Laetitia написа:А дано вие го приютите.boyan_kn написа:blue atak написа:колега мн хубава снимка си сложил везала е голям
Голям е, ама май ще го гоните
А-а, не, тоя стреля много точно - не го искам

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:А дано вие го приютите.boyan_kn написа:blue atak написа:колега мн хубава снимка си сложил везала е голям
Голям е, ама май ще го гоните
Според запознати една от причините Блажевич да остане резерва е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Блажевич фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Блажевич подписа за „сините” за 1+1 години. Освен това той прибира и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.
Заради слабото представяне на Илиев във Варна той носи вина за втория гол на Черно море, обаче Блажевич пак може да застане на вратата на „сините”.
tevez написа:Според запознати една от причините Блажевич да остане резерва е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Блажевич фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Блажевич подписа за „сините” за 1+1 години. Освен това той прибира и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.
Заради слабото представяне на Илиев във Варна той носи вина за втория гол на Черно море, обаче Блажевич пак може да застане на вратата на „сините”.
Заеби...
tevez написа:Според запознати една от причините Блажевич да остане резерва е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Блажевич фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Блажевич подписа за „сините” за 1+1 години. Освен това той прибира и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.
Заеби...
Според запознати една от причините Милиев да е титуляр е и нестабилното финансово състояние на „сините”. А в договора на Милиев фигурират специални клаузи. Според тях при изиграването на 70% от двубоите на „сините” - контрактът му автоматично се удължава. Освен това той връща и определена сума за всеки двубой, който играе с екипа на Левски.
ralka_levskarka написа:Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
tevez написа:Хахахахах, добро е това с Милиев.![]()
![]()
Тъкмо него го махнаха от състава и върнаха Илиев. Еб*си шитнята. Няма пълно щастие.
rhaegar написа:ralka_levskarka написа:Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се
Е тва е причина, да.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта