30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: 30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Мнениеот sin4ec » 01 дек 2013 19:34

ralimavridov написа:А за мача,няма какво да коментирам,невероятни бяха всички!!!
Дано да сме така единни и когато губим!!!

Е, бихте Лц, ЦСКА и Левски, лошо няма... Ще губите, всички губят- и квоотуй? То пък Ман Ю и Барса щото все бият? С тази победа почти си осигурихте място в седмицата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 дек 2013 08:26

Бих искал да отговоря на някои мнения по повод ужасно изглеждащия "Тича",липсата на осветление,неподходящото време за провеждане на мачове,скъпите билети,лошия терен и безразличието на собствениците.Аз съм потомствен привърженик на Черно море.Този отбор са подкрепяли и дядо ми,и баща ми.Без значение имало ли е седалки по трибуните и как е изглеждал терена.На стадиона съм,защото се чувствам част от този клуб и защото искам той да върви напред.А за да върви един отбор добре,ръководството трябва да си върши работата,футболистите да играят и да се раздават....а публиката да ги подкрепя безрезервно.Ако сме истински фенове,как ще помогнем на Черно море,ако не сме на стадиона?Ако си търсим оправдания?Какво е наред в тази държава?И въпреки това,някак си живеем в нея....и се надяваме,че ще стане по-добре.Но каквото и да стане,добро или лошо,турци няма да станем.Така е и с отбора.Всичко може да се смени.Футболисти идват и си отиват,ръковоства се сменят.Стадионите също се сменят.Аз помня мачове на "Колодрума",на прекрасния за своето време "Ю.Гагарин" и на "Тича",когато въобще трибуни нямаше и хората стояха прави.Стояхме прави,но бяхме там.Аз съм съгласен,че много неща куцат и трябва да се оправят.Но искам тези,които не идват на мач да се запитат:Имат ли желание това да стане?И ако имат,как мислят.Ако един отбор няма публика,ще се намери ли свестен инвеститор да вложи пари в него?Нямам пред вид никого конкретно.Но всеки един клуб е толкова голям,колкото голяма е публиката му.И ако имаме желание нещата да вървят,трябва да сме на стадиона и да показваме,че Черно море е най-старият футболен клуб в България,с най-вярната публика.Тогава можем да имаме претенции към футболисти,собственици и ръководство.Всеки трябва да погледне себе си.Както е казано не от мен:"Ако искаш да промениш света,започни от себе си!"Когато бъдем по-многобройни от другите отбори по трибуните,можем да имаме претенции за по предно класиране на отбора.А който идва на стадиона,сигурно е забелязал,че много често,агитката на гостуващият отбор е по многобройна от нашата.Затова ме боли,ама много ме боли,че едно време на стадиона идваха десет пъти повече зрители от колкото сега идват.И не ме разбирайте грешно.Съгласен съм с критиките!Много има за оправяне и по стадиона,и по отбора.Но от всичко най-важно е ние да сме там и да показваме,че обичаме отбора.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 02 дек 2013 09:36

Честито на всички и от мен ! Поклон пред отбора и треньора !
ex Popeye

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 02 дек 2013 11:03

Много играха момчетата,големи сърца,голямо желание,Браво!Никой не се сети че го няма Божилов,Станчев,Окоро.Този Паланков ме учуди,как навлиза във форма,не е за вярване.Гонзо също израства с всеки мач като тренъор.Заслужено остави градския си Райков резерва за сметка на набиращият скорост Иван Коконов.Равностойната конкуренция за всеки пост ще вдигне качеството на играта на Моряците.Вече никой шопски фен даже не може и да си и помисли,че сме сателит на някой,че услужливо ще лягаме на друг,както беше първите години като влязохме в А група.Бий да те уважават!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 02 дек 2013 11:12

КироВарна написа:Бих искал да отговоря на някои мнения по повод ужасно изглеждащия "Тича",липсата на осветление,неподходящото време за провеждане на мачове,скъпите билети,лошия терен и безразличието на собствениците.Аз съм потомствен привърженик на Черно море.Този отбор са подкрепяли и дядо ми,и баща ми.Без значение имало ли е седалки по трибуните и как е изглеждал терена.На стадиона съм,защото се чувствам част от този клуб и защото искам той да върви напред.А за да върви един отбор добре,ръководството трябва да си върши работата,футболистите да играят и да се раздават....а публиката да ги подкрепя безрезервно.Ако сме истински фенове,как ще помогнем на Черно море,ако не сме на стадиона?Ако си търсим оправдания?Какво е наред в тази държава?И въпреки това,някак си живеем в нея....и се надяваме,че ще стане по-добре.Но каквото и да стане,добро или лошо,турци няма да станем.Така е и с отбора.Всичко може да се смени.Футболисти идват и си отиват,ръковоства се сменят.Стадионите също се сменят.Аз помня мачове на "Колодрума",на прекрасния за своето време "Ю.Гагарин" и на "Тича",когато въобще трибуни нямаше и хората стояха прави.Стояхме прави,но бяхме там.Аз съм съгласен,че много неща куцат и трябва да се оправят.Но искам тези,които не идват на мач да се запитат:Имат ли желание това да стане?И ако имат,как мислят.Ако един отбор няма публика,ще се намери ли свестен инвеститор да вложи пари в него?Нямам пред вид никого конкретно.Но всеки един клуб е толкова голям,колкото голяма е публиката му.И ако имаме желание нещата да вървят,трябва да сме на стадиона и да показваме,че Черно море е най-старият футболен клуб в България,с най-вярната публика.Тогава можем да имаме претенции към футболисти,собственици и ръководство.Всеки трябва да погледне себе си.Както е казано не от мен:"Ако искаш да промениш света,започни от себе си!"Когато бъдем по-многобройни от другите отбори по трибуните,можем да имаме претенции за по предно класиране на отбора.А който идва на стадиона,сигурно е забелязал,че много често,агитката на гостуващият отбор е по многобройна от нашата.Затова ме боли,ама много ме боли,че едно време на стадиона идваха десет пъти повече зрители от колкото сега идват.И не ме разбирайте грешно.Съгласен съм с критиките!Много има за оправяне и по стадиона,и по отбора.Но от всичко най-важно е ние да сме там и да показваме,че обичаме отбора.

Аз съм на същото мнение,но понякога ми идва в повече "кюскането"(едва изгледах първото п-ме с берое)...Не еднократно тук ме обявяваха за "слуга на мутрите" след такива изказвания като твоето.Аз също съм за подкрепа на отбора,но просто започва да ми се изчерпва търпението към тези хора.Знам,че отделят много пари за заплати и школа,но вече десет години слушам как "в момента се строи "ТИЧА" и как на пролет почваме Гагарин.Поне да кажат "няма да строим нищо,който иска да си реве,точка".Това е много несериозно.Имат претенции да са мъже,а не излязоха един път да кажат какво всъщност правим и какви амбиции имаме.Аз за мен си знам,че ние амбиции нямаме за нищо,но аз не съм собственик.Добре,че поне сега имаме един,който да си тежи на мястото и да разбира от футбол.
Дано някой ден и ние имаме свестен стадион,фен магазин,барове,ресторанти и т.н.,защото футбола отдавна не е само спорт.
п.с.Приключвам историята за собствениците,все пак победихме Левски,да не разводнявам хубавата тема! ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 дек 2013 17:17

Има ли го качен някъде мача? Много искам да го изгледам и по ТВ.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 дек 2013 17:48

ralimavridov написа:
КироВарна написа:Бих искал да отговоря на някои мнения по повод ужасно изглеждащия "Тича",липсата на осветление,неподходящото време за провеждане на мачове,скъпите билети,лошия терен и безразличието на собствениците.Аз съм потомствен привърженик на Черно море.Този отбор са подкрепяли и дядо ми,и баща ми.Без значение имало ли е седалки по трибуните и как е изглеждал терена.На стадиона съм,защото се чувствам част от този клуб и защото искам той да върви напред.А за да върви един отбор добре,ръководството трябва да си върши работата,футболистите да играят и да се раздават....а публиката да ги подкрепя безрезервно.Ако сме истински фенове,как ще помогнем на Черно море,ако не сме на стадиона?Ако си търсим оправдания?Какво е наред в тази държава?И въпреки това,някак си живеем в нея....и се надяваме,че ще стане по-добре.Но каквото и да стане,добро или лошо,турци няма да станем.Така е и с отбора.Всичко може да се смени.Футболисти идват и си отиват,ръковоства се сменят.Стадионите също се сменят.Аз помня мачове на "Колодрума",на прекрасния за своето време "Ю.Гагарин" и на "Тича",когато въобще трибуни нямаше и хората стояха прави.Стояхме прави,но бяхме там.Аз съм съгласен,че много неща куцат и трябва да се оправят.Но искам тези,които не идват на мач да се запитат:Имат ли желание това да стане?И ако имат,как мислят.Ако един отбор няма публика,ще се намери ли свестен инвеститор да вложи пари в него?Нямам пред вид никого конкретно.Но всеки един клуб е толкова голям,колкото голяма е публиката му.И ако имаме желание нещата да вървят,трябва да сме на стадиона и да показваме,че Черно море е най-старият футболен клуб в България,с най-вярната публика.Тогава можем да имаме претенции към футболисти,собственици и ръководство.Всеки трябва да погледне себе си.Както е казано не от мен:"Ако искаш да промениш света,започни от себе си!"Когато бъдем по-многобройни от другите отбори по трибуните,можем да имаме претенции за по предно класиране на отбора.А който идва на стадиона,сигурно е забелязал,че много често,агитката на гостуващият отбор е по многобройна от нашата.Затова ме боли,ама много ме боли,че едно време на стадиона идваха десет пъти повече зрители от колкото сега идват.И не ме разбирайте грешно.Съгласен съм с критиките!Много има за оправяне и по стадиона,и по отбора.Но от всичко най-важно е ние да сме там и да показваме,че обичаме отбора.

Аз съм на същото мнение,но понякога ми идва в повече "кюскането"(едва изгледах първото п-ме с берое)...Не еднократно тук ме обявяваха за "слуга на мутрите" след такива изказвания като твоето.Аз също съм за подкрепа на отбора,но просто започва да ми се изчерпва търпението към тези хора.Знам,че отделят много пари за заплати и школа,но вече десет години слушам как "в момента се строи "ТИЧА" и как на пролет почваме Гагарин.Поне да кажат "няма да строим нищо,който иска да си реве,точка".Това е много несериозно.Имат претенции да са мъже,а не излязоха един път да кажат какво всъщност правим и какви амбиции имаме.Аз за мен си знам,че ние амбиции нямаме за нищо,но аз не съм собственик.Добре,че поне сега имаме един,който да си тежи на мястото и да разбира от футбол.
Дано някой ден и ние имаме свестен стадион,фен магазин,барове,ресторанти и т.н.,защото футбола отдавна не е само спорт.
п.с.Приключвам историята за собствениците,все пак победихме Левски,да не разводнявам хубавата тема! ;)

Честно да ти кажа,аз очаквам някоя сутрин да се изненадам,че тихомълком,изведнъж са започнали да строят.Нали ги знаем "ТИМ",никога не са говорили много.Но действат.Е очаквам и се надявам действие да има скоро и по въпроса със стадиона.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 дек 2013 18:48

зеления написа:Има ли го качен някъде мача? Много искам да го изгледам и по ТВ.

http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... a01d1b774d

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 02 дек 2013 20:42

КироВарна написа:
ralimavridov написа:

Честно да ти кажа,аз очаквам някоя сутрин да се изненадам,че тихомълком,изведнъж са започнали да строят.Нали ги знаем "ТИМ",никога не са говорили много.Но действат.Е очаквам и се надявам действие да има скоро и по въпроса със стадиона.

Дай Боже!

Върни се в “Черно море”