Football Referee

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Football Referee

Мнениеот James Beattie » 03 дек 2013 02:56

Постоянно плюем родните фитболни арбитри, но работата им не е толкова лесна, колкото предполагаме :P Тествайте качествата си на съдия, но тук не е като на телевизора. Ако изтървеш и една секунда от спорната ситуация, няма да има повторения както на телевизора. Проверете дали ставате за съдия, в тази не чак толкова яка игричка. Изисква се да знаеш що-годе правилниците за съдийство, защото не всичко се състои във груби нарушения, дузпи, и други игрови ситуации. Както и, трябва да знаете долу горе английски. Това е един от големите минуси, за повечето тук.

http://www.footballtainment.com/footballreferee/

Изненадващо, но това е най-добрата игра по тема футболни съдии. Чудно ми е, как не са направили нещо по-масивно. ЕА , ала-абала :P Това е добра идея. Да се създаде игра като ФИФА, но да играеш ролята на съдия в мачовете и накрая да ти дават оценки. Ако не си толкова добър, няма да ти дават наряд в големите мачове.

James Beattie

Re: Football Referee

Мнениеот James Beattie » 03 дек 2013 08:12

viali69 написа:Пишете си заглавията на български език !
Повръща ми се от чуждици като "пърформанс", "ДАНСуйтми" "шопинг", "стайлинг", "турбо фешън", "ъпгрейдване" ...
Вие българи ли сте бе ?! :evil:

И на мене ми се повръща от дърти неграмотници, които не разбират най-общият език на планетата. ;) То бива заблуда, националност, туй-онуй... да не сме затворен кръг, като Северна Корея? Вече, не сме по байтошово време, да се забраняват западните филми. Ние сме граждани на Света. Всички са фенове на Челси, Ливърпул, Манчестър, а грам енглиш не вдяват, че и им се повръща от английският език ...
Това си е оригиналното заглавие на тъпата игра. Не може да се преведе на български :P

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 03 дек 2013 10:13

Готина игрица- 6/10 в първия опит :?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 03 дек 2013 11:11

alexveselinov написа:Готина игрица- 6/10 в първия опит :?

7/10
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 03 дек 2013 11:54

Ти си като "чики-рики" Ристосков, бе :lol:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 03 дек 2013 11:56

boyan_kn написа:

Ти си като "чики-рики" Ристосков, бе :lol:

Ристосков ако се пробва, ще изкара 3-4/10 и няма да мине на следващото ниво :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 дек 2013 12:35

Интересна е игричката - научих някои нови неща. Обаче нещо не смята вярно. На 1-во ниво ми показва 3 грешки, пък пише 8/10, на 3-то ниво пише 4/10, пък ми показва само 5 грешки. Както и да е де, само 3-то ниво го повтарях - на 4-то изкарах 9/10 от първия път 8-) , макар че обърках може би най-лесната ситуация. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 03 дек 2013 12:42

Udoji90 написа:Интересна е игричката - научих някои нови неща. Обаче нещо не смята вярно. На 1-во ниво ми показва 3 грешки, пък пише 8/10, на 3-то ниво пише 4/10, пък ми показва само 5 грешки. Както и да е де, само 3-то ниво го повтарях - на 4-то изкарах 9/10 от първия път 8-) , макар че обърках може би най-лесната ситуация. :lol:

Или има нещо объркано, или дава общ рейтинг, като някой грешки ги смята за по-маловажни от други. Жалко, че е толкова кратка и неразвита. Отще на 3 или 4 ниво ти дава да свириш финал на Световно :) То повечето ситуации ги карах на късмет. Там където са засади или дали топката е минала голлинията :P

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 дек 2013 12:51

viali69 написа:Пишете си заглавията на български език !
Повръща ми се от чуждици като "пърформанс", "ДАНСуйтми" "шопинг", "стайлинг", "турбо фешън", "ъпгрейдване" ...
Вие българи ли сте бе ?! :evil:

Напиши си потребителското име на български тогава. Интеуект. Играта не е лоша.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 03 дек 2013 12:54

Има една доста интересна игрица, но за момента не са я направили да се играе онлайн на PC, както играта "New Star Soccer". Ако GSM-a ви има андроид или другите по-нови неща, може да си изтеглите "Football Chairman Lite". Правите си отбор, който започва от най-ниското ниво в английският футбол. Вие наемате и уволнявате треньорите. Показва и на колко % са доволни феновете от вас и от мениджъра. Купувате и продавате играчи, като с парите вдигате стадиона и базата за тренировки. Много е интересна :) Аз стигнах до Футболната лига - Лига 2. Голям смисъл има в играта, защото е важно как разпределят финансите и трябва да рискуваш понякога, като продадеш як играч за голяма сума. Има значение и крайната позиция в шампионата, понеже за по-горни места се вземат повече пари. Школата също трябва да се развива, за да излизат по-кадърни играчи и да ги продаваш , с което ще имаш средства за нови играчи и добър тренер. Трябва да решаваш и на кой да подновиш договора. Играчите си имат и "числа" със статове, така че играта е направена простичко за GSM и се играе бързо, но не отстъпва на FM(Football Manager) ;) Аз станах като Венци Стефанов. Феновете ме мразят и след всеки кръг искат да напускам клуба. На загуба съм -150к, но ще се оправя.

Върни се в “Игри и забавления”