Hristos написа:Някой може ли да ми разтълкува израза "По-добре врабче в ръката отколкото орел в небесата" Мерси предварително
Близко до смисъла на : и сам войнът е сам , който нож вади - сам пада в него и утрото е по-мъдро от сутринта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hristos написа:Някой може ли да ми разтълкува израза "По-добре врабче в ръката отколкото орел в небесата" Мерси предварително
damyanov1963 написа:galin56 написа:angelofdeath написа:Докато продължаваме да се задоволяваме с малкото, никога няма да получим нещо по-голямо. Времената са такива, че хората предпочитат да си стискат мизерната работа и заплата, пред неизвестноста пък била и тя приемлива.
Не бе, що да е неизвестност, известно е, ако не си милееш за мизерната работа и заплатка, ще мизеруваш и стоиш с празни джобове. При 30% безработица какво да очакваш? Преди да напуснеш работа, намери си сигурна по-платена работа. Същото е и сега с "протестите" на малкото хора пред събранието. А нека се намери по-добра и сигурна алтернатива на правителството и тогава с оставката и протестите е лесна работа. А сега като ги питаш какво следва при оставка: И те викат - Незнам.
Според мен протестите са за да се излезе от омагьосания кръг - след всяко провалило се правителство да избираме предишното, аз например може и да не съм прав, но докато всяко правителство се оправдава с предишното и няма никой осъден за ограбване на държавата, или за клевета, ще си я караме така до второ пришествие, че може и по нататък, ние българите сме издръжливи, няма проблем!
1912plovdiv написа:Hristos написа:Някой може ли да ми разтълкува израза "По-добре врабче в ръката отколкото орел в небесата" Мерси предварително
Близко до смисъла на : и сам войнът е сам , който нож вади - сам пада в него и утрото е по-мъдро от сутринта
pehopeho написа:Hristos написа:Някой може ли да ми разтълкува израза "По-добре врабче в ръката отколкото орел в небесата" Мерси предварително
Пет левa днес сa повече от десет утре.
1912plovdiv написа:Hristos написа:Някой може ли да ми разтълкува израза "По-добре врабче в ръката отколкото орел в небесата" Мерси предварително
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта