Култови изказвания на Старокин

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КироВарна
Контакти:

Re: Култови изказвания на Старокин

Мнениеот КироВарна » 02 дек 2013 18:11

stefani написа:Левски е спечелил любовта на много българи със спортменската си игра ! Сега ги карат да играят като хокеисти и ръгбисти, за да имало резултати ? Резултатът ще е само един - футболистчета като Орлинчо ще са ни звездите:)

Сега вече разбрах защо винаги съдиите са подкрепяли Левски!Те са дали любовта си,както много българи,защото Левски играел спортсменски!Е много се смях днес,за което съм ти безкрайно благодарен.Винаги съм харесвал свежият хумор!Оценявам шегата много високо!Левски и спортсменство,голям майтап наистина!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 02 дек 2013 18:13

damyanov1963 написа:
gugushito написа:Нещо не ми е ясно, пуска се ЦИТАТ от изказване на играч на левски и веднага се чува мощно измучаване : ПОМОЩ - ТЕМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ??? Осмислял му се денят на човека... бил лош и невъзпитан... я се стегнете бе,подуенци, къде тук е омразата, забранено ли е публикуване на ОФИЦИАЛНИ интервюта !?!?!?!?!?!? :o :o

Ако си прочел всички коментари ще видиш, че голяма част от левскарите, вкл. и аз сме съгласни със Старокин, а ти ако във всяко нещо виждаш измучаване, значи имаш голям комплекс от говеда, не знам какво точно са ти направили, но на това му се вика - да търсиш под вола теле :!:

Сори,ако си се засегнал,но аз имам пред вид точно определени коментари (и ги цитирам), намръщването ти е учудващо,ако си достатъчно интелигентен...

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 02 дек 2013 18:43

А Старокин ако знаете, колко много пъти е казвал, че "адски мрази говедата" на маса и игра на покер...да не ви казвам по колко хиляди е губил на покер 8-) , ама си го обичайте или #съблечисебе :mrgreen:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 дек 2013 20:29

Сравненията за съвременния футбол, които направи дават ясен отговор, що е такъв дървар и явно се е взел за месия щом така напада съотборниците си, изключвай себе си, ще се окаже голям нарцис
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 дек 2013 21:52

Това жалко подобие на футболист май е по-тъпо от колкото си мислех. Изключително много се радвам, че не е в нашият тим, а е на правилното място - при гонзювците и топчотата - посредствени футболисти с нула мисъл в играта си. Да говориш за футбол и по адрес на съотборницете си толкова високомерно не мисля, че е нормално, особено когато си пълна балтия и си страшно некадърен футболист. Да не говорим за дисциплината му извън терените... Как да е, за това я обичаме милата ни Родина, защото подобни лумпени само тук могат да се превърнат в нещо, че и мнения да изказват по медиите. Срам ме е от тоя, че е тръгнал за футбола от любимият ми тим - срам ме е!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Футбол - България”