MuFc1878 написа:Rofles написа: Гигс стана на 40, Мойс на него ли ще разчита да ни дърпа отбора ?
Гигси на 40 след контузията на Карик се спрява най-добре в центъра - какво е нивото на останалите

Искам да видя мнението на Алекс дали още смята, че е перфектна играта в защита на Дани и Валенсия

Ами като играят добре в защита да са бекове, бе.. Валенсия нищо не играе, Велбек и той. Казах ви преди мача, че ако сме с тия недоразумения по крилата нищо няма да направим и сами видяхте. Крило в Манчестър Юнайтед, титуляр е такъв само заради играта в дефанзивен план.. Е това не го разбирам.
Момчета истината, е такава, че не вземем ли 2-3 играчи зимата с "шампионския отбор" на Мойс и "шампионския манталитет от Хсове и загуби" На Мойс, няма да сме в 4ката. Ако вече вземем обаче свежа кръв, друго може да стане. Ама някой май трябва да свалят розовите очила. Положението в момента е тежко. Нямаме победа във ВЛ
3 поредни кръга. Мойс как ги мотивира тия хора? След като бихме Арсенал на колко точки разлика бяхме ? Е това си ни остана единствената победа във ВЛ от близо.. МЕСЕЦ. Това ли е Юнайтед, който искаме да виждаме ? Айде все ми е тая.. аз съм зад отбора, когато губи ама, когато е загубил след като е направил всичко да спечели. Какво да подкрепям аз? Той пуснал Уелбек и Валенсия да му правят играта по крилата, а Гигс на 40 и Фелайни, който дава пасове само назад да му движат играта в центъра ? Е няма как да стане просто.. В момента Юнайтед няма халф, който да дава хитри пасове напред, повтарям НАПРЕД. Гигс.. ако беше по-млад и ако си беше типичен център халф да ама НЕ Е. Джоунс в момента ни е най-стабилния халф, но той е дефанзивен. Клевърли или Йънг, Уелбек и Валенсия, кой от тях ще вземе приза за най-добър играч на сезона ? На всеки пост ни трябва играч, НА ВСЕКИ. Ей го на РвП се контузи и само Рууни влачи отбора ? Е бива ли такова нещо.. кажете. Централен защитник, Разиграващ полузащитник(тип Гюндоган, Ерера, Фабрегас, Иниеста), Крило(Ройс, Ди Мария), Нападател такъв, който да конкурира на РвП и Рууни. Чичарито, колкото и да го ценя, и колкото пъти е спасявал отбора се вижда започне ли титуляр нещо не става

. Нападател, който да прати Уелбек, при деца по 5год възраст да играе. Няма, няма и няма да стане с играчи като Валенсия(дефанзивни функции на крилото - пълно дърво, няма техника, няма дрибъл, няма центриране, няма удар = титуляр ), Йънг (пълен симулант = пълно лайно такива играчи вън), Уелбек(същата работа като Валенсия ама нали е юноша(интересно как тоя дебил е пробил в отбора, ама явно парите..), никаква техника, никакъв удар, никакъв дрибъл, никаква идея за играта, никакъв пас), Андерсон( талантливия бразилец, вечно контузен), Клевърли(младата надежда, опа.. май вече не е толкова млад. Докога ще е в отбора. Той си е типична резерва няма лидерски качества, а и не се откроява с такива футболни така, че - пейка), Карик( типичен рушител на играта ама на 32 години, пика на кариерата му мина вече(миналия сезон) сега се контузи и най-правилно ще е да довърши сезона и да сяда на пейката за дълго), Фелайни(Признавам, че аз бях един от най-вълдошевените хора, когато той дойде, ама засега нищо не прави - самата истина. Руши играта ама само с нарушения, лесно го финтират, тромав е, няма идея върху играта, а и пас няма. В ролята си на деф. халф 100% губи от Джоунс. Пасовете почти винаги са му назад и ако му дадат ЖК в началото почти съм сигурен, че до края на мача следва и ЧК ако не бъде сменен), Гигс(единствения недостатък, е че е на 40), Чичарито(по-добре да потърси друг отбор, както и ще стори според мен. Той не може просто като е титуляр да му тръгне играта. Признавам, че заради него така съм се радвал, че.. целия блок ме е чул, но той просто няма да се примирява докрай с факта, че е резерва, а вече напреднаха и годинките, но да си кажем откровено той за титуляр не става, не че Велбек става(той за нищо не става), но Чичарито просто няма цяла кариера да се примирява с резервния си статус), Фърдинанд(Той най-вероятно ще се откаже, но трябва да се ограничат максимално игровите му минути и вместо да го пуска него да вземе някой доказан ЦЗ).
Хора, които аз искам да бъдат закупени:
Хьоведес(Шалке 04) - ЦЗ/Пападополус(Шалке 04) - ЦЗ, Алекс Сандро(Порто) - ляв бек.
Ерера/Гюндоган
Ройс/Дракслер/Ди Мария
Левандовски/Фалкао(едва ли).
Айде четете

.