subzero написа:Viv.Brooke написа:Аз съм програмист (баш като онея от вицовете). Гледам например корпорацията Googke... Какви стаи за отмора, какви събития си организират. Вземаме един Биовет - за сплотяване на колектива им се дават билети за предстояще събитие на което да отидат със семейство и колеги! Ето на това в нормалния свят му се казва социална политика на фирмата.
Не ми е ясно за какво е спора, като събитието, на което се отива е нещо добро направено от фирмата към служителите... Като бяхме хлапета от училище ни водеха всеки месец на театър, оперета или кино. Това прави ли ни платени ученици?
Не. Както казах няма лошо. Ама не си го признавате.
Имал съм връзка в Биовет, но единственото, от което съм се възползвал лично е било за билет (място, което съм си платил) за конкретен сектор, поради голям интерес за срещата (мисля беше с Левски). Не знам кой какво не си признава, но лично аз знам, че билети се дават на служители. Друг е въпросът колко от тях ходят. На мой много близък приятел му бяха подарили 2 билета поради факта, че служителите, на които им се полагаха бяха на почивка и те им ги предложиха.
Аз не знам някъде да не се дава поне 1 безплатен билет. Аз обаче до такъв не съм се докопвал, но не защото не искам, ами защото повечето пъти отсъствам от града. Но това си е мой проблем. И все пак - билети за служители си има, а вече те как ще се разпореждат с тях си е техен проблем! За мен е хубаво след като ти се отдаде възможност да си с колегите си - да бъдеш с тях. Не е хубаво да се кара само на новогодишен банкет