CTAHKO написа:Абе защо не виждам форум на Монтана, а гледам че има тема и такъв форум
Най-долу в дясно има падащо меню, от което можеш да отидеш в подфоруми, за които дори не подозираш, че съществуват.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Абе защо не виждам форум на Монтана, а гледам че има тема и такъв форум
rhaegar написа:Оня ден в Премиършип Токшоу ги направиха рошави за ФулъмТема на предаването беше "кризата във Фулъм", голям автогол.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vaskonti написа:CTAHKO написа:Абе защо не виждам форум на Монтана, а гледам че има тема и такъв форум
Най-долу в дясно има падащо меню, от което можеш да отидеш в подфоруми, за които дори не подозираш, че съществуват.
boyan_kn написа:И за какво пък трябва да съм буфер - някакъв мафиот решил да си премести отбора ... Толкова клетви му хвърлиха хората, че за мен не беше изненада, че и той се премести ... Щото той не е вкарал отбора в "А" група - той си беше вече тамОния даже и седалка му пазят
Такива тъпотии може да станат само в България
CTAHKO написа:boyan_kn написа:И за какво пък трябва да съм буфер - някакъв мафиот решил да си премести отбора ... Толкова клетви му хвърлиха хората, че за мен не беше изненада, че и той се премести ... Щото той не е вкарал отбора в "А" група - той си беше вече тамОния даже и седалка му пазят
Такива тъпотии може да станат само в България
Споко, на оня седалка, а на Лупи трон ще му направят на армията
boyan_kn написа:Важното е Съндърланд да бие довечераИ да видиме мегакласния отбор на Фулъм в действие
CTAHKO написа:rhaegar написа:Оня ден в Премиършип Токшоу ги направиха рошави за ФулъмТема на предаването беше "кризата във Фулъм", голям автогол.
Еййй, изпуснал съм гоИма ли го някъде записано предаването, да прегледам интригата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

THE G.A.M.E написа:boyan_kn написа:Важното е Съндърланд да бие довечераИ да видиме мегакласния отбор на Фулъм в действие
Все се каня да те питам... Случайно да играеш тая мениджърска игра: http://www.managerzone.com/?p=match&sub=scheduled
Щото в моята Лига има ей такъв отбор - "CSKA-Kystendil" ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта