Лилчо е помощник-треньор, треньор на вратарите. Поне от това, което се видя по телевизията (вкъщи съм заради грип) - Лилчо, колкото и да не го понасям - се защитаваше, докато Акалски и Кики го ритаха - ДОКАТО БЕШЕ НА ЗЕМЯТА.
И Акалски и Кики ритаха и наш фен на земята, изключително низка постъпка да риташ паднал човек.
ПП: Нашите хореографии - нищо общо с Локомотив. Вашата втората - ликове на Христолов и Grazie Mitko??? Коментар?
БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД
Flash1912 написа:Нашите хореографии - нищо общо с Локомотив. Вашата втората - ликове на Христолов и Grazie Mitko??? Коментар?
КОМПЛЕКСАРИ

///// Gialloneri /////
Flash1912 написа:
И Акалски и Кики ритаха и наш фен на земята, изключително низка постъпка да риташ паднал човек.
А фенът, който удари Кики в гръб, това достойно ли е за теб. А за Акалски и Кики съм съгласен, че не трябва да се удря човек-нито легнал, нито прав, който иска да се бие да става боксьор. И за двамата сурови наказания.Честита победа на Ботев

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Flash1912 написа:Лилчо е помощник-треньор, треньор на вратарите. Поне от това, което се видя по телевизията (вкъщи съм заради грип) - Лилчо, колкото и да не го понасям - се защитаваше, докато Акалски и Кики го ритаха - ДОКАТО БЕШЕ НА ЗЕМЯТА.
ПП: Нашите хореографии - нищо общо с Локомотив. Вашата втората - ликове на Христолов и Grazie Mitko??? Коментар?
Майче всичко е почнало от неприлични знаци и псувни на Грилчо, така че още не е ясно, кой кого е провокирал. Присъдите да се дават, когато всичко е ясно. Може би счупения нос пак е бил от Дани или Киро?
Мен ми е интересно също така как ще се приеме факта, че Дани Кики беше с фанелка, на чийто гръб пишеше ACAB ? Това нормално ли е ?
- plovdivram
- Контакти:

Лилчо е помощник-треньор, треньор на вратарите.
Искаш да кажеш, че той е част от ОФИЦИАЛНИТЕ лица, които имат право да присъстват на терена!!! ОК!!! Ако е така!!!
Стига бе майна!!!

ПП: Нашите хореографии - нищо общо с Локомотив. Вашата втората - ликове на Христолов и Grazie Mitko??? Коментар
Не си спомням на знамето с футболистите и емблемите да е имало нещо СРЕЩУ вас?!! Червените и черните знамена също незнам с какво могат да ви обидят?!!!

Ама и вие НЕ ни останахте длъжни де!!!

Само мога да кажа,че на такъв селски мач не бях присъствал,между двата отбора:cry: Нямам просто думи, до къде я докарахме 

Ох ! Морини ! Ох! Кеф ! Ох ! Морини ! Голям кеф !
Как е буферчета , кензате ли кръвчица ? 

Понеже съм във форума на Локото да им кажа, че след този мач днес изпадате на 100%.Просто без да се заяждам или нещо, но сте доста жалка картинка като отбор на терена.
12 кръг сте домакини (условно) на Миньор (Перник)----така като ги гледам "Винкело", как играят и вие как играете ще паднете на 100%
13 кръг сте гости на Литекс (Ловеч) ---тук е абсурд ако вземете нещо, почетната загуба ще е успех за вас
14 кръг сте домакини на Славия -- най-много точка , но като се има напредвид, че Славия за корав отбор , най-вероятно е да загубите пак
15 кръг сте гости на Локомотив (София)---съименниците ви няма да ми пуснат този път, щото гонят зона Уефа, но все пак може да направите почетна загуба.
Това е до края на есенния полусезон, а като гледам програмата за пролетта, там е дори още по-страшно, тъй като имате с 1 домакинство по-малко.
12 кръг сте домакини (условно) на Миньор (Перник)----така като ги гледам "Винкело", как играят и вие как играете ще паднете на 100%
13 кръг сте гости на Литекс (Ловеч) ---тук е абсурд ако вземете нещо, почетната загуба ще е успех за вас
14 кръг сте домакини на Славия -- най-много точка , но като се има напредвид, че Славия за корав отбор , най-вероятно е да загубите пак
15 кръг сте гости на Локомотив (София)---съименниците ви няма да ми пуснат този път, щото гонят зона Уефа, но все пак може да направите почетна загуба.
Това е до края на есенния полусезон, а като гледам програмата за пролетта, там е дори още по-страшно, тъй като имате с 1 домакинство по-малко.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
- plovdivram
- Контакти:
Sunway,
Празнувайте бе момчета... К'во има да мислите, "без да се заяждате"
за неща от сорта на - какво ще е на 100% сигурно ... това е чак след 7-8 месеца!!! Като стане - стане... Така че!!! Радваите се за ДНЕШНИЯ ДЕН!!! ДНЕС НИ НАДИГРАХТЕ ... ФАКТ!!! БЕЗСПОРЕН!!!

Празнувайте бе момчета... К'во има да мислите, "без да се заяждате"