1 Владимир Гаджев-най-добър в националния отбор,най-добър и в клуба си Левски
2 Маркиньос -много силен полусезон с Локо -Сф
3 предлагам едно младо момче-най-голямата надежда на българския футбол -футболиста на Левски Антонио Вутов ,който като най-добрия български футболист за всички времена Георги Аспарухов -каза не на парите и остана в отбора си вместо да замине за Италия
Български футболист на годината
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Български футболист на годината
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
МОИТЕ ФАФОРИТИ БГ:1.Иван Иванов 2.Ивелин Попов 3 .Владо Гаджев А ФАВОРИТ номер 1 К.РОНАЛДО 2.Зл.Ибрахимович 3. Фр.Рибери
- THE RED SNAKE
- Контакти:
1.Иван Иванов - Базел
2.Ивелин Попов - Кубан
3.Александър Тонев - Астън Вила
2.Ивелин Попов - Кубан
3.Александър Тонев - Астън Вила
1 Иван Иванов
2 Ивелин Попов
3 Александър Тонев
2 Ивелин Попов
3 Александър Тонев
1. Георги Пеев - страхотен сезон за него, куп голове и пасове. Амкар е далеч пред Рубин на Ивелин Попов, а Пеев с повече голове от него и колкото има Хълк.
2. Светослав Дяков - в основата на успехите на Лудогорец.
3. Владислав Стоянов - много добър сезон и за него, но имаше някои грешки в националния.
2. Светослав Дяков - в основата на успехите на Лудогорец.
3. Владислав Стоянов - много добър сезон и за него, но имаше някои грешки в националния.
1.Ивелин Попов
2.Владо Стоянов
3.Емил Гъргоров
2.Владо Стоянов
3.Емил Гъргоров
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
COVINI написа:Дяков докато не си изчисти играта в националният от картони няма място в тази класация,а Миланов заслужава да е най-добър млад футболист.За мен реален фаворит е Ивелин Попов,предстои му и трансфер,така че още повече ще си качи цената.Както в Европа така и в България тази награда рядко се е давала на вратар или защитник,предимство винаги имат атакуващите играчи.
Горките защитници и вратари,много жалко за Жоро Найденов, Димитър Пенев,Кирил Ивков,Лев Яшин, Франц Бекенбауер.
1Иван Иванов
2Ивелин Попов
3Георги Миланов
-
Номинирам Димитър Бербатов. Играчът, с най-много минути в българския ефир. Надмина Бойко Борисов по ТВ рейтинг.
batmanlevski написа:1 Владимир Гаджев-най-добър в националния отбор,най-добър и в клуба си Левски
3 предлагам едно младо момче-най-голямата надежда на българския футбол -футболиста на Левски Антонио Вутов ,който като най-добрия български футболист за всички времена Георги Аспарухов -каза не на парите и остана в отбора си вместо да замине за Италия
И аз казвам: Не на простотията!!!...... но за това никой няма да ме номинира за футболист на годината.
Ако нямаме достатъчно изявен футболист, може първото място да остане вакантно.
volf написа:batmanlevski написа:1 Владимир Гаджев-най-добър в националния отбор,най-добър и в клуба си Левски
И аз казвам: Не на простотията!!!...... но за това никой няма да ме номинира за футболист на годината.
Ако нямаме достатъчно изявен футболист, може първото място да остане вакантно.
абе ти си много прост,капиталист ли си ,човека ясно е написал Гаджев номер 1, ти да не си онова магаре на снимката ,че не можеш да четеш. иначе и според мен Гаджев в момента е най-добрия Бг футболист !
Върни се в “Футбол - България”