Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор
Ако всички тук се замислим поне 20 човека могат да влязат в този "идеален" отбор. Аз бих отличил Сидибе- добра визитка на Острова, Абушев- дойде като перспективен в ЦСКА, оказа се поредния дискотечен гуру, Генков- няколко пъти (ако не се лъжа) голмайстор на "А" група, Домуфона- аз лично не съм изненадан, крайно ми е противен и си беше точно на мястото- резерва в средняци от 2- ра Бундеслига. В Лудогорец също има няколко, но те по- скоро са разочарования заради конкуренцията там, малко от тях направиха слаби мачове. В останалите отбори също има "точни" попълнения, но май са твърде много!

- olympic teteven
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Резерви:
Х.Кировски
Л.Туре
Е.Ронкато
Б.Хауърд
Да си призная нищо не ми се изписва на игрището...

Но от резервите не бих се съгласил за Ларсен Туре. Определено е класен играч

Swarovski написа:поредния дискотечен гуру

- olympic teteven
- Контакти:
bilyaletdinov написа:...
ОК! Сега вече ги виждам.

bilyaletdinov написа:
Резерви:
Х.Кировски
Л.Туре
Е.Ронкато
Б.Хауърд
За Алекс Перес не съм много съгласен . Според мен не е по слаб от останалите ни центр. защитници .
От любимия ми ЦСКА за съжаление са много играчите.Започвам със Сидибе,Хауърд и Ревсон.Абсолютно ненужни!!После продължавам с Бруно Морейра,Кировски и Фо-Поре.Накрая завършвам със Стоян Колев,който просто не че няма качества ,а се върна в неподходящ момент и за огромно съжаление Карачанаков,който след контузията просто не може да намери верния ритъм на игра.
Да видим как стоят нещата и при вечния враг Левски.Кевин Брю,Генков,Макриев-тотални разочарования.Горан Блажевич,Алекс Перес и абсолютното дърво Орлин Старокин.Накрая мога да добавя и Данчо Милиев + Туре с известни условности за последния,от който може и да стане играч.
От другите отбори мога да отлича всичките играчи на Локо Сф,разбира се някои дървета от Славия
,Станко Йовчев,Абало и Абди Абдиков :D
Да видим как стоят нещата и при вечния враг Левски.Кевин Брю,Генков,Макриев-тотални разочарования.Горан Блажевич,Алекс Перес и абсолютното дърво Орлин Старокин.Накрая мога да добавя и Данчо Милиев + Туре с известни условности за последния,от който може и да стане играч.
От другите отбори мога да отлича всичките играчи на Локо Сф,разбира се някои дървета от Славия

bilyaletdinov написа:
Резерви:
Х.Кировски
Л.Туре
Е.Ронкато
Б.Хауърд
Изпуснах разбира се и вездесъщия бог на футбола М.Платини,който след двата си гола на Герена помисли,че е богопомазан!!!А тоз Р.Лопес беше някъв в Левски нали?Или се бъркам?

От нашите машини веднага мога да кажа Домо,Джинич и Дяков.Костов и Педро също не са особено далеч от тази групичка.
В Локо Пд лошо впечатление ми направи До Кармо( ако така точно му е фамилията) и Станко wait for it Йовчев.
От Левски и ЦСКА има доста сериозна група : Кировски,Сидибе,Хауърд,Генков,Бру,Мру и т.н.
При Лудогорец Платини и Абало не са показали нещо особено.Абало започна добре и после се изгуби.
В Литекс Евгени Александров ми се вижда доста посредствен.
При другите отбори не съм гледал достатъчно мачове , за да изкажа компетентно мнение.
В Локо Пд лошо впечатление ми направи До Кармо( ако така точно му е фамилията) и Станко wait for it Йовчев.
От Левски и ЦСКА има доста сериозна група : Кировски,Сидибе,Хауърд,Генков,Бру,Мру и т.н.
При Лудогорец Платини и Абало не са показали нещо особено.Абало започна добре и после се изгуби.
В Литекс Евгени Александров ми се вижда доста посредствен.
При другите отбори не съм гледал достатъчно мачове , за да изкажа компетентно мнение.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
[quote="bilyaletdinov"]
Въй , как можах да забравя М. Платини
. Мале какви надежди таях в него , че ще бъде човека , който ще реализира многото положения , които създавахме ... ама ядец .. голяма дупка . Ау и още едно .... моя "фаворит" Д. Бакалов . Може би би се представил по - добре в някой друг отбор ако играе по -често . Дали не е време да го продадем или по-добре да го пуснем под наем .

Въй , как можах да забравя М. Платини

- anihilator
- Контакти:
Бих добавил и Росен Колев от Черно море не спира да ме изнервя но така или иначе е пътник 

Играчи:
1 Жоро Вратара - заради него загубихме доста точки през тази есен.
2 Здравко Илиев - мисля, че коментара е излишен.
3 Николай Бодуров - може да звучи доста странно за някой, но Бодуров направи доста грешки както за Литекс така и за националния, които костваха много и на двата отбора. Дано си върне по-скоро формата от преди контузията.
4 Станислав Ангелов - въпреки напредналата си възраст очаквах да внесе повече стабилност в дефанза на Левски, но не би.
5 Шоко - със сигурност не може да се нарече разочарование в смисъла, по който са посочени болшинството играчи в класацията, но и при него има спад във формата. Не е това което беше през първите два сезона на Лудогорец в "А" група.
6 Дани Абало - първите му няколко мача за Лудогорец бяха много добри и вдигна доста очакванията към себе си, но не успя да ги оправдае.
7 Кевин Бру - то не бяха драми, то не беше чудо около неговото привличане, а накрая резултата от този трансфер се оказва отрицателен.
8 Павле Попара - през изминалите сезони беше един от най-креативните футболисти в средата на терена за Славия, но през този разочарова.
9 Гари Родригес - и при него, както и при Шоко по-скоро разочарованието идва не от някаква безумно слаба игра, а от по-големите очаквания, които не се оправдават на 100%, за което вина има може би и цялостното представяне на отбора.
10 Димитър Макриев - за играч идващ от едно доста прилично първенство очаквах повече от него.
11 Платини - нищо общо с това, което беше и се очакваше и да бъде в Лудогорец. Дано си върне формата, защото не е никак лош играч.
Треньор: Асен Букарев - очакванията ми към него бяха минимални, но въпреки това успя да ме разочарова.

Върни се в “Футбол - България”