Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Мнениеот obi4am_pirin » 02 дек 2013 13:02

"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.

"Не съм си оправил от­ношенията със Стани­мир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим иг­рата, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Оби­ден съм, че още в само­то начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсо­лютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така бе­ше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те би­ли Левски, а аз съм ни­кой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях прину­ден да се чувствам не­желан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коменти­ра Илиев.

Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Мнениеот Tommi » 02 дек 2013 13:18

Когато работата му е била да вкарва - вкарвал е. Сега работата му беше да е треньор, но не му се получи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2013 13:24

Tommi написа:Когато работата му е била да вкарва - вкарвал е. Сега работата му беше да е треньор, но не му се получи.

Е то с кой ли ви се получи...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 дек 2013 13:25

Tommi написа:Когато работата му е била да вкарва - вкарвал е. Сега работата му беше да е треньор, но не му се получи.

Сигурно си прав!Но не можеш да кажеш на Илиян Илиев че е никой за Левски!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 дек 2013 13:28

+1 :) Интересно ми е, защо авторчето на темата не си гледа клетавото отборче, ами се занимава с "Левски"!? Югозападният район с център Благоевград е най-бързо развиващият се район в България, но в този район така е не се намери 1 (един) читав бизнесмен, който да подкрепи закъсалия във финансово отношение "Пирин". Дори лицето от аватара на авторчето - ако не се беше стискало, а беше дарило поне една месечна заплата на родния си клуб, нещата преди време (а и сега) щяха да се развият съвсем иначе. Да, ама не... 8-)

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=103001

П.П. "Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се." Това са точните думи на Илиан Илиев в интервюто - хубаво е да бъдем коректни, когато цитираме, а не да съчиняваме словесни пръдни, каквато представлява заглавието на темата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 02 дек 2013 13:33

Captain Stottlemeyer написа:

+1 :) Интересно ми е, защо авторчето на темата не си гледа клетавото отборче, ами се занимава с "Левски"!? Югозападният район с център Благоевград е най-бързо развиващият се район в България, но в този район така е не се намери 1 (един) читав бизнесмен, който да подкрепи закъсалия във финансово отношение "Пирин". Дори лицето от аватара на авторчето - ако не се беше стискало, а беше дарило поне една месечна заплата на родния си клуб, нещата преди време (а и сега) щяха да се развият съвсем иначе. Да, ама не... 8-)

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=103001

Вместо да отговориш като човек, отговаряш като селско парче, което е типично за смачканите дилъри от Подуяне. Само идиотите нападат човека, а не аргумента му, малоумнико! Илиян Илиев ми беше любимия футболист, когато ти още си смукал не бял прах, а бяла течност и вие - наркоманчета, не можете да го обиждате при положение, че човекът е истински левскар!

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 02 дек 2013 13:42

Каже ли се нещо против златния мустак и обкръжението му, капитана е готов да се хвърли като Матросов на амбразурата :mrgreen:

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 02 дек 2013 13:50

не е проблема че нищо не е направил, проблема е че след като си тръгна пищи като жена. Гонзо също нямаше успех в ЛЕВСКИ, но като напусна не е казал лоша дума против клуба, играчите и ръководството, за това той е голям и го обичат всички фенове.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 дек 2013 13:54

"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни", заяви Илиан Илиев

Кой па го иска в Левски? :lol: Много глупаво, малко човече. Развали си отношенията с Левски и Берое. Никога няма да се завърне и в Стара Загора!
Голям треньор, пък 2 години, никой не го е търсил за работа.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 02 дек 2013 13:58

Срещу Илиян Илиев съм играл когато беше капитан на Черно море,че даже ги бихме.Голям футболист просто страхотен талант,за жалост не направи кариера в националния отбор.Прав в това ,че не му бе даден шанс да покаже вижданията си във футбола.Страхлив бил играел защитно и тн .Проблемът при него бе ,че не можеше като сърбите да го докарва от приказки.

Върни се в “Футбол - България”