласуват доверие да си основен футболист! Това е ролята на подобни фигури - отборът, като колектив допуска неточности и 1-2 играчи нокаутират съперника. Този месец ще играем по два мача на 7 дни (грубо казано) и ще има игрово време за (почти) всички!

ПП Всеки мач на Франки е като финал в ШЛ ;) МНОГО ГОЛЯМ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 дек 2013 13:02

След като изгледах запис на срещата ( почти веднага след краят и пуснаха запис ) ... Мога да напиша, че защитата ни не игра толкова зле.
2 от головете на онези бяха изключително шансистки... Извинявам се ако напомням на "Fox-a" с това определение. :lol:
Като изключим ситуациите при головете, които бяха след статични положения, домакините почти нямаха реална голова ситуация.

Но забелязах, че халфовете в синьо се представиха под нивото си.
Е, Франки игра добре, но Рами, Мата и Вилиан ( този само през 1-вото полувреме ) ... Играха слабо.
В атака нямахме много положения... Добре че бяха индивидуалните изяви на Еден.
Както при головете, така и при асистенцията му към Лампс.

Торес направи най-слабото си представяне от началото на сезона, но забелязах, че винаги имаше 2-ма около него.
В предишният мач ми направи впечатление, че Фернандо игра много освободено и сполучливо, когато влезе Ба.
Това не е толкова изненадващо, все пак в Пуул често действаше с подмомагащ нападател.
Междудругото и самият Ба ( снощи се включи добре ) ... Игра много по-добре от обикновеното си представяне, когато Торес бе до него в предходният мач.
Той също е свикнал с нападател до него... Видяхме това в Нюкясъл, когато играеха с Папис Сисе.
Това е интересно за отбелязване... Макар че съм сигурен, че Жозе няма да пробва схема с 2-ма чисти, като титулярна такава в някой мач.
Ето'о - Ба и Торес - Ето'о, също биха били чудесни варианти. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 05 дек 2013 19:06

Честита победа!
Феноменален Азар! Надявам се да го виждаме повече в тази форма. За жалост това беше най-добрия му мач от началото на сезона (според мен).
Мата си личи, че не е във форма... поне според мен след тези два мача си личи, че не може да се сравнява с Азар и Оскар... за сега. Надявам са, че ще подобри състоянието си и ще започне да играе на ниво.
Аз също мисля, че е време Иванович да си почине малко. Според мен головете на Съндърланд не бяха от грешка на защитата, а доза късмет и леко разсеяност, но не е проблем.
Наистина много слаб мач на Торес. Надявам се Ба да започне срещу Стоук.
Почти съм сигурен, че Шюрле ще играе срещу Стоук на мястото на Мата.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 дек 2013 21:46

Е как шансистки?Имаха си хората време да ритат към вратата и защитата е виновна,че ги остави да го правят.Нямам оправдание за тях,както нямам оправдание и за Йововщината на Торес.Определено днес не беше неговия мач.А халфовата линия нямаше креативността от предния мач.И накрая,в този мач само огромното желание на Азар ни спаси.Не се самозалъгвайте,че сме играли кой знае какво.Накрая при 3-4 всички треперихме да не изравнят с "шансистки" гол.А аз някъде написах/даже 2 пъти/,че няма да стане закучен мач<-noob:)И все пак ще се повторя ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
Изображение

Върни се в “Челси”