Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Levskar_forever

Re: Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Мнениеот Levskar_forever » 04 дек 2013 16:55

Като гостуват домусите във Варна Ви предлагам да ги посрещнете с мощно: Турци и рязани ! Както те днес обиждаха българите от Варна и българския Черно море със скандирания Гяури. Тези мизерни аграри, ще им се стъжни на тях много скоро !

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 04 дек 2013 16:57

Браво Море

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 04 дек 2013 16:59

Levskar_forever написа:Като гостуват домусите във Варна Ви предлагам да ги посрещнете с мощно: Турци и рязани ! Както те днес обиждаха българите от Варна и българския Черно море със скандирания Гяури. Тези мизерни аграри, ще им се стъжни на тях много скоро !

Интригант! Следващия кръг нали играете с Лудогорец или ти ще си пред телевизора?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 дек 2013 17:05

Betchualeng Arnaikem написа:Хаха не стига че с 1 удар към вратата Черно море вкара ами сега за малко лудогорци да подарят 1 гол на Райков..
Имам чуството че Лудогорец направо се чуди как да играе срещу морето.

Ние моряците сме скромни хора,затова скромно ще отбележа,че срещу "МОРЕТО",всички се чудят как да играят.Това е защото,на никой не цепим "басма",с никого не влизаме в договорки,и на всички се хвърляме здраво....както трябва всички да играят.Много ми е чудно например,защо при подозрителен резултат на Пирин ГД се надига вой.Защо са паднали с еди-какъв си резултат,макар че те са в лошо състояние и честичко падат,независимо с какъв резултат.А когато "грандът" ЦСКА явно легна,в края на миналия шампионат на "Локото"Сф,никой не разрови случая?Дума не се обели на явното престъпление,срещу футбола и спортсменството.Ето защо като се говори за състоянието на БГ футбола,е добре да се погледне и кой как играе.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2013 17:22

Напълно си залужихме 1 точка в този мач.Ясно беше,че ще трябва да се борим здраво,всички виждаме какъв отбор на Лудогорец.Казах го,обаче преди мача,казвам го и сега - на нашия отбор футбол от типа тики-така не ни минава!И то не само на Тича!Къде са сега СМЕШНИЦИТЕ да ми обясняват как на терена във Варна това-онова....
ЦСКА-Черно Море 0:0
Левски - Черно Море 1:1
Лудогорец Черно Море 1:1
На нито един от тези стадиони не бяхме победени!А и трите отбора ги убихме от бой във Варна!Имаме чудесен отбор с голям капитан и голям треньор!Нужни са 2-3 попълнения за класа само....

ПС:На онзи ЦИГАНИН Марселиньо трябва да му се организира веднага наказание по видеозапис!Абсолютно директен ЧК,умишлено и зверски изрита Жоро Китанов.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 04 дек 2013 17:26

[offtopic]
Levskar_forever написа:
Steelblade написа:
Levskar_forever написа:Като гостуват домусите във Варна Ви предлагам да ги посрещнете с мощно: Турци и рязани ! Както те днес обиждаха българите от Варна и българския Черно море със скандирания Гяури. Тези мизерни аграри, ще им се стъжни на тях много скоро !

Интригант! Следващия кръг нали играете с Лудогорец или ти ще си пред телевизора?

Ще съм в Разград. Да видим дали тогава ще посмеят да ни обиждат ? А ся посмяли, а са си изяли боя ! Имам мои приятели присъствали на мача и ми потвърдиха за Гяури, това е недопустимо. Домуса пак ще плати да потулят медиите случая !

Факт недопустимо е ! Искрено се надявам да не е така! А случайно беше ли на мача с Лудогорец на Герена? Защото мен ме бяха замъкнали да го гледам, въпреки че съм далече и от двата отбора, и стана адски неприятно да слушам маймунските викове след гола на Мисиджан. Да имаше отзувк това някъде? Това допустимо ли е? Нека не мерим с различен аршин. За едното съм сигурен защото бях пряк свидетел,другото искрено се надявам да е просто провокация,защото ще е много грозно[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2013 17:44

Браво за спечелената точка моряци!Отново цяла България е видяла как се играе футбол.Игра достойна за истински мъже-такива каквитоо са повечето играчи на Черно море!За съжаление не успях да гледам мача.Успях само да видя репортажа и сега мога смело да заявя че сме черната котка на лудите.Специално за тсонпен!!!Имаше един мач в Разград когато съдията направо ви подари един гол при 0-0 и след това победихте с 2-0.Аз ти казах че ако не ни беше колнал съдията,мача си отиваше на равен,ти ми разправяше как сте имали 10 + положения за гол.Днес мача беше подобен/според репортажа/ и след толкова положения за вас си стана равен.Е,как ще го коментираш това?Не коментирам нарисуваният червен картон на мисля Марселиньо,след което можеше да стане и по лошо за вас.Просто това което написах по рано,а именно че ви хващаме в лош момент се оказа вярно.Може да разбирам футбола повече от вас,може да имам някакви гадателски умения :mrgreen: ,но е факт че както го описах,долу горе така се и получи.Трябвало е да вкараме още малко хъс и да не ви даваме шансове да стигате до вратата,но пак казвам че не съм гледал мача и това което видях сега,може и да заблуждава.В края на краищата изключително важна точка в борбата за седмицата.Понеже съм изтървал малко материята напоследък,нека някой кажа колко мача остават до трансферният прозорец и дали имаме шансове преди разделянето на две половини да се подсилим с някой нов играч.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 дек 2013 18:07

Готвача написа:Браво за спечелената точка моряци!Отново цяла България е видяла как се играе футбол.Игра достойна за истински мъже-такива каквитоо са повечето играчи на Черно море!За съжаление не успях да гледам мача.Успях само да видя репортажа и сега мога смело да заявя че сме черната котка на лудите.Специално за тсонпен!!!Имаше един мач в Разград когато съдията направо ви подари един гол при 0-0 и след това победихте с 2-0.Аз ти казах че ако не ни беше колнал съдията,мача си отиваше на равен,ти ми разправяше как сте имали 10 + положения за гол.Днес мача беше подобен/според репортажа/ и след толкова положения за вас си стана равен.Е,как ще го коментираш това?Не коментирам нарисуваният червен картон на мисля Марселиньо,след което можеше да стане и по лошо за вас.Просто това което написах по рано,а именно че ви хващаме в лош момент се оказа вярно.Може да разбирам футбола повече от вас,може да имам някакви гадателски умения :mrgreen: ,но е факт че както го описах,долу горе така се и получи.Трябвало е да вкараме още малко хъс и да не ви даваме шансове да стигате до вратата,но пак казвам че не съм гледал мача и това което видях сега,може и да заблуждава.В края на краищата изключително важна точка в борбата за седмицата.Понеже съм изтървал малко материята напоследък,нека някой кажа колко мача остават до трансферният прозорец и дали имаме шансове преди разделянето на две половини да се подсилим с някой нов играч.

Остават ни 3 мача: с нафтата във Варна, гостуване на Локо Сф и приемаме Ботев Пд.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2013 18:38

зеления написа:
Готвача написа:Браво за спечелената точка моряци!Отново цяла България е видяла как се играе футбол.Игра достойна за истински мъже-такива каквитоо са повечето играчи на Черно море!За съжаление не успях да гледам мача.Успях само да видя репортажа и сега мога смело да заявя че сме черната котка на лудите.Специално за тсонпен!!!Имаше един мач в Разград когато съдията направо ви подари един гол при 0-0 и след това победихте с 2-0.Аз ти казах че ако не ни беше колнал съдията,мача си отиваше на равен,ти ми разправяше как сте имали 10 + положения за гол.Днес мача беше подобен/според репортажа/ и след толкова положения за вас си стана равен.Е,как ще го коментираш това?Не коментирам нарисуваният червен картон на мисля Марселиньо,след което можеше да стане и по лошо за вас.Просто това което написах по рано,а именно че ви хващаме в лош момент се оказа вярно.Може да разбирам футбола повече от вас,може да имам някакви гадателски умения :mrgreen: ,но е факт че както го описах,долу горе така се и получи.Трябвало е да вкараме още малко хъс и да не ви даваме шансове да стигате до вратата,но пак казвам че не съм гледал мача и това което видях сега,може и да заблуждава.В края на краищата изключително важна точка в борбата за седмицата.Понеже съм изтървал малко материята напоследък,нека някой кажа колко мача остават до трансферният прозорец и дали имаме шансове преди разделянето на две половини да се подсилим с някой нов играч.

Остават ни 3 мача: с нафтата във Варна, гостуване на Локо Сф и приемаме Ботев Пд.

Берое ни водят програмата.Сега биха нафтата и приемат Локо сф.После са гости на Ботев.Кой им е третият и последен мач на тях?Виждам само един мач където биха загубили точки.Този в Пловдив.А ние имаме трудни мачове с Локо сф там и Ботев у дома.Шансове да загубим два мача евентуално.Трябва да изорем терена в Надежда и да бием на всяка цена Ботев.На тях и без това не им трябват точки вече.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 04 дек 2013 19:31

Браво, моряци! Много правилно изигран ма4 срещу отбор, който е с няколко класи над останалите. А тези, които омаловажават успеха ни, бих искал да ги питам как се взема то4ка или то4ки на Лудогорец :!: :?: :roll: :shock: Може би с красива игра и ма4кане :?: :lol: :mrgreen: ;) Вашите отбор4ета колко то4ки взеха от ма4овете с лудите :?: Питам, защото тази година от пет ма4а в които лудите не са били, два са срещу нас. Какво да говорим и спорим пове4е, няма смисъл.

Върни се в “Черно море”