Най-стойностният(те) отбор(и) в Югоизточната "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Най-стойностният(те) отбор(и) в Югоизточната "В" група

Мнениеот spartaka » 02 дек 2013 19:30

Пускам тази тема понеже полусезонът в групата завърши и хората, които следят групата вече трябва да имат някакво мнение след толкова изиграни срещи. Просто искам да направим дискусия, без да си мерим нещата ;) Тъй като аз отварям тази тема е нормално аз да започна и разбираемо ще прескоча моя отбор в тоя си пост ;) все пак съм пристрастен. Като безпристрастен наблюдател вече ще кажа, че най-добри игри и може би най-стабилни в групата са два отбора (за мен) без да изхождам от класирането, това са Асеновец и Несебър. За мен съседите от Асеновград са стабилен и стойностен тим с добри играчи, а за морските ще кажа, че са много постоянни, сигурно точно те ще удържат и първото място в групата до края, а защо да не се намесят и други :) ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Най-стойностният(те) отбор(и) в Югоизточната "В" група

Мнениеот anihilator » 02 дек 2013 19:59

Аз харесвам и Созопол ;) приятен отбор , приятен стадион , приятен град 8-)

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 02 дек 2013 20:02

Без никакво съмнение отговарям - Верея. Отбор изграден почти изцяло от бивши играчи от А група и най-вече от Берое. Ако желаят промоция никой не може да ги спре. Финансово по-стабилни от половината отбори от "елита" благодарение на строителите на магистрали и не само - Трейс Груп.

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 02 дек 2013 20:07

За мен първото място на "Несебър" е абсолютна изненада , очаквах Созопол и Верея да са на първите две места .Верея имат стабилен състав от опитни играчи , а също така и много добри юноши , които играят в Елитната група U17 и които успешно се интегрират и в мъжкия отбор .

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 02 дек 2013 20:14

Мастер,Созопол и Верея.Аз стискам палци за Созопол.Направиха и стадион,на който половината от отборите в А група биха завидели.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 02 дек 2013 20:36

Колегата от Спартак според мен е напълно прав - Несебър определено са най-стабилният отбор, но не мога да говоря за играта им, защото нямах възможност да пътувам до морето за гостуването тази година. Асеновец е може би отборът, който играе най-добър футбол в групата, когато иска - при нас проблемът е, че няма пари и в определени мачове играчите просто не се мотивират. Иначе великите морски отбори ги разкрихме в Асеновград - Мастер отнесоха 6 гола, а Созопол вчера направиха едно положение за цял мач и само дузпа в последната минута ги спаси от класическа загуба. Реално погледнато само Спартака(и Несебър) ни надигра в мача за първенство и затова заслужено са пред нас в класирането. Верея също са стабилни, но подозирам, че първите 4 в класирането не се свенят да купуват мачове, когато им изнася (за Созопол съм сигурен). Свиленград нямат нищо общо с отбора от миналата година, а надолу в класирането си заслужава да се коментира само Евроколежа, които са много приятна изненада. Спартака също напредна :)

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 02 дек 2013 21:10

Би ли дал доказателство, че Созопол е купил мач? Защото това е общински клуб, с фиксиран бюджет от Общината - 250 000лв годишно. Да, има и 10-тина частни спонсори, които дават по 10 000лв годишно. Но всеки лев се знае къде отива. Тук няма "сиво" финансиране, всичко е наяве.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 02 дек 2013 21:23

moni74 написа:Би ли дал доказателство, че Созопол е купил мач? Защото това е общински клуб, с фиксиран бюджет от Общината - 250 000лв годишно. Да, има и 10-тина частни спонсори, които дават по 10 000лв годишно. Но всеки лев се знае къде отива. Тук няма "сиво" финансиране, всичко е наяве.

Видяното със собствените ми очи в последните 5 мача Асеновец - Созопол (и обратното) показва, че в два от тях съдията беше купен (другите завършиха с две победи (4:3 и 3:1)за Асеновец и един равен 1:1), но Созопол хвана само два равни 1:1 в тези мачове, макар и в двата да завърши мача с човек повече, а в единият да получи правото да изпълни смехотворна дузпа (която ваш футболист пропусна). Но за теб това едва ли е доказателство, защото край морето не ви е съвестно, когато на противниковия отбор гонят играч за два фала СРЕЩУ него или вдигат засади, при които 'виновният' футболист е покрит от трима защитници и е бил два метра пред отбраната в момента на паса. Това са все моменти от мач от първите кръгове на миналото първенство в Созопол (мисля, че беше началото на септември). На същият мач местни деца се оплакваха, че трябва да тренират на асфалтови игрища, докато управителите на клуба наливат пари за стимулиране на други отбори и привличане на съмнителни пенсионери, бивши играчи на средняци в А и Б група. Иначе стадиончето ще стане бомба, спор няма - аз само мога да си мечтая моят отбор да играе на такъв стадион и терен.

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Мнениеот rocknrola » 02 дек 2013 21:32

moni74 написа:Би ли дал доказателство, че Созопол е купил мач? Защото това е общински клуб, с фиксиран бюджет от Общината - 250 000лв годишно. Да, има и 10-тина частни спонсори, които дават по 10 000лв годишно. Но всеки лев се знае къде отива. Тук няма "сиво" финансиране, всичко е наяве.

Ми то в нашата група Пирин Благоевград купиха/уредиха директно с ръководства на отбори,хванаха противникови играчи,въздействаха директно и индиректно на съдии ,БФС и т.н./в 12 мача от 15 за полусезона, иначе и те обявиха 350 000 лева бюджет .Когато се купуват мачове , се намесват парите от сивата икономика , там няма ордери ,фактури и т.н. Обикновено спонсорите купуващи мачове са частни фирми , които с деянието си плащат услуга извършена им от съответния кмет и ОС на населеното място , където развиват дейност .
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 02 дек 2013 23:22

Управителите на клуба - структурата е съвсем проста, няма такива. Созопол има един директор /тип мениджър/, брат му е треньор, и един домакин. Това е. Нямаме раздут щат като ЦСКА и Левски примерно.
Созопол първо иска да си довърши стадиона, след това ще гони влизане в Б група. Тази зима или пролет живот и здраве, ще се започва и източната трибуна. Така че, повярвай ми, играем мач за мач и каквото стане. Няма директиви за задължително качване в горната група. Първо базата, после ДЮШ /доколкото може да я има в град с 5000 население/ и накрая мъжкия отбор.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Върни се в “Футбол - България”