Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boyan_kn

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boyan_kn » 02 дек 2013 11:50

Laetitia написа:
boyan_kn написа:
blue atak написа:колега мн хубава снимка си сложил везала е голям :)

Голям е, ама май ще го гоните :?
А дано вие го приютите. :mrgreen:

А-а, не, тоя стреля много точно - не го искам :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 дек 2013 11:57

Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 дек 2013 12:56

Според запознати една от причините Блажевич да остане резерва е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Блажевич фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Блажевич подписа за „сините” за 1+1 години. Освен това той прибира и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.

Заради слабото представяне на Илиев във Варна той носи вина за втория гол на Черно море, обаче Блажевич пак може да застане на вратата на „сините”.

Заеби...

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 02 дек 2013 12:58

tevez написа:
Според запознати една от причините Блажевич да остане резерва е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Блажевич фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Блажевич подписа за „сините” за 1+1 години. Освен това той прибира и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.

Заради слабото представяне на Илиев във Варна той носи вина за втория гол на Черно море, обаче Блажевич пак може да застане на вратата на „сините”.

Заеби...

Не чети Бидон-а :!: Няма по-големи партенки оттам :!: Чуда се дали да не пусна 1 тема, да се пораздвижиме :? Как ще кажете :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 дек 2013 13:02

Това е от Тема спорт, не е от балона. Но има логика в написаното.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 дек 2013 13:05

tevez написа:

Заеби...

Според запознати една от причините Милиев да е титуляр е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Милиев фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Освен това той връща и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.

8-)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 дек 2013 13:08

Хахахахах, добро е това с Милиев. :mrgreen: :mrgreen:

Тъкмо него го махнаха от състава и върнаха Илиев. Еб*си шитнята. Няма пълно щастие.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2013 13:18

ralka_levskarka написа:Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се :mrgreen:

Е тва е причина, да. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 дек 2013 13:22

tevez написа:Хахахахах, добро е това с Милиев. :mrgreen: :mrgreen:

Тъкмо него го махнаха от състава и върнаха Илиев. Еб*си шитнята. Няма пълно щастие.

Ако махнат Пацо, ще върнат Везалката...вечно "щастие" :?

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 02 дек 2013 13:22

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се :mrgreen:

Е тва е причина, да. :lol:

На Ралка се е появил обожателя й - да го пита него и лимузина ще й намери :mrgreen: :lol:

Върни се в “Левски”