Истината за съдружието на "Левски" с МВР
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Истината за съдружието на "Левски" с МВР
Оказва се, че всичко е една голяма далавера за която някой ще трябва да вземе сметката и е крайно време да си плати с лихвите за 11 години
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Затова идеята е комплексът в Подуяне, включващ цялата тренировъчна футболна база, залата за художествена гимнастика, стрелбището и всички стари и бъдещи постройки, да се нарича "Георги Аспарухов". А стадионът на "Левски" в комплекс "Георги Аспарухов" ще се казва "Газпром Арена".
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1712173
Кашчей написа:Заниманията се провеждат в залата по Спортна гимнастика на Г.К. "Левски Спартак" - София. Тя се намира в Спортен комплекс "Левски" до стадион Георги Аспарухов в София. Можете да видите местоположението и, отбелязано на картата.
Спортен комплекс "Левски" различен ли е от СК "Георги Аспарухов"?
Специално стадионът няма нищо общо с МВР.След като комунягите превзеха отбора на народа през1969 -а година , оттогава се пръкна и ДФС Левски-Спартак .След 10 ноември Лафчис пое футболния отбор 'който вече нямаше нищо общо с МВР.Всичко ,което коментирате се отнася за СК Левски с управите Стоян Хранов .
“Не купувам от Lafka”
- Logical person
- Контакти:
hellyeah написа:Кашчей написа:Заниманията се провеждат в залата по Спортна гимнастика на Г.К. "Левски Спартак" - София. Тя се намира в Спортен комплекс "Левски" до стадион Георги Аспарухов в София. Можете да видите местоположението и, отбелязано на картата.
Спортен комплекс "Левски" различен ли е от СК "Георги Аспарухов"?
Специално стадионът няма нищо общо с МВР.След като комунягите превзеха отбора на народа през1969 -а година , оттогава се пръкна и ДФС Левски-Спартак .След 10 ноември Лафчис пое футболния отбор 'който вече нямаше нищо общо с МВР.Всичко ,което коментирате се отнася за СК Левски с управите Стоян Хранов .
Третото лице, което споменава доклада, на което незаконно са отдадени терените е футболния клуб Левски. Схемата е МВР безплатно дава на СК Левски, СК Левски незаконно преоддава на ФК Левски.
джони написа:Затова идеята е комплексът в Подуяне, включващ цялата тренировъчна футболна база, залата за художествена гимнастика, стрелбището и всички стари и бъдещи постройки, да се нарича "Георги Аспарухов". А стадионът на "Левски" в комплекс "Георги Аспарухов" ще се казва "Газпром Арена".
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1712173
Джони , колко струва билета за влак ,рейс или маршрутка от Сопот до Пловдив?
“Не купувам от Lafka”
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР! 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Logical person
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР!
Очевидно в момента стадиона и целия комплекс в който се съдържа е собственост на МВР. А кога, как и защо МВР го е придобило, ако ти се занимава, рови се да разбереш

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Logical person написа:Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР!
Очевидно в момента стадиона и целия комплекс в който се съдържа е собственост на МВР. А кога, как и защо МВР го е придобило, ако ти се занимава, рови се да разбереш.
Ми ако искаш дай ми твоята къща или апартамент, ей така щото аз искам? Ше ми я дадеш ли?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 05 дек 2013 00:35, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
- Logical person
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Logical person написа:Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР!
Очевидно в момента стадиона и целия комплекс в който се съдържа е собственост на МВР. А кога, как и защо МВР го е придобило, ако ти се занимава, рови се да разбереш.
Ми ако искаш дай ми твоята къща или апартамент, ей така щото аз искам? Ше ми я дадеш ли?

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Logical person написа:Avanti_Ragazzi написа:Logical person написа:Avanti_Ragazzi написа:А някой може ли да ми обясни какво и защо общо има МВР с Герена, след като стадиона е открит през 1963 година! А Левски е обединен със Спартак през 1969, 6 години след построяването на стадиона? Стадиона е построен от ФК Левски , а не от обединеният отбор на ФК Левски-Спартак който е имал нещо общо с МВР и всеки който може да смята трябва да му е пределно ясно, че този стадион няма нищо реално общо с МВР!
![]()
![]()
Къде отиваш и каква е връзката с казуса
![]()
![]()
Връзката е, че аз не съм построил твоята къща, нито пък МВР Герена! Щом тогава МВР притежава Герена, що аз да не притежавам и твоята къща? Все пак моя дан за нейното построяване е толкова голям колкото и този на МВР за Герена!
Сега намери ли връзката?