obi4am_pirin написа:Голямо мучане пада!
Ами кажи на баща си да млъкне бре.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
obi4am_pirin написа:Голямо мучане пада!
THE G.A.M.E написа:obi4am_pirin написа:Голямо мучане пада!
Ами кажи на баща си да млъкне бре.
damyanov1963 написа:Да, Илиян беше голям футболист и най-красивите си голове ги вкара на Цска, но като треньор не става, не случайно в Берое се радваха, че са се отървали от него, казвам го не без съжаление, защото, като футболист, който е дал много на Левски го уважавах.
obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за които можете да сте повече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.
"Не съм си оправил отношенията със Станимир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим играта, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Обиден съм, че още в самото начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсолютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така беше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въпреки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те били Левски, а аз съм никой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях принуден да се чувствам нежелан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коментира Илиев.
Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Да, Илиян беше голям футболист и най-красивите си голове ги вкара на Цска, но като треньор не става, не случайно в Берое се радваха, че са се отървали от него, казвам го не без съжаление, защото, като футболист, който е дал много на Левски го уважавах.
Чак пък радваха!
stg333 написа:obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за които можете да сте повече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.
"Не съм си оправил отношенията със Станимир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим играта, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Обиден съм, че още в самото начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсолютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така беше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въпреки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те били Левски, а аз съм никой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях принуден да се чувствам нежелан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коментира Илиев.
Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!
я бе разбирач , кажи по добре как ЦСКА фалира Пирин а ти се кефеше
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта