Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Сезон 2013/2014
Уж ударихме на камък, твърде късно сме започнали преговорите..... При нас с тези некадърници всичко е възможно!
- Devilment1878
- Контакти:
За какво ни е Коентрао? Ако ще взимаме бек,то трябва да е десен.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/439/4231439W.jpg[/wrapimg]
След провалената селекция през лятото, очаквате ли нови играчи през зимата? Лошият старт на сезона ме кара да отключа по-рано темата!!!
Не знам още кой трябва да излезе и да каже, че Юнайтед играят без халфова линия вече 2/3 сезона. Сигурно Мойс чака и папата да направи изявление. За да се налага 40годишно крило да играе като вътрешен полузащитник значи работата е лоша. С Карик зле - без него още по-зле. Не ми се мисли ако ни добара Байерн в това състояние какво ще стане. Сигурно резултата ще е баскетболен. Сега ставам и гледам Мойс се оправдава с късмета...както се казва късмета е с добрите, а Евертън може и да не заслужаваха победа, но Х със сигурност. Глейзърите да отпуснат някое пени, че туко-виж не се класираме и за Лига Европа.
- t0bl3ro_bg
Kristianc написа:Не знам още кой трябва да излезе и да каже, че Юнайтед играят без халфова линия вече 2/3 сезона. Сигурно Мойс чака и папата да направи изявление. За да се налага 40годишно крило да играе като вътрешен полузащитник значи работата е лоша. С Карик зле - без него още по-зле. Не ми се мисли ако ни добара Байерн в това състояние какво ще стане. Сигурно резултата ще е баскетболен. Сега ставам и гледам Мойс се оправдава с късмета...както се казва късмета е с добрите, а Евертън може и да не заслужаваха победа, но Х със сигурност. Глейзърите да отпуснат някое пени, че туко-виж не се класираме и за Лига Европа.
Имаше ли други опции и в момента има ли такива ?
Не му е лесно и на него с това което разполага..
Ягиелка, който изкара дълги години на „Гудисън Парк“ заедно с Мойс, обаче смята, че не наставникът е виновен за слабото представяне.
„Имах доста време да мисля и изпитвам огромно уважение към Дейвид Мойс. Наистина ми е жал за него“, каза бранителят.
„Вижте трансферите им през лятото. Хората, които взимат решенията в Юнайтед, не си мръднаха и пръста, за да му помогнат. Напрежението върху него винаги ще е голямо. В Евертън то не бе толкова сериозно, но сега може да се увеличи в течение на сезона. В Юнайтед не може да ставаш по-добър постепенно, там трябва да дадеш пълна газ от началото. Сигурен съм, че и той е знаел това, когато е приемал работата“, допълни Ягиелка.
Браво на Ягиелка, че публично е изразил мнението на доста от феновете на Юнайтед.
Мойс разкри много от плявата и според мен още зимата ще разкара поне 2-3, поне така се надявам де
Трудно се взимат класни играчи през януари, отчаяни сме, но и Глейзърите трябва да развържат кесията иначе топ 4 ще загубим и няма ШЛ!
Manchester United have opened talks with Brazilian midfielder Everton Ribeiro. His manager describes him as "the complete midfielder" and "the typical Brazilian."
MuFc1878 написа:Manchester United have opened talks with Brazilian midfielder Everton Ribeiro. His manager describes him as "the complete midfielder" and "the typical Brazilian."
Дано е добър и вземем да го купим . Но трябва да се побърза да не ни го отмъкне Стоук Сити или Соунзи .
Защитници трябват задължително 
Atletico Madrid confirm Koke has a €24m release clause as Man United’s David Moyes was spotted at the Atletico game last night.