Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет

Мнениеот Себастиан Фетел » 04 дек 2013 20:19

dobermanche написа:Че канарите са повече в пъти , е ясно и за малките деца....мои приятели локомотивци си го признават, все пак, не е грях да си го признаете и вие, които все още бленувате купената титла от жорко. в интерес на истината, вие тогава понатрупахте млади фенове, което е нормално. И въпреки изгнанието на Ботев, лутането по села и паланки, пак сме в пъти повече, и не само в Пловдив, а в БГ като цяло.По мое мнение :най-много фенове имат сини и червени , след това са канарите...то май и официалните статистики това показват де:)

Официалните статистики показват, че имате най-много фенове в помашките села. В Пловдив винаги сте били гости и гости ще си останете.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 04 дек 2013 20:29

Няма такава простотия. На миналото дерби на Лаута стана голям цирк с препитването и песните. Доста локомотивци от тогава не са стъпвали на стадиона. Скриха билетите и какво стана, не можаха да напълнят седемхилядното стадионче. Сега ще откажат и малкото локомотивци, които обичат Локо. Оредяват и то много, но не се замислят защо. От уважение няма да кажа колко бяха на последното домакинство, но доста под 1000. Това не е Локомотив! Това е Буферомотив! Или още по-точно, това е Антиботев. Никой отбор не е подлагал на такова унижение феновете си. Страх ги е да не би да си купим билет от техните. Ами поне ще напълним стадиона и няма да се срамуват. На всеки е ясно, че феновете на Ботев са в пъти повече.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 04 дек 2013 20:31

локо до живот написа:ай не се прайте,бе сладури :) стадиона ще е пълен и ще ви смачкаме.

Къв стадион бре майна? Едната трибуна ви се срути, другата Коко я бутна, остана само една и дори нея не може да напълните. И на мен ми се иска да ви гостуваме на пълен стадион, но уви истината е друга и тя е, че и единствената останала трибуна ви е голяма. В Пловдив децата локомотивци са двуцифрено число. И виновни затова сте си вие, защото шепата публика която ви е останала пее само против жълтити вместо да си подкрепя отбора. Не познавам вече нормален човек който да иска да има нещо общо с вас. Сеете само омраза и се замозакрихте сами. Да вие сте вече закрити, но още не сте го осъзнали всички. Колкото и да ви боли истината ви я каза и Марешки и тя е, че сте точно 2000 човека в Пловдив. Тая трибуна Бесика за какво вие реално. Да простирате пране ли? Имали сте някаква история и фенове, но уви всичко е минало, реалността е друга.
На вас ви трябват 200 места да се събирате там със Зума и да плюете жълтите. Даже и отбор не ви трябва. Просто когато има кръг в А група може да се събирате и да си пеете против Ботев без да издържате отбор.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 дек 2013 20:31

еее майнии добре че сте вие да правите весело във форума :lol: :lol:

пожелавам да направите супер дерби, ще гледам с интерес :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 дек 2013 20:32

Според мен това е поредната партенка,целяща да вдига напрежението преди мача и естествено да прави реклама на сайта.Този хубостник да беше излязъл с имената си,а не с инициали.
В един град живеем,ако искам да си взема билет, имам достатъчно приятели от Локомотив,за да вляза където поискам. ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 дек 2013 20:38

локо до живот написа:и успех на чорбата

То бива, бива простотия и комплексарщина, ама твоята минава всякакви граници. Нали ако чорбетата бият ще ви изпреварят или за теб е по-важно Ботев да пада, отколкото Локомотив да е в тройката?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 дек 2013 20:55

НЯКОЙ ТЪРСИ КАК ДА ПОРАЖДА КАВГИ И СКАНДАЛИ !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 дек 2013 21:17

Май, май не е партенка.Или ще обвините и Нежния в интригантство?

Запалянко на Локомотив (Пловдив) Б.С. се оплака днес, чрез спортния сайт sportal.bg от нередност покрай пускането в продажба на билетите за мача с Ботев. "Искам да сигнализирам за своеволието, което проявяват някои от феновете на Локомотив (Пловдив) в момента. Аз живея в София и изпратих приятелката ми да купи два билета за трибуна Спортклуб. На нея, обаче, ѝ е било отказано, защото нямала членска карта на фенклуба на Локомотив или някоя от фен групировките. Днес, а вероятно и утре, нямало да се продават билети за фенове без въпросните карти. Аз съм локомотивец откакто се помня, по-рано тази година уредих дарение от 400 топки за ДЮШ на Локомотив Пловдив, а в момента шайка самозванци ми казват, че не мога да си закупя билет за дербито", писал разгневеният запалянко до сайта.

PlovdviDerby.com потърси за коментар един от лидерите на черно-бялата агитка Велин Терзиев. Ето какво заяви той в разговор с репортера ни:

- Велине, ти преди време в интервю за PlovdivDerby.com заяви, че и на това дерби, поради намаления капацитет на стадиона, ще има контрол при продажбата на билети. Тази система обаче явно има своите несъвършенства, тъй като днес фен на Локо не е успял да си купи талони за мача. Как ще коментираш конкретния случай?

- Казаха ми за въпросния материал при вашите колеги. Конкретната ситуация, няма как да я коментирам, защото не съм присъствал, а бях да подкрепя любимия си отбор в София. Капацитетът на стадиона е силно намален. Това е известно на всички. На трибуна Спортклуб има места за 4200 души. Съвсем нормално е да въведем някакъв контрол при продажбата на билети. Смятаме, че е най-нормално хората, които имат членски карти да се ползват с предимство. Единственото, което изискваме от хората, които искат да си купят билети, е да се легитимират като фенове на Локо Пд. Това става с членска карта от фенклуба или от някоя от фракциите. Всеки, който няма такава карта, може да намери свой приятел или роднина, който има и да си поръча чрез него билети. Тук е и моментът феновете да се замислят дали не е редно да си закупят такива карти. Цената им никак не е висока - 19.26 лв. на година. Тези пари после отиват за хореографии, екскурзии и като цяло за облика на черно-бялата публика. Нормално е хората, които са допринесли за това, плащайки си членски внос, сега да имат предимство за най-интересният мач.

- Колко билета може да закупи един притежател на такава карта?

- Няма ограничение в бройката. Ние вярваме на всеки, който е доказал, че е локомотивец. Сигурни сме, че член на фенклуба или на групите, няма да купи билети за фенове на Ботев.

- За тези, които нямат карти, ще има ли "изпит"?

- Аз лично не съм изпитвал никой. Нито за това дерби, нито за предишното на Лаута. Вижте работата е много проста. Сами видяхте, след контрола, който наложихме на предишното дерби, как целият сектор Спортклуб на практика беше мощна агитка. Искаме това да се получи и на 8.12. Уважаваме всеки локомотивец, но този път с предимство ще са членовете на фенклуба. Ако останат билети, ще ги предоставим пак на локомотивци. Няма да си ги носим в къщи. Преди миналото дерби с Ботев на Лаута в крайна сметка, който поиска да дойде на мача, той си взе билет.

- Преди последното такова дерби на Лаута имаше голяма истерия, че фенове на Ботев ще се опитат да "пробият" билетите за Спортклуб. Сега има ли такива индикации?

- Не. Този път определено е по-спокойно.

- Да те върна на човекът с инициали Б.С., който е писал до sportal.bg. Как ще коментираш това, че той е помагал на школата на Локо, а сега не може да си купи билет.

- Първо, когато помагаш или даряваш средства, би трябвало да го правиш безкористно. Аз също постоянно помагам, но не очаквам това да ми носи ползи. Второ - След като този човек твърди, че е дал дарение на школата, нека се обади в клуба или там чрез който е дарил средствата и просто да си поръча да му купят билет. Ако трябва ще му дадем безплатно колкото билета иска. Не е въпросът в парите или приходите от билети, а в това на стадиона да присъстват само локомотивци. Мои приятели, които нямат членски карти, постоянно ми се обаждат да им взема билети. На никой не съм отказал. Разбира се, напомням им, че това е чудесна възможност да станат и членове на фенклуба. Какъв е проблема този човек да се обади на някой негов приятел, който да му купи билет. Като е дарил топки на школата - на челото му да не пише, че е локомотивец.

- Той ви нарича "шайка самозванци"...

- Няма лошо. Само, че аз не излизам с инициалите си В.Т. (Н.), а с името си. И всички знаят какво съм направил и правя за черно-бялата общност. И го правя безкористно. Повтарям. Въпрос на един телефонен разговор е да помолиш някой, който може да се легитимира като локомотивец, да ти вземе билет.

- Колко билета се продадоха днес?

- За Спортклуб - около 1000, за централната трибуна - 1/3 от капацитета й.

http://plovdivderby.com/index.php/vsich ... bilet.html

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 дек 2013 21:41

dzhambov написа:
sky1 написа:.....Нека да запазим що годе нормален тон :!:

Това за добрия тон го кажи на автора на темата.Драма за билети няма,има само жълти интриги.

Aз цитирам медии! Не изказвам лично мнение и не разбирам за какъв тон говориш? Кое е жълта интрига уважаеми? Интервюто с Нежния?

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 04 дек 2013 21:44

DarkPsy написа:
dzhambov написа:
sky1 написа:....... Нека да запазим що годе нормален тон :!:

Това за добрия тон го кажи на автора на темата.Драма за билети няма,има само жълти интриги.

Aз цитирам медии! Не изказвам лично мнение и не разбирам за какъв тон говориш? Кое е жълта интрига уважаеми? Интервюто с Нежния?

Теб какво те греят домакинските билети и неволите на анонимния "наш" фен?

Върни се в “Футбол - България”