mitko9311 написа:Support Believe @Support_Believe 1m
Say goodbye to Agger in Jan!
Пълни глупости.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mitko9311 написа:Support Believe @Support_Believe 1m
Say goodbye to Agger in Jan!
Gil-galad написа:[offtopic]Много избухвам във фентъзито....4 гола и асистенция на Суарез, който е капитан, 2 гола на Яя, гол на Йозил, Асистенция на Рамзи, чиста мрежа на Баркли...само дето цялата ми защита е от Саутхемптън и Жиру и Стъридж не играха....[/offtopic]
Gil-galad написа:[offtopic]Много избухвам във фентъзито....4 гола и асистенция на Суарез, който е капитан, 2 гола на Яя, гол на Йозил, Асистенция на Рамзи, чиста мрежа на Баркли...само дето цялата ми защита е от Саутхемптън и Жиру и Стъридж не играха....[/offtopic]
Milkoy написа:Gil-galad написа:[offtopic]Много избухвам във фентъзито....4 гола и асистенция на Суарез, който е капитан, 2 гола на Яя, гол на Йозил, Асистенция на Рамзи, чиста мрежа на Баркли...само дето цялата ми защита е от Саутхемптън и Жиру и Стъридж не играха....[/offtopic]
[offtopic]И аз така, като добавим и гола на Агуеро, асистенцията на Уокър и сухата мрежа на Кошчелни. Дотук 86т. преди бонусите. Btw, някой има ли представа ка се раздават тия бонуси?[/offtopic]
Gil-galad написа:Milkoy написа:Gil-galad написа:[offtopic]Много избухвам във фентъзито....4 гола и асистенция на Суарез, който е капитан, 2 гола на Яя, гол на Йозил, Асистенция на Рамзи, чиста мрежа на Баркли...само дето цялата ми защита е от Саутхемптън и Жиру и Стъридж не играха....[/offtopic]
[offtopic]И аз така, като добавим и гола на Агуеро, асистенцията на Уокър и сухата мрежа на Кошчелни. Дотук 86т. преди бонусите. Btw, някой има ли представа ка се раздават тия бонуси?[/offtopic]
[offtopic]Мойте са само 76....тамън се зарадвах....[/offtopic]
Milkoy написа:Хахахахахах, Мойс доживя Евъртън да бие на "Олд Трафорд")))
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта