Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

stanleys
Контакти:

Re: Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Мнениеот stanleys » 04 дек 2013 20:01

От нашия отбор - категорично Дани Младенов! Отбива номера човекът, без желание играе, пак добре че вкара 1 важен гол с цената на три точки.
Не съм съгласен с тези, които са посочвали Юрген Джазула за разочарование, той започна много силно - вкарваше голове, правеше асистенции, връзваше играта. Това че сега малко му е паднала формата, нищо не означава.

Botev1912Forever
Контакти:

Мнениеот Botev1912Forever » 04 дек 2013 21:37

bultras4e написа:От нашите машини веднага мога да кажа Домо,Джинич и Дяков.Костов и Педро също не са особено далеч от тази групичка.

Костов е с хиляди анти-класи над тези тримата,няма такъв играч просто :lol: .А си спомням че като го взимахме писаха заглавия от типа : "Ботев взе червен талант".Имам чувството че едно 70-80% от хората във форума са по-добри от него.От другите отбори нямам особени наблюдения,може би Макриев.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 04 дек 2013 22:01

Botev1912Forever написа:
bultras4e написа:От нашите машини веднага мога да кажа Домо,Джинич и Дяков.Костов и Педро също не са особено далеч от тази групичка.

Костов е с хиляди анти-класи над тези тримата,няма такъв играч просто :lol: .А си спомням че като го взимахме писаха заглавия от типа : "Ботев взе червен талант".Имам чувството че едно 70-80% от хората във форума са по-добри от него.От другите отбори нямам особени наблюдения,може би Макриев.

Костов си беше ясен още в ЦСКА, до един момент имаше хляб в него, не знам какво се случи след това. ДомОфона е страшно дърво и два пъти по толкова мързелив! В Ботев изкчат толкова "разочарования", защото сами вдигнахте очакванията в началото на сезона.
Макриев днес беше наистина комичен, не мога да разбера как може да е нападател на Левски.
В ЦСКА, Лудогорец и Левски издънките са ясни на всички.
С две ръце подкрепям "кандитатурата" на вратаря на Литекс, просто има нещо сбъркано в реакциите му.
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 04 дек 2013 23:05

Swarovski написа:В Ботев изкчат толкова "разочарования", защото сами вдигнахте очакванията в началото на сезона.

Не съм съгласен,всички от Ботев тука сме абсолютно обективни, горд съм да го кажа...
Що някой не нарече Боби Галчев разочарование,макар че имаше серия безумно слаби мачове-ми щото в по-голямата част от сезона игра като лъв, що не номинираме Ромарио,въпреки че се скъсва да пропуска-ми щото има 9 гола и е супер полезен в защита и т.н. и т.н.

Аз дори Сърмов,Луис Педро и Джинич не мога да нарека тотални разочарования,защото Сърмата напоследък влиза в час, Джинич е играл сигурно в 3 мача-крайно недостатъчно за централен защитник да влезе в час,а Луис Педро вкарва от дъжд на вятър и е що-годе прилична резерва за мачове с по-слаби отбори.

Обаче Домовчийски,Костов и Дяков са ВЪРХА на некадърието...просто СКАПАНИЯ ВРЪХ НА НЕКАДЪРИЕТО, колкото по-скоро се разкарат,толкова по-добре...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Футбол - България”