Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

pomiqr84

Re: Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Мнениеот pomiqr84 » 02 дек 2013 16:42

Само да вметна, че Благоевград се развива благодарение на наркотици и проституция, но втова няма нищо лошо, освен за наркоманите, но никой не ги е карал на сила :D Все пак Хавай и те се издържат от същото + туризъм.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 дек 2013 16:51

Tommi написа:Когато работата му е била да вкарва - вкарвал е. Сега работата му беше да е треньор, но не му се получи.

искаш ли да се хванем на бас че дори Моуриньо и Анчелоти да дойдат в тандем пак ще сме на 6-място.
И не заради футболистите а заради един друг някой който продължава да прави пачки на гърба на Левски-а познай как.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 02 дек 2013 16:58

В момента няма достоен треньор в СВЕТОВЕН мащаб за Левски.Който е слушал Н.Сираков знае за какво става въпрос.А за Везалов мога да кажа,че е супер кадърен защитник,Иво Иванов беше обявен за защитник номер 1 в България,но вие нали нямате адекватен треньор за Великия Левски....
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 дек 2013 17:02

Абсолютно прав е човека. Аз лично имам спомени от това поколение на Левски и мога да кажа, че най-класни футболисти от тях бяха Илиян Илиев, Наско Сираков и Ники Илиев. Първите двама качулките изгониха, а за третия изобщо не се и сещат. Същите качулки, които съблякоха Петев, който в Кипър сега го засипват с похвали. Благодаря ви качулки и дано ви намалят акциза на кафевото. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 дек 2013 17:17

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:Да, Илиян беше голям футболист и най-красивите си голове ги вкара на Цска, но като треньор не става, не случайно в Берое се радваха, че са се отървали от него, казвам го не без съжаление, защото, като футболист, който е дал много на Левски го уважавах.

Чак пък радваха! :shock:

Въпреки, че спечели купата, Илианчо не беше много обичан в Стара Загора в последната година-две. Имаше фенове, които отказваха да идат на стадиона, докато той е треньор. Скучен, защитен, затворен футбол ... чудо беше, ако се вкараха цели 2 гола в един мач. За цял сезон, единствените 3 гола в един мач, бяха срещу Академик. Не че сега късат мрежите де ... :P И една купа спечели ... направо се равнява на ШЛ :P Имахме късмет при жребия. Локо (Мездра), Монтана, ЦСКА, Чавдар (Бяла Слатина), Черноморец (Поморие).

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 дек 2013 17:22

Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Какво пък е вкарвал, той? :) Ако става въпрос за голове, има само 20 вкарани за 5-6 сезона в Левски.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 дек 2013 19:43

Red Warrior написа:Абсолютно прав е човека. Аз лично имам спомени от това поколение на Левски и мога да кажа, че най-класни футболисти от тях бяха Илиян Илиев, Наско Сираков и Ники Илиев. Първите двама качулките изгониха, а за третия изобщо не се и сещат. Същите качулки, които съблякоха Петев, който в Кипър сега го засипват с похвали. Благодаря ви качулки и дано ви намалят акциза на кафевото. :mrgreen:

Сирaков нaпуснa Левски през 1988 г. в посокa Еспaниол, a Н. Илиев през 1989 г. в Болоня. Илиян Илиев дойде от Черно море през 1991 г. Имa по имa нямa и годинa игрa с двaмaтa, през 1992 г. с Ники ( a тогaвa беше преотстъпен и в Турция в Aлтaй - демек 6 месецa ). С Нaско игрaхa през 1994 г. Тaкa, че нa мен лично ми е трудно дa кaжa, че сa едно поколение.
С товa изкaзвaне покaзa,че е мaлък човек. В пряк и преносен смисъл. Голям футболист ,но мaлък човек. Кaто Стоичков.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 дек 2013 20:04

Звездата на Илиан изгря на ст.Тича в Б група - неговите пробиви вкараха Морето в А група.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 дек 2013 20:20

NOMER14 написа:Звездата на Илиан изгря на ст.Тича в Б група - неговите пробиви вкараха Морето в А група.

Много грешиш, головете на Иво Въжаров
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 02 дек 2013 20:34

donDiego написа:
NOMER14 написа:Звездата на Илиан изгря на ст.Тича в Б група - неговите пробиви вкараха Морето в А група.

Много грешиш, головете на Иво Въжаров

Тинко Въжаров ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Върни се в “Футбол - България”