Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boyan_kn

Re: Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1

Мнениеот boyan_kn » 05 дек 2013 10:19

Шшш, леко, бе :!: К'во стана сега? Гейски снимки ... видя ми се смешна, нищо в тая насока. Иначе, че няма да е лошо да го вземеме - няма, ама вие още се тегавите :lol: Какво съм казал против Рамзи кючека :? Най-добрият играч на Арсенал от началото на сезона ! Тая как е :)

Изображение

suareshampion

Re: Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 10:44

Alonso_Massa написа:
wu_dnica написа:
wolf написа:
Alonso_Massa написа:Предполагам ви мина от мача с Хъл. Не искате вече да гоните 3/4 от отбора и не искате нов треньор. Така де шегата на страна. Честита победа!!! Дано продължим така и следващите мачове!!! :)

Напротив, все още мисля че Агер, Шкъртел и Стърлинг за нищо не стават. Той Джонсън е 2 пъти крилото което малкия нещастник някога е бил. Флано му дай защита, напред е... майко мила. Хендерсън е за пейката при наличието на Алън.

Алън влиза в ритъм и на Алберто му трябват малко мачове и ше стане работата ....за другите съм съгласе .....аре Агер за резерв а? :)

Шкъртел не е лош футболист, просто на моменти прави фрапиращи грешки, което го прави рисков, но за резерва става. Агер в никакъв случай не е зле. Стърлинг се развали с този договор за 50 хилки на месец. Замая му се главата... Ама дано да се стегне малко, че и на мен хич не ми харесва тъй, ама още е рано да го отписваме. ;)

Погледни се само колко си объркан ,малкия ? Само в едно изречение си противоречиш 15 пъти ? :) Шкъртел не бил лош ,ама бил рисков ,но пък ставал за резерва ,но пък правил фрапиращи грешки ,но пък само на моменти ? :) УжАС.
И като влезе като резерва и пак като направи фрапираща грешка ,нали пак ще загубим бе момче ? Кво е значението ,дали ще прави грешки като титуляр или като резерва ? За мен никакво ,но за теб явно има значение ? :)
Виж ся ,разбирам болката ви за тия стари играчи .Разбирам привързаността ви към тях .Това е нормално за вас по малките . Но в един момент ,вече ,след като тия играчи не са ти донесли никакви успехи ,трябва да се разделиш с тях. След като тия играчи са ти доказали сумати пъти ,че грешат ,значи пак ще грешат. Знам ,че се надяваш да не грешат повече ,но това няма да стане .Толкова си могат бе момче. Проумей го .Оттук нататък ,тяхната игра ще става по зле и по зле ,по добре няма да стане.

Ако излезем със снощната некадърна защитна четворка срещу тотнъм,сити и челси ,ще ни разчекнат ..помни ми думата ! Натиснат ли ги малко и си гълтат граматиката. Става голямо напрежение и хаос отзад. С такива играчи ,топ 4 няма да видим никога ,за титла изобщо няма да говоря .
Тоя дебелия десен бек Джонсон ,става все по слаб в защита а в нападение отдавна няма един голов пас .Създава някакво впечатление ,че е активен по фланга ,но до там . Няма никаква ефективност .
Така ,че нуждата от класен десен бек е повече от голяма в момента.
Фланаган в нападение е пази боже ,ще го видиш и в защита ,срещу тия отбори.
Агер вчера пак заспа. Агер туй Агер онуй ,за Агер лошо да не се говори и Агер вчера пак заспа. :) За кой път вече ? Броиш ли ги ? Е как няма да говорим лошо тогава ?
Вън от Ливърпул и това е ! Тоя отбор иска пълно освежяване . Иска класа . Проумейте го . И тогава ще видите огромната разлика.
Последна промяна от suareshampion на 05 дек 2013 10:51, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 10:58

Джо Алън отново направи добър мач. И напълно оправда думите за него и критиките ми към Роджърс за предния мач.НО ,аз не искам да гледам Джо Алън като дефанзивен .Аз искам да го гледам ,на мястото на Джерард . Зад него Лукас а пред него Коутиньо и Алберто .Тия халфове трябва да се налагат плюс две нови халфчета а не смешника Хендерсън .Вчера вече напълно ми оправда плюенето по него от 3 години насам. Няма такъм слаб играч в Ливърпул .СИлно се съмнявам ,дали ще може да играе дори в Пирин Гоце Делчев. Дори и срещу мишоците от Норич ,той не направи нищо. И не само ,че не направи ами и в някои случаи и пречи на атаката. Най смешното вчера ,бяха двата му дълги рейда по крилото ...тръгва към тъча ,води я ,води я ,води я и първия път му я взеха а втория просто си я изкара в тъч. Нека да му удължим терена викам аз . Не не ,няма такъв глупав и бездарен играч в цялата история на Ливърпул !!!

И в тоя смисъл,искам да попитам антифеновете на Джонджо ,които са върли привърженици на Хендерсън...гледа ли някой как се представя Джонджо в Суонзи ? Как затваря усти ? Жалко ,че няма как да попитам и Роджърс .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 05 дек 2013 11:03

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:
wu_dnica написа:
wolf написа:
Alonso_Massa написа:Предполагам ви мина от мача с Хъл. Не искате вече да гоните 3/4 от отбора и не искате нов треньор. Така де шегата на страна. Честита победа!!! Дано продължим така и следващите мачове!!! :)

Напротив, все още мисля че Агер, Шкъртел и Стърлинг за нищо не стават. Той Джонсън е 2 пъти крилото което малкия нещастник някога е бил. Флано му дай защита, напред е... майко мила. Хендерсън е за пейката при наличието на Алън.

Алън влиза в ритъм и на Алберто му трябват малко мачове и ше стане работата ....за другите съм съгласе .....аре Агер за резерв а? :)

Шкъртел не е лош футболист, просто на моменти прави фрапиращи грешки, което го прави рисков, но за резерва става. Агер в никакъв случай не е зле. Стърлинг се развали с този договор за 50 хилки на месец. Замая му се главата... Ама дано да се стегне малко, че и на мен хич не ми харесва тъй, ама още е рано да го отписваме. ;)

Погледни се само колко си объркан ,малкия ? Само в едно изречение си противоречиш 15 пъти ? :) Шкъртел не бил лош ,ама бил рисков ,но пък ставал за резерва ,но пък правил фрапиращи грешки ,но пък само на моменти ? :) УжАС.
И като влезе като резерва и пак като направи фрапираща грешка ,нали пак ще загубим бе момче ? Кво е значението ,дали ще прави грешки като титуляр или като резерва ? За мен никакво ,но за теб явно има значение ? :)
Виж ся ,разбирам болката ви за тия стари играчи .Разбирам привързаността ви към тях .Това е нормално за вас по малките . Но в един момент ,вече ,след като тия играчи не са ти донесли никакви успехи ,трябва да се разделиш с тях. След като тия играчи са ти доказали сумати пъти ,че грешат ,значи пак ще грешат. Знам ,че се надяваш да не грешат повече ,но това няма да стане .Толкова си могат бе момче. Проумей го .Оттук нататък ,тяхната игра ще става по зле и по зле ,по добре няма да стане.

Ако излезем със снощната некадърна защитна четворка срещу тотнъм,сити и челси ,ще ни разчекнат ..помни ми думата ! Натиснат ли ги малко и си гълтат граматиката. Става голямо напрежение и хаос отзад. С такива играчи ,топ 4 няма да видим никога ,за титла изобщо няма да говоря .
Тоя дебелия десен бек Джонсон ,става все по слаб в защита а в нападение отдавна няма един голов пас .Създава някакво впечатление ,че е активен по фланга ,но до там . Няма никаква ефективност .
Така ,че нуждата от класен десен бек е повече от голяма в момента.
Фланаган в нападение е пази боже ,ще го видиш и в защита ,срещу тия отбори.
Агер вчера пак заспа. Агер туй Агер онуй ,за Агер лошо да не се говори и Агер вчера пак заспа. :) За кой път вече ? Броиш ли ги ? Е как няма да говорим лошо тогава ?
Вън от Ливърпул и това е ! Тоя отбор иска пълно освежяване . Иска класа . Проумейте го . И тогава ще видите огромната разлика.

До преди няколко мача не бях на едно мнение с тебе за Шкъртел и Джонсън,но като се загледах по внимателно в играта им виждам че издишат отвсякъде,даже и Агер издиша.Роджърс трябва да си прави защитата спрямо отборите,вижда се че словака не може да играе срещу мощни тарани и пак до пуска.Снощи Джо Алън го наблюдавах доста ама той се върти като пумпал околу тяхните играчи,а Рахимчо помислих че е отишъл до тоалетната защото не се чуваше даже и не се мяркаше в кадър.Затова другия мач при 21годишните или под наем,ми аз като гледам Сусо е с 10 класи над него.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 11:08

Milkoy написа:Като цяло - страхотна вечер. Нямам търпение PeterForsberg да сподели усещането. Само ме е яд, че Челси, Сити и Тотнъм се измъкнаха този кръг. Арсенал са вече изключително сериозен претендент за титлата.

Още в началото казах,че Арсенал ще са шампиони . Виж ,само един правилен трансфер ,понякога, до какво води ? И една добра форма на другия ти основен халф ? Тия двамата Рамзи и Йозил ,ако дойдат при нас на мястото на Хендерсън и Джерард и ние ще станем шампиони. Плюс правилните защитници ,разбира се .

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 05 дек 2013 11:10

suareshampion написа:
Milkoy написа:Като цяло - страхотна вечер. Нямам търпение PeterForsberg да сподели усещането. Само ме е яд, че Челси, Сити и Тотнъм се измъкнаха този кръг. Арсенал са вече изключително сериозен претендент за титлата.

Още в началото казах,че Арсенал ще са шампиони . Виж ,само един правилен трансфер ,понякога, до какво води ? И една добра форма на другия ти основен халф ? Тия двамата Рамзи и Йозил ,ако дойдат при нас на мястото на Хендерсън и Джерард и ние ще станем шампиони. Плюс правилните защитници ,разбира се .

Само казваш и хващат рейса :lol: Косчелни и Мертека обаче също ти требват :mrgreen:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 11:16

boyan_kn написа:
suareshampion написа:

Само казваш и хващат рейса :lol: Косчелни и Мертека обаче също ти требват :mrgreen:

Задръж си ги ,имам си Туре и Сако .

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 дек 2013 11:18

suareshampion написа:
Avrameca написа:Честно , добре че е Суарез ;)

Ай стига бе ,верно ли ? Е защо спряхте да хвалите вашия любим анимационен герой и вечен некадърник Джордан Хендерсън ?
Добре ,че е Джордан ,иначе сме живи умрели :)

Така го казваш все едно само Суарез и Хендерсън играят ... Хендо прави два слаби мача това не може да се отрече , но в сравнение с някои палячовци момчето си играе на ниво ...както и да е няма смисъл да изпадаме в ненужни спорове след такава победа.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 11:23

Avrameca написа:
suareshampion написа:
Avrameca написа:Честно , добре че е Суарез ;)

Ай стига бе ,верно ли ? Е защо спряхте да хвалите вашия любим анимационен герой и вечен некадърник Джордан Хендерсън ?
Добре ,че е Джордан ,иначе сме живи умрели :)

Така го казваш все едно само Суарез и Хендерсън играят ... Хендо прави два слаби мача това не може да се отрече , но в сравнение с някои палячовци момчето си играе на ниво ...както и да е няма смисъл да изпадаме в ненужни спорове след такава победа.

Моляяя ? Два слаби мача викаш ? пхахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Аврамец ,от 102 мача за Ливърпул има два силни .
Аврамец ,извинявай моето момче ,но и ти сменяй спорта. :)
И не се притеснявай ,няма как да водя спор с теб ,щом харесваш най големия некадърник в историята на Ливърпул . :)
Прекратяваме разговорчето.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 11:29

HoUs4oOL написа:Суарес официално е БОГ!

Тоя коментар от фен на Ливърпул ,ме кара да се чуствам добре. :)
Винаги съм знаел ,че ще дойде тоя момент.

Върни се в “Ливърпул”