Полицаите - има ли справедливост?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

staria
Контакти:

Re: Полицаите - има ли справедливост?

Мнениеот staria » 31 окт 2009 18:54

Alternative написа:
delpi написа:
Alternative написа:
Виждам симпатиите ти към локо пд.Все едно някои играч на Цска да забие знаме в центъра на терена на Герена!Същата работа...все някой фен ще скочи да го маха...

Ами не си прав. Няма симпатии тук. Нито към Локо нито към Ботев.
Като цяло направих темата за да обърна внимание на това, че няма справедливост.
Видях как един фен на Ботев се опита да нахлуе на терена и куките го заключиха и отведоха.
А футболистите дето се биха си се прибраха спокойно в съблекалните и все едно нищо не е станало.
Лилчо в случая също има вина. Този фен дето споменах за него, дето ритна Кики... не го знам какъв е, явно е някакъв вътрешен човек, но... и на него трябва да му се търси отговорност.
Има камери, цяла България гледа как остават безнаказани простащини!

Ами по принцип боят беше голяма селяния,но буферите го провокираха.Оня пък селяк Кики ще забива знаме на центъра на терена!Това ако не е провокация,но се радвам,че отнесе шут от фена,защото го заслужаваше,въпреки,че не трябваше да се случват подобни неща...

Провокацията май е почната от Лилчо, така че давайте присъди чак като се изяснят нещата.

Потребителски аватар
1936
Контакти:

Мнениеот 1936 » 31 окт 2009 18:58

За първото меле не знам, но това което направи Дани Кики СИ Е ЗА ЗАТВОРА, защото въпреки, че е от нашият отбор направи нещо заради което можеше да страдат много хора! И господата полицаи трябваше най-малкото да му попречат да забива знаме там, а те гледаха като мисирки. ПОЛИЦАИТЕ ЕДВАМ УДЪРЖАХА МАСОВОТО НАХЛУВАНЕ НА ДВЕТЕ АГИТКИ И АКО ТО БЕ СТАНАЛО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ СТРАШНО. Кики си е за затвора - казвам го най-отговорно, защото той сигурно щеше да си скрие мързеливия гъс в съблекалнята, а ние щяхме да си търсим децата по болниците.
На предния мач на папагалите с ЦСКа един 5 минути си показвал гъза от терена а куките пак гледали.

Потребителски аватар
smirf_pd
Контакти:

Мнениеот smirf_pd » 31 окт 2009 19:01

a be vijte po4va ma4a levski i loko mezdra na stadiona ima 55 zriteli hahahahahahaha

bambam

Мнениеот bambam » 31 окт 2009 19:02

staria написа:
BultraStyle написа:
smirf_pd написа:botev vin ot a grupa

еби си майката бе глупак !

Не знам кой е модератора, но да триеш мнение, а да оставиш псувня..... Вземете се в ръце и си вършете съвестно работата.

невиждам нищо нередно :idea: те в нашия форум си псуват на воля без наказание,че тук ли чакаш да ги накажат :cry:

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 31 окт 2009 19:04

това което успях да видя е ,че момчето което го отведоха полицаите малко по късно го пуснаха. :)

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 31 окт 2009 19:05

и сега се връщам от стадиона.морини го носихме на ръце.голямо шоу :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 31 окт 2009 19:08

abiati написа:..ако закрият МВР утре 7 пати ще бъдеш изнасилен,10 пъти ограбен и всички твои роднини ще пострадат... време е да си променим мисленето,аз съм живял доста време в чужбина около15г./Франция/ и сега след 5г. от както се върнах полицията ми помогна на 2 пъти когато ми се наложи.... така че ако желаеш държава без полиция ти предлагам да поживееш 1г. в Тамбукту,там няма,после ела и пиши коментари...

Студент съм. на 22 години. Имам успех 5.7 от училище и 5.9 от университета. СТРАДАЛ СЪМ МНОГО ПЪТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА. ИСКАЛ СЪМ ПОМОЩ И МИ Е БИЛА ОТКАЗВАНА. Пак казвам не съм някакъв хулиган - напълно обикновен човек съм, но съм бил бит и обратното не съм бил защитаван като съм потърсил помощ. А единия бой от полицията си беше приятелска услуга за друг човек - за това поживей още малко в БГ и тогава ми говори. Няма нито един представител на МВР, който да спазва правилата за процедиране и да не си превишава правомощията, и да не злоупотребява с власт (това са некорумпираните, за другите нямакво да говоря).
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 31 окт 2009 19:17

за провокациите са виновни двамата мангала-КИРИЛ АКАЛСКИ И ДАНИ КИКИ,затвор за двамата,защото можеше да стане и мн. по лошо,да еба и боклуците са тиа двамата,не могат да губят достойно.иначе за мача пълно смазване на мангалите,1-0 е най малкото с което се отърваха,минаха времената на ВИС2,СЪДИИТЕ НЕ ГИ ПОДПИРАТ И БОТЕВ ПАК БИ.БОТЕВ-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 31 окт 2009 19:34

Акалски и Кики знаят,как се бушонират жълти муцуни :lol: Браво на момчетата.
Как пък решихте ''жълти' приятелки,че те са предизвикали разправията?.Има си органи който ще се произнесат.До тогава спете спокоино!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 31 окт 2009 19:42

За камъка срещу полицая ще ни накажат жестоко. За Локото е рецидив този сезон. Едва ли ще има мач в Пловдив до края на сезона. Дано мачът за купата да изконсумира единия от мачовете с наказание. Лошото е че отборите с публики страдат, а мижитурките дори ги хранят и поят по лицинзираните си за УЕФА стадиони и пак никой не им ходи.

Върни се в “Футбол - България”