Левски - Любимец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Левски - Любимец
Взимаме 3 точки но кел файда ... Играта беше ''страхотна'' просто 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Не съм гледал мача, но едно приятелче току що ми каза, че мача е за прокуратурата. Ако може някой да си каже мнението дали е имало такова нещо ще съм благодарен.
П.С.- Нито е червен, нито е син!
Последна промяна от emarkon на 04 дек 2013 18:48, променено общо 1 път.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Честито на всички!Победата си е победа и не трябва да се омаловажава.Слаб мач за нашите,редовните некадърни идиоти/то други няма/,стандартните хора,които гледат мача отблизо,редовното АТОМНО нападение,с две думи ГРОЗНА РАБОТА.И все пак е победа.Следващият мач ще е тежък и непосилен за примадоните и безидейния им тренер,но аз все пак тая надежда поне за добро представяне.Аз съм фен на ЛЕВСКИ и винаги ще бъда независимо дали печелят или губят.САМО ЛЕВСКИ!

ЕМИЛ написа:shotgun blues написа:ЕМИЛ написа:Време е да си отдъхнем .
до мача с Лудогорец ,където ще е голям бой
Знам ,че ще ги бием .
Ти и с Реал-Мадрид да играем, пак ще си сигурен в победата.

За некадърника няма почивен ден,той е такъв всеки ден и всеки час.А тия дето сега са в Левски са некадърни и когато спят.
Днес ми направи впечатление едно подаване на Гаджев в средата на терена,без да го притеснява някой противник,как от некадърност подава от 4-5 метра толкова точно,че се наложи получаващия топката да се върне 5-6 метра назад и добре че не излезе в тъч. Е такива смотаняци са и 90% от отбора.
Питам се колко некадърен трябва да си,за да управляваш така клуб като Левски? Иначе няма да напълниш отбора с такива ментаци.
Днес ми направи впечатление едно подаване на Гаджев в средата на терена,без да го притеснява някой противник,как от некадърност подава от 4-5 метра толкова точно,че се наложи получаващия топката да се върне 5-6 метра назад и добре че не излезе в тъч. Е такива смотаняци са и 90% от отбора.
Питам се колко некадърен трябва да си,за да управляваш така клуб като Левски? Иначе няма да напълниш отбора с такива ментаци.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
molteni написа:ЕМИЛ написа:shotgun blues написа:ЕМИЛ написа:Време е да си отдъхнем .
до мача с Лудогорец ,където ще е голям бой
Знам ,че ще ги бием .
Ти и с Реал-Мадрид да играем, пак ще си сигурен в победата.
Защо ? Не можем да бием Лудогорец ли ? Както можем да ги бием, така може и да паднем. Това е една игра. Нищо не се знае в нея.
от emarkon на 04 Дек 2013 17:46
Не съм гледал мача, но едно приятелче току що ми каза, че мача е за прокуратурата. Ако може някой да си каже мнението дали е имало такова нещо ще съм благодарен.
Не мисля,че е тото мач.За да е тото мач,може би трябваше първото да завърши Х или 2 и второто обръщалка с по вече от 3 гола.
Интервю на ген. Джуров:
Stahlgewitter написа:Честито на всички!Победата си е победа и не трябва да се омаловажава.Слаб мач за нашите,редовните некадърни идиоти/то други няма/,стандартните хора,които гледат мача отблизо,редовното АТОМНО нападение,с две думи ГРОЗНА РАБОТА.И все пак е победа.Следващият мач ще е тежък и непосилен за примадоните и безидейния им тренер,но аз все пак тая надежда поне за добро представяне.Аз съм фен на ЛЕВСКИ и винаги ще бъда независимо дали печелят или губят.САМО ЛЕВСКИ!
Прав си колега трябва да се вземат мн нови играчи и нов качествен трениор 5 6 нови поне. Защитата е като швеицарско сирене

blue atak написа:Stahlgewitter написа:Честито на всички!Победата си е победа и не трябва да се омаловажава.Слаб мач за нашите,редовните некадърни идиоти/то други няма/,стандартните хора,които гледат мача отблизо,редовното АТОМНО нападение,с две думи ГРОЗНА РАБОТА.И все пак е победа.Следващият мач ще е тежък и непосилен за примадоните и безидейния им тренер,но аз все пак тая надежда поне за добро представяне.Аз съм фен на ЛЕВСКИ и винаги ще бъда независимо дали печелят или губят.САМО ЛЕВСКИ!
Прав си колега трябва да се вземат мн нови играчи и нов качествен трениор 5 6 нови поне. Защитата е като швеицарско сиренерехава наи напред двама централни бранител да се земат да се махнат тея куци коне
нападателите стават за в група и там един нападател един два халфа опорен и атакуващ и не свободни агенти ами класни играчи за да може да играем нещо за напред
- MagicMoments
- Контакти:
С такива игри за 100 годишнината ще сме по 300 човека.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]