"А"група,20 кръг:"Ботев"-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А"група,20 кръг:"Ботев"-ЦСКА
До колко часа работи фен-магазина? Вярно ли,че само там се продават билети и пуснати ли са в продажба за ЦСКА-рите?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
2:1 с всички условности около нашия състав. Тошко в първи мач след контузия, операция и няколкомесечно възстановяване, Вандер след обаждането на старата болежка, без да са знае дали няма да си докара по-голяма беля и пак аут за месеци, Мариян - вероятно пак резерва, за да не се рискува прекалено. Не се знае и дали ще се понапълни стадиона в четвъртък.

- El Commandante
Ботевъ Пловдивски написа:2:1 с всички условности около нашия състав.
Ай дано!
Тая седмица вече счупихме един карък на мача със Славия, време е да счупим и другите два...
Тошко повече от 10 мин не вярвам да играе, Мариан въобще може да не се появи.
Вандер обаче жив умрял трябва да е на теренЯ.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
vaskonti написа:Pupper_ написа:2:0, дано да не вали.
Дават го слънчево. Но знаеш ли го Мъри, до сега не съм го чул времето да му пасне, все нещо му е криво... Възможно е този път да има проблем с магнитното поле на земята...
Дреме ми за Мъри и Ко, те получават заплата и трябва да играят, ако ще и град да вали! Искам да заведа децата, че след десет дена няма го има вече стария стадион.
El Commandante написа:Ай дано!
Тая седмица вече счупихме един карък на мача със Славия, време е да счупим и другите два...
Три! Ще затворим цикъла с великденска салата
- El Commandante
Pupper_ написа:Три! Ще затворим цикъла с великденска салата
Тва ше е другата седмица когато марулензи ше видат зорлензи...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Умно изигран мач от нас 1:0 и Стойчо припада от яд ! 
Ботевъ Пловдивски написа:2:1 с всички условности около нашия състав. Тошко в първи мач след контузия, операция и няколкомесечно възстановяване, Вандер след обаждането на старата болежка, без да са знае дали няма да си докара по-голяма беля и пак аут за месеци, Мариян - вероятно пак резерва, за да не се рискува прекалено. Не се знае и дали ще се понапълни стадиона в четвъртък.
Колега за всичко може да имаш съмнения, но дали ще се понапълни стадиона не може 15 000 хил !
El Commandante написа:Ботевъ Пловдивски написа:2:1 с всички условности около нашия състав.
Ай дано!
Тошко повече от 10 мин не вярвам да играе, Мариан въобще може да не се появи.
Вандер обаче жив умрял трябва да е на теренЯ.
Тошко спокойно може да влезе към 60-та минута и да изиграе половин час игра , а Мариян е готов за цяло полувреме. Въпрос на тактика от Мъри - да прецени кой, кога...
- slash1912
- Контакти:
Още една добра новина за наставника на Ботев Станимир Стоилов- Вандер Виейра ще е готов за мача с ЦСКА. Както вече PlovdivNews.bg първи писа след два месеца отсъствие от терена Тодор Неделев ще се завърне за мача с червените. Оказва се, че и получилият контузия на мача със Славия Вандер Виейра бързо влиза във форма. Днес той взе участие в тренировката и това обнадежди Мъри, че ще разчита на него за тежките двубои с ЦСКА и Локо. Така единствено Артур Енрике остава в лазарета и треньорът на жълто- черните няма да разчита на него.
Аз лично състава го виждам така:
Стаховяк
Христов----Спрокел----Грънчаров-----Минев
Вандер---Сърмов----Иршак----Ромарио
Анисе
Цветков
На смяна може да влязат Огнянов,Галчев и Неделев,ако няма контузени в мача.
Аз лично състава го виждам така:
Стаховяк
Христов----Спрокел----Грънчаров-----Минев
Вандер---Сърмов----Иршак----Ромарио
Анисе
Цветков
На смяна може да влязат Огнянов,Галчев и Неделев,ако няма контузени в мача.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]