W84me написа:Казах ли ви, че има червен картон, бе? Нещастници! За съдийски решения с мен няма да спорите!
Дръж се прилично, бе ! Личи си на какво ниво ти е възпитанието.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Казах ли ви, че има червен картон, бе? Нещастници! За съдийски решения с мен няма да спорите!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Тука на някои им беше смешно, даже нарушение нямало в тая ситуация! За такова обезглавяване в нормалните държави с нормален футбол показват ДИРЕКТЕН червен картон! Няма контекст, няма игрова ситуация!
"Когато направих това нарушение, веднага си помислих, че ще получа червен картон. Наистина исках да взема топката, но го ударих в коляното и веднага след това му се извиних. Може би съдията ме пощади, защото това е дерби и винаги играта е по-твърда. Върху нас има огромно напрежение в тези мачове", коментира Миралас.
W84me написа:Аз приемам загубата. Просто тоя некадърник трябваше отдавна да е изхвърлен от съдийството! Волно или неволно вече втори мач взема грешни отсъждания във вреда на Левски! Ако не беше допълнителния помощник зад вратата и дузпата щеше да изпълни!
W84me написа:Аз приемам загубата. Просто тоя некадърник трябваше отдавна да е изхвърлен от съдийството! Волно или неволно вече втори мач взема грешни отсъждания във вреда на Левски! Ако не беше допълнителния помощник зад вратата и дузпата щеше да изпълни!
W84me написа:Тука на някои им беше смешно, даже нарушение нямало в тая ситуация! За такова обезглавяване в нормалните държави с нормален футбол показват ДИРЕКТЕН червен картон! Няма контекст, няма игрова ситуация!
зеления написа:W84me написа:Тука на някои им беше смешно, даже нарушение нямало в тая ситуация! За такова обезглавяване в нормалните държави с нормален футбол показват ДИРЕКТЕН червен картон! Няма контекст, няма игрова ситуация!
То хубаво "нормални държави", "нормален футбол" и т.н., а ти нормален ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта