Дискусии и мнение за дербито!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

theprideofplovdiv
Контакти:

Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот theprideofplovdiv » 31 окт 2009 21:51

Нека тук дискутираме мача.Аз лично мисля,че сами се бихме,защото имаме по-добри играчи,но треньора ни е слаб.Въпроса е,че това недоразумение трябва да се поправи като се почне от Галя Топалова.Честита победа на Ботев.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот maximalniq » 31 окт 2009 21:53

Сами се бихте,друг път.Ботев ви надигра отвсякъде...
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 31 окт 2009 21:55

maximalniq написа:Сами се бихте,друг път.Ботев ви надигра отвсякъде...

Да,но въпроса е,че с тези футболисти,които имаме не би трябвало да ни бият.А защо ни надиграха?Защото играхме затворено и защото в атака нямахме идея.Друг е и въпроса,че те ни надиграха,но не с голяма разлика в играта.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 31 окт 2009 21:59

Според мен точно във футболистите ви е проблема.
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 31 окт 2009 22:01

Пичове, не подценявайте италианците, е майна... Нивото на футбола ни е толкова ниско, че тия футболисти без подготовка и без сработване виж к'во правят.. А ако стане сделката и направят подготовка - не ми се мисли к'во разкриване очаква бг шампионата.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 31 окт 2009 22:01

maximalniq написа:Според мен точно във футболистите ви е проблема.

Така ли?А кой стана 6-ти миналата година?

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 31 окт 2009 22:02

Flash1912 написа:Пичове, не подценявайте италианците, е майна... Нивото на футбола ни е толкова ниско, че тия футболисти без подготовка и без сработване виж к'во правят.. А ако стане сделката и направят подготовка - не ми се мисли к'во разкриване очаква бг шампионата.

Жалко е ,но е истина и съм напълно съгласен.
Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 31 окт 2009 22:14

като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2009 22:30

Значи,дербито го изгледах с интерес.Ботев абсолютно заслужено спечели,просто беше по-искащият отбор и показа повече футболни аргументи.Не съм съгласен с простотиите след края-трябва да се понесе загубата с достойнство!Уважение към пловдивските фенове-аз съм левскар,три пъти бях на вашето дерби и го гледах с удоволствие-наистина е тръпка!Нямам предпочитания към нито един от пловдивските тимове,но с една идея Ботев са по-симпатични-на логиката,че по-слабият уж трябва да се поддържа!Истината е,че пловдивският футбол е под угроза и ще бъде страшно,ако умре!!!Ето-днес дошли да взимат данъчни пари от касите-???Ботев дължи много по-малко пари от ЦСКА към НАП,но на Армията няма данъчни...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2009 22:33

Canaries front написа:като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.

+ 1 . Не може в такъв мач да излизаме с един нападател.Не знам,не съм специалист ,но...второто полувреме към края сами ви вкарахме в нашето поле.Резултата не закъсня.За това,което се случи накрая...нямам коментар.Кой кого напсувал,кой кво направил...не е нормално публиката да си тръгваме без проблем,окей паднали сме и това е,а някои дето цял мач имаха на разположение и нищо не направиха...Нямам думи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”