Стойчо Стоев (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Стойчо Стоев (Фен тема)

Мнениеот loko1 » 29 ное 2013 13:43

Спечели групата си честито!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 дек 2013 11:17

v.r.s. написа:
iliyan написа:г-н "И така" имал "образувание" по Психология :lol: :lol: :lol: Много бих се зарадвал ако успее да състави 2 изречения без да ползва "И така" този виден специалист по психология :P :P :P

Това, че е психолог не означава, че трябва и да е оратор. За Димитър Пенев се подиграват, че му трябва преводач за да го разбират футболистите, но той е най-успешният треньор в България за миналият век, а най-вероятно ще остане такъв и занапред. Не бъркай треньорските умения и психологията с красноречието.

А, че Стоев се доказва като специалист спор няма.

Специалист е ПЕТЕВ направи и нареди отбора .. ....
Специалист може да се нарече онзи, който от нищо прави нещо
С купено БФС - Михайлов, съдии .. няма как да си ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 дек 2013 11:36

zuekaa написа:Специалист е ПЕТЕВ направи и нареди отбора .. ....
Специалист може да се нарече онзи, който от нищо прави нещо
С купено БФС - Михайлов, съдии .. няма как да си ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ

Фенове, които си мислят че отборът им играе нещо, а в крайна сметка ще е водач на втората седмица да си замълчат и да мислят за сблъсъците с "Пирин" ГД и "Любимец". Оставете ни да страдаме със Стоев, който е разкриван многогратно тази година какато в "А" група, така и в ЕКТ. Нека когато сме зле - така да сме. Вие си гледайте специалиста, който от нищо направи нищо ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 дек 2013 14:37

D.Georgiev написа: Оставете ни да страдаме със Стоев, който е разкриван многогратно тази година какато в "А" група, така и в ЕКТ. Нека когато сме зле - така да сме. Вие си гледайте специалиста, който от нищо направи нищо ;)

:mrgreen: Съгласен съм - нека приемем тежката си участ със Стоев и да не се лакомим за великите професионалисти, които осмислят житието на съперника ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 дек 2013 16:58

Този път Стойчо Стоев се изложи..
Заложи на погрешен състав и погрешна тактика и - 1:1
Много напомни този мач на онова 1:1 на Петев срещу Пирин Гоце Делчев, въпреки че все пак Черно море не са Пирин..
Надявам се си е направил изводите, и няма да допуска играчи в слаба форма да стартират мача !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 04 дек 2013 17:05

Вие да не искате постоянно да биете? По-спокойно. Стоев дава шанс на други,които очевидно не се справят,когато се иска да дадът максиланото от себе си. Тези крайни оценки за излагания по-скоро отиват на едни други утраси, не разваляйте доброто впечатление,което ми е останало от феновете на Лудогорец. Лично си мисля,че зимата Иван Стоянов е първия напуснал отбора ви

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 дек 2013 17:29

Steelblade написа:Вие да не искате постоянно да биете? По-спокойно. Стоев дава шанс на други,които очевидно не се справят,когато се иска да дадът максиланото от себе си. Тези крайни оценки за излагания по-скоро отиват на едни други утраси, не разваляйте доброто впечатление,което ми е останало от феновете на Лудогорец. Лично си мисля,че зимата Иван Стоянов е първия напуснал отбора ви

Да идва при нас!

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 04 дек 2013 17:30

[offtopic]
BRF написа:
Steelblade написа:Вие да не искате постоянно да биете? По-спокойно. Стоев дава шанс на други,които очевидно не се справят,когато се иска да дадът максиланото от себе си. Тези крайни оценки за излагания по-скоро отиват на едни други утраси, не разваляйте доброто впечатление,което ми е останало от феновете на Лудогорец. Лично си мисля,че зимата Иван Стоянов е първия напуснал отбора ви

Да идва при нас!

Вероятно точно така ще стане[/offtopic]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 04 дек 2013 22:06

Ванката се раздаде само втората половина на първия сезон от престоя си. Не знам какво му е в главата, но и според мен не дава 100% Може бинв отбора на сърцето му ще се раздаде докрай!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 дек 2013 00:10

Какво не му харесахте на мача? Да, резултатът не е какъвто искаме, но нека си го каже - в много по-слаби мачове сме излизали победители. Днес нещата на морето не се получаваха, на няколко пъти те самите си виждаха топката във вратата. Това не беше спокойно построена защита и хладнокръвна игра, това си беше опълчение на моменти. Имаше огромна разлика от мача във Варна. Много трудно се играе срещу отбор със схема 9-1-0. Това което се видя е че нямаме равностойни резерви на крилата. Да не кажа че са трагични Стоянов, Абало и Бакалов. На всичко отгоре заради играта на тия тримцата ни се морят допълнително тиулярите, които трябва да им оправят бакиите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”