Относно дълговете на ЦСКА и лъжите на Лупи и сие

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Относно дълговете на ЦСКА и лъжите на Лупи и сие

Мнениеот Teo » 03 дек 2013 19:34

ММ1914 написа:
Teo написа:Само Лупи може да се изгаври с подуяне и да им го тури с 16 ТОЧКОВА ЛИНИЯ у **** на дрийм тимчето на Праскавеца от Хасково !

33 е повече от 16, поне в математиката която аз съм учил. :oops: Ако се замислиш, след тези 33 точки какви са ви успехите?

Няма значение какви са ни успехите, дрийм тимчето се разпадна тогава, масови инфаркти и кръвно 220/120 в подуяне.

Потребителски аватар
31 → №1
Контакти:

Мнениеот 31 → №1 » 03 дек 2013 19:55

Много притеснени фенове на други отборчета. Все Лупи им е в устата. Кой колко и какво бил обещал... Че и в затвора ще го вкарат :) Що не си гледате кирливите изоставащи отборчета, ами се занимавате с великия ЦСКА? Щото добре знаете, че възкръснахме преди де умрем... и тежко ви и горко!!!
А между впрочем агент Тара всяко обещание ли изпълни?? А неговите парички най-чистите на планетата ли са??
Аре у лево - комплексари!!!
[offtopic]Шефа на съдиите към Батков след края на първенството:

Подиграхте се с труда на момчетата! Сега плачат в съблекалнята.[/offtopic]

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 03 дек 2013 19:59

31 → №1 написа:Много притеснени фенове на други отборчета. Все Лупи им е в устата. Кой колко и какво бил обещал... Че и в затвора ще го вкарат :) Що не си гледате кирливите изоставащи отборчета, ами се занимавате с великия ЦСКА? Щото добре знаете, че възкръснахме преди де умрем... и тежко ви и горко!!!
А между впрочем агент Тара всяко обещание ли изпълни?? А неговите парички най-чистите на планетата ли са??
Аре у лево - комплексари!!!

Милиционерските фенове сън не ги лови. Полуразпадналият се ЦСКА ги шамароса с 3:0, а скоро ще ги изхвърли и за купата.
Наистина, предстои тъжна годишнина... :( :( :(

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 дек 2013 20:12

Живко6461 написа:
Кашчей написа:...
Юбилеят им е през май догодина. Сега не знам някой да има юбилей.. май само Славия имаха през пролетта :roll:

Кашчей, ти си винаги коректен и прецизен. Този път си допуснал грешка. Изключение, което потвърждава правилото. Още един български клуб празнува юбилей през 2013 година. Също през пролетта.

Само че, клубът който (може би) имаш предвид, не е практикувал футбол през 1913 г.:
Предшественикът на „Черно море” – „Тича” е основан на 3.03.1913 г. под името „Галата” и не е футболен клуб, а ученическо туристическо дружество, което няма сформиран футболен тим. Името не е избрано случайно – членовете на дружеството често организират излети до местността „Галата”, която тогава е била извън града, а днес е квартал на Варна. Няколко месеца по-късно името е сменено на „Река Тича” (старото име на р. Камчия), защото започват да се провеждат екскурзии до самата река. Чак на следващата 1914 г., през месец май , „Река Тича” се обединява с махленския клуб „Спортист” (основан 1909 г.), който има сформиран футболен отбор и благодарение на него „Река Тича” започва да практикува футбол. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 03 дек 2013 21:35

CTAHKO написа:
Teo написа:Лупи може да е всякакъв, но където ви хване ви прави на пастет :idea:

Той и вас, където и когато ви хване ви прави на пастет :lol: :lol: :lol:Ама вас ви прави по-качествен пастет :lol:

:) :lol: :lol: :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 дек 2013 22:30

Captain Stottlemeyer написа:
Живко6461 написа:
Юбилеят им е през май догодина. Сега не знам някой да има юбилей.. май само Славия имаха през пролетта :roll:

Кашчей, ти си винаги коректен и прецизен. Този път си допуснал грешка. Изключение, което потвърждава правилото. Още един български клуб празнува юбилей през 2013 година. Също през пролетта.

Само че, клубът който (може би) имаш предвид, не е практикувал футбол през 1913 г.:
Предшественикът на „Черно море” – „Тича” е основан на 3.03.1913 г. под името „Галата” и не е футболен клуб, а ученическо туристическо дружество, което няма сформиран футболен тим. Името не е избрано случайно – членовете на дружеството често организират излети до местността „Галата”, която тогава е била извън града, а днес е квартал на Варна. Няколко месеца по-късно името е сменено на „Река Тича” (старото име на р. Камчия), защото започват да се провеждат екскурзии до самата река. Чак на следващата 1914 г., през месец май , „Река Тича” се обединява с махленския клуб „Спортист” (основан 1909 г.), който има сформиран футболен отбор и благодарение на него „Река Тича” започва да практикува футбол. ;)

Благодаря! Имах предвид друг клуб. И не 100-годишнина. :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2013 01:47

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:И аз си спомням прекрасно, че преди 5 месеца Лупи обяви че дълговете са 10 милиона лева, а останалите били вътрешни дългове към фирми ТИТАН, които боклукчиите ги опрощавали. Сега изведнъж се извъртяха на 180 градуса,и се оказа че са 15 милиона дълговете,а Лупи уж бил платил 20...А според мен,истината е че Лупи наистина е имал да плаща 10 милиона, но за 5 месеца не само че не е платил нищо, но е натрупал още 5 милиона и дълговете стават 15 милиона.И съответно сега Лупката лъже че уж са били 35, и уж той е платил 20 :lol: ...А всъщност въпросните 20 милиона са си дълг към фирми на ТИТАН, които ТИТАН под натиска на държавата си ги опростиха ;)

И аз си мисля че е станало нещо такова,а и онова спряното дело срещу Митал...Абе някой яко се облажва от цялата далавера,но май двамата Сашовци не си сравняват листчетата с на/Д/писаното и става каша.Не бяха 10,не бяха 30,сега станаха 35,ама с къртовски труд ги докарали до 15.Но както казва коегата,истината е че Лупи от 10млн,като е "платил" 3 и рестото станало 15млн. :) Този не знам дали е бил добър политик,но май е работил като сервитьор в комунистическа кръчма.Сега от моята тема разбрах едно нещо.Ако искам да кажа нещо за ЦСКА то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е нещо хубаво и написано в духа на добрите пожелания и славните спомени.Всяко споменаване на нещо свързано с настоящето се отразява зле на нежните червени душички.Съжалявам пичове,идеята на темата нямаше за идея да ви обижда,наранява,или не дай Боже да ви нападам с несъществуващи обвинения.Исках чисто и просто да разбера кой лъже и кой маже,защото с подобни аритметики могат да се лъжат само деца от предучилищна възраст.Искам да разбера за какво точно става въпрос в тази наша прословута А група.Кой пие,кой плаща и накрая кой затваря кръчмата и плаща в края на месеца тока и водата.Защото като се замисля тези дължими суми към НАП са пари НЕВЛЯЗЛИ в бюджета на държавата,а от там насетне един дефицит от няколко милиона.Ето това исках да попитам,а не да навлизаме пак в едни полемики кой го вади по голям,на кой му е по червена главата,на кой му е по син от ...и други народни творчества.Исках да разбера ИСТИНАТА и само ИСТИНАТА.А тя е една -Лупи е измамник от класа,но измамите са на гърба на всички плащащи данъци.Искам да разбера къде по дяволите отиват тези обявени пари,искам да разбера откъде Томов извади 20млн да плати тези обявени задължения и защо не плати първо задълженията си към НАП.Както всички знаем,когато има много кредитори а малко пари,първо държавата си взема своето,а после останалите.Долу горе това беше насоката която исках да дам на темата си,а пак се тръгна в една добре позната посока.Далии ЦСКА ще го има,или няма не е нещото което исках да визирам.Не е моя работа,а и ако ме пита някой ще кажа че предпочитам да ги има силни и сега,отколкото слаби и в миманса години наред.Това го пиша за да няма недоразумения и да не ме обвиняват в несъществуващи помисли.Но от всички изказали се червени фенове,само един се опита да даде някакво обяснение което не хвана дикиш.Вероятно и червените не са наясно с това което става при тях.Надявам се на вероятен и смислен отговор.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 04 дек 2013 09:24

С една дума-ЗАКРИВАЙ!
Лупи,любимецо мой,довърши си делото и ги прати в небитието.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 дек 2013 09:26

Братко, с удоволствие бих похапнал някой твой специалитет. Аз съм фен на Джейми Оливър и предаването на Антъни Бурдейн, харесвам и гозбите на сърбина.
Няма смисъл да пишем небивалици и да спорим за Сашовците и ЦСКА. Ще дойде време за лицензи и ще си покаже кой крив, кой прав.
Убеден съм, че в този форум няма ни един, който да е наясно със свършената и несвършена работа на отговорните лица, които опитват да спасят клуба.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 дек 2013 09:50

Captain Stottlemeyer написа:
Живко6461 написа:

Капитане, аз залагам на юбилея на тоя :lol:

Изображение

Върни се в “Футбол - България”