Полицаите - има ли справедливост?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Канар
Контакти:

Re: Полицаите - има ли справедливост?

Мнениеот Канар » 31 окт 2009 19:44

puffer написа:Акалски и Кики знаят,как се бушонират жълти муцуни :lol: Браво на момчетата.
Как пък решихте ''жълти' приятелки,че те са предизвикали разправията?.Има си органи който ще се произнесат.До тогава спете спокоино!

Пуфер, ти май си Пубер...

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 31 окт 2009 19:59

puffer написа:Акалски и Кики знаят,как се бушонират жълти муцуни :lol: Браво на момчетата.
Как пък решихте ''жълти' приятелки,че те са предизвикали разправията?.Има си органи който ще се произнесат.До тогава спете спокоино!

аз ще спя спокойно и сладко :) въпроса е ти как ще спиш ? да не би да сънуваш Морини и компания ?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 окт 2009 20:01

Какво се бушонирали неразбрах?Оня Мики изяде шута от фена и двамата после му скочиха,но не го удариха...човека падна и направи няколко кълбета без да го докоснат!Тия двамата са селяци! :lol:
Изображение
Изображение

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 31 окт 2009 20:03

Канар написа:

Пуфер, ти май си Пубер...

Може и да съм пубер,знае ли човек :lol: Обвинения Киро и Дани били виновни,ок може и да са виновни.но ''жълтите'' действат първосигнално ,те са виновни и никой друг!Какви са тия който го обвиняват,прукорори,съдии?Били виновни,аз пък казвам,че Лилчо шопара е виновен :lol: И се радвам за Дани и Киро, което направиха :)
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 31 окт 2009 20:13

Еми то като няма на кво друго да се радваш...
КАУЗА КОЛЕЖА!

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 31 окт 2009 20:22

\"И се радвам за Дани и Киро, което направиха :)\" . А щеше ли да се радваш ако нервите на хората наистина не бяха издържали и бяха нахлули на терена, малък пубертет. Този дани и оня надрусаня вратар наистина трябва сериозно да ги накажат . честито на всички kanary.

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 31 окт 2009 20:31

Като са провокирани от лилчо- легендата на ботев,какво очакваш?
Свинята е забил един тукат на пом.треньора!
Обвинявай лилчо!
Аз се радвам,че момчетата,са се защитили достойно и не са му останали длъжен!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 окт 2009 20:38

puffer написа:Като са провокирани от лилчо- легендата на ботев,какво очакваш?
Обвинявай лилчо!

Пуфер,ти пишеш като някой лумпен бе човек,защитаваш простотията на тия двамата!Въпреки това нищо не успяха да направят,само размахваха юмруци във въздуха ;)
Изображение
Изображение

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 31 окт 2009 20:56

Alternative написа:
puffer написа:Като са провокирани от лилчо- легендата на ботев,какво очакваш?
Обвинявай лилчо!

Пуфер,ти пишеш като някой лумпен бе човек,защитаваш простотията на тия двамата!Въпреки това нищо не успяха да направят,само размахваха юмруци във въздуха ;)

За мен е виновен лилчо :lol:
В случая кой защитавам ?:mrgreen
Двама човека да бият и нападат един,не означава,че те са виновни :idea:
Макар,че двамата човека са на килограмите на единия :lol:

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 31 окт 2009 21:18

от Alex на 31 Окт 2009 18:08

abiati написа:
..ако закрият МВР утре 7 пати ще бъдеш изнасилен,10 пъти ограбен и всички твои роднини ще пострадат... време е да си променим мисленето,аз съм живял доста време в чужбина около15г./Франция/ и сега след 5г. от както се върнах полицията ми помогна на 2 пъти когато ми се наложи.... така че ако желаеш държава без полиция ти предлагам да поживееш 1г. в Тамбукту,там няма,после ела и пиши коментари...

Студент съм. на 22 години. Имам успех 5.7 от училище и 5.9 от университета. СТРАДАЛ СЪМ МНОГО ПЪТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА. ИСКАЛ СЪМ ПОМОЩ И МИ Е БИЛА ОТКАЗВАНА. Пак казвам не съм някакъв хулиган - напълно обикновен човек съм, но съм бил бит и обратното не съм бил защитаван като съм потърсил помощ. А единия бой от полицията си беше приятелска услуга за друг човек - за това поживей още малко в БГ и тогава ми говори. Няма нито един представител на МВР, който да спазва правилата за процедиране и да не си превишава правомощията, и да не злоупотребява с власт (това са некорумпираните, за другите нямакво да говоря).
Alex

........
никой не яде бой без да си седи мирно и кротко.... не на мен тея

Върни се в “Футбол - България”