Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boyan_kn написа:"Мазният дебел сервитьор" сега води Наполи и ако ви хванат има вероятност да отидете на резултат, особено на "Сан Паоло"Аз не съм доволен от него от работата му в Интер, но това е доста относително ... Въпреки, че набуха испанци - те играеха сносен футбол, а в момента нещо не ми се нравите - добре почнахте сезона но последните 2-3 мача сте пестил
boyan_kn написа:Ами, какво да ти кажа ? Венгер за 16 години работа има само финал в ШЛ, пък не съм взел да го псувам.
LIMASSOL написа:boyan_kn написа:Ами, какво да ти кажа ? Венгер за 16 години работа има само финал в ШЛ, пък не съм взел да го псувам.
Венгер за 16 години има 16 поредни топ 4, 3-4 титли и за 16 години е похарчил нетно само 62 млн, като само това лято бяха 30. Смятай за предишните 15г е изкарал с 30-тина милиона, имате нов стадион, взимаха класните ви играчи и все пак постоянно сте в ШЛ. За какво да го плюете???
Mar70 написа:Не давайте на тренера да чете състава, че направо ще получи удар :D
LIMASSOL написа:Тренер, с този състав ще бием ли![]()
[offtopic][/offtopic]
boyan_kn написа:LIMASSOL написа:boyan_kn написа:Ами, какво да ти кажа ? Венгер за 16 години работа има само финал в ШЛ, пък не съм взел да го псувам.
Венгер за 16 години има 16 поредни топ 4, 3-4 титли и за 16 години е похарчил нетно само 62 млн, като само това лято бяха 30. Смятай за предишните 15г е изкарал с 30-тина милиона, имате нов стадион, взимаха класните ви играчи и все пак постоянно сте в ШЛ. За какво да го плюете???
Все пак тежи, че нямаме спечелена ШЛ, дори с доста силни състави тези годиниНо наистина - не е направил малко човека ... Пък и от счетоводния баланс аз няма да хвана ръка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта