Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2013 11:04

Е ма Гари от как "Сухчо" е тренер, играе като 2-ри ( зад Генков ) ... Нападател.
С тоя "ромб" в средата, крилата УЖ са отворени за бековете, ама нещо не се получават нещата.

Към момента Левски няма стил... Това изритване на топката дето го практикуваме, би-трябвало да мине за "директен" футбол, ама това просто е смехотворно.
То вярно, че наличните халфове немогат да вържат и 2 паса, ама то в тренировките не става само с квадратчета и двустранни игри.

В Реал, Барса, Байерн и други големи тимове, могат на тренировките да упражняват пасчета - двойни, извеждащи, а нашите тренери викат: "К'во да ги учим на такива неща, те трябва да са ги научили при юношите". :shock:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 03 дек 2013 11:11

THE G.A.M.E написа:Е ма Гари от как "Сухчо" е тренер, играе като 2-ри ( зад Генков ) ... Нападател.
С тоя "ромб" в средата, крилата УЖ са отворени за бековете, ама нещо не се получават нещата.

Към момента Левски няма стил... Това изритване на топката дето го практикуваме, би-трябвало да мине за "директен" футбол, ама това просто е смехотворно.
То вярно, че наличните халфове немогат да вържат и 2 паса, ама то в тренировките не става само с квадратчета и двустранни игри.

В Реал, Барса, Байерн и други големи тимове, могат на тренировките да упражняват пасчета - двойни, извеждащи, а нашите тренери викат: "К'во да ги учим на такива неща, те трябва да са ги научили при юношите". :shock:

За 2-ри нападател е печката Ларсен :!: Тоя с неговите 85 кила не знам какво крило е - тежко сигурно, жалко, че само в баскета има такъв пост :lol: Те крилата са свободни за бековете, ама на тях не им се ходи напред :mrgreen: Знаеш ли колко се тича после назад :) И последно - директен футбол ви показа "морето" оня ден :!:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2013 11:15

boyan_kn написа:За 2-ри нападател е печката Ларсен :!:

Ем и аз го знам като нападател в предишните му Клубове, не знам кой умник в Левски реши, че е крило. :roll:

Иначе "Морето" да, играят максимално бързо с топката, при тях поне личи обиграност в този подход, при нас изглежда жалко, че на моменти и смешно.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 03 дек 2013 11:22

boyan_kn написа:Гари ако го можеше това щеше да дойде от Барселона, не от Го Ахед Ийгълс :mrgreen: Аз не виждам проблем да се играе с центрирания ... е, срещу нас не е удачно, щото средния ръст на защитниците е 190, сигурно, но срещу повечето отбори не е лоша тактика. Въпреки думите на Топчо - Левски не е Байерн и няма да стане :lol:

Не ги подвеждай сега, че ще започнат да я кюскат в облаците срещу дините, пък те имат доста снажни играчи. Имам чувсъво че Сухия прави тактиката след проверка във форума тук. Някой беше писал за пускането на Гари зад нападателя, а не по крилото с цел бързо разсичане на противниковата защита през центъра и същевременно да се озапти индивидуалността му и да търси завършващо подаване :lol: , умно, но изпълнителите около Родригес не са на ниво

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 03 дек 2013 11:27

THE G.A.M.E написа:
boyan_kn написа:За 2-ри нападател е печката Ларсен :!:

Ем и аз го знам като нападател в предишните му Клубове, не знам кой умник в Левски реши, че е крило. :roll:

Иначе "Морето" да, играят максимално бързо с топката, при тях поне личи обиграност в този подход, при нас изглежда жалко, че на моменти и смешно.

Те са си Сток Сити на Тони Пюлис в БГ вариант ... Гнясане на топката, хирургически влизания и яко центрирания :lol: Много тегав отбор. А за да станете вие такъв отбор, ви трябват рендета :!: Халфовете ви са твърде меки, Димов е прав, че трябва да се влиза яко :!:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 дек 2013 11:33

Bombardier написа:
boyan_kn написа:Гари ако го можеше това щеше да дойде от Барселона, не от Го Ахед Ийгълс :mrgreen: Аз не виждам проблем да се играе с центрирания ... е, срещу нас не е удачно, щото средния ръст на защитниците е 190, сигурно, но срещу повечето отбори не е лоша тактика. Въпреки думите на Топчо - Левски не е Байерн и няма да стане :lol:

Не ги подвеждай сега, че ще започнат да я кюскат в облаците срещу дините, пък те имат доста снажни играчи. Имам чувсъво че Сухия прави тактиката след проверка във форума тук. Някой беше писал за пускането на Гари зад нападателя, а не по крилото с цел бързо разсичане на противниковата защита през центъра и същевременно да се озапти индивидуалността му и да търси завършващо подаване :lol: , умно, но изпълнителите около Родригес не са на ниво

Хич да не е, жена му работи в Дарик. Колко му е да мята по едно око на форума :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 03 дек 2013 11:44

Щом гледа оттука - ето разстановка за мача с Любимец - играете 3-5-2 :lol: С трима центални отзад - Везала, Ангелов Експрес и Данчо Очите; Мулдер и Пинто халф-бекове; Цонев-Вутов център с Туре пред тях; Гари снове по крилата да помага на халф-бековете и Генков забит напред. Така ще станете Ювентус номер 2 :mrgreen: Сега ако излезе с тоя състав и ги пребиете с 5-6 гола - ще искам авторски права :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2013 11:54

В такъв случай и аз ще се пробвам ... :lol:

Гари става за човек зад нападателя, но само ако играем с крила.
В противен случай става както в последните мачове - бековете на съперниците помагат на централните бранители и Гари е в клещи.
Точно за това и се движи много, но често когато получи топката, около него няма никой.
Ако има крилца, ще има опции... А и дори един кон с капаци като Йорданов, ще увлича бека на съперника, така за Родригез ще има повече пространство.

И се надявам най-после в защита да играят... Бранители, а не халфове.
Пък били те и дефанзивни.
Нека в центъра да се върнат Пл. Димов и Перес, а "Пелето" и Д. Димов да минат пред тях.
Може и 4-4-2 да си играем по-този начин.

Ето нещо интересно:
Блажевич

Пл.Димов ... Перес
Мулдер ............................... Пинто

С.Ангелов ... Гаджев

Вутов ................... Гари

Генков ... Туре

Гари и Туре може да си сменят позициите.
Вутов може да отива на фланга и така да отваря място за Гаджев... Айде дано се пробва тая подредба и изпълнители. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 дек 2013 12:42

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти: