Liverpool_EC написа:Още след първите 15 мин усещах,че това ще е един от "онези" мачове,а след рикошета бях повече от сигурен!
Миньоле втори мач с 3гола без негова грешка,с кеф да нарита половината отбор пред него.
Джонсън безобразна дупка втори мач подред,но със сигурност може и по-зле.
Фланагън-долу-горе,ясно е че няма класа пича,особено на левия бек.
Шкъртъл-вдигам банкет в деня,който бъде продаден
Туре-"Кой ме наказа да играя с такива партньори?"Блъскането по тревата,след втория гол показва всичко,сигурно си представяше,че Шкъртъл и Джонсън са под него.Човека блокира 2 шута в мелето,а двете П@ТКИ до него му се чудеха на акъла-"тоз що се напъва толкова,ми той за кой се раздава,а ма тъй не се играе в нашия отбор"
Лукас-долу-горе ок
Джерар- единствения играч който се опитваше да играе с двойни подавания,поне показа,че я разбира тази игра,за разлика от всички отпред които я мачкаха,мачкаха,мачкаха тази топка.
Хендерсън-определено спад при него,преди беше мнг по-полезен в пресата.
Стърлинг-АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН футболист,а вече взима 1,5 мил на година...да е жив и здрав който му ги даде.Много по подходящ за филма 10 малки негърчета,отколкото за отбор от ВЛ...
Моузес с големите претенции през седмивцата-трябвало да почва титуляр-и като почна,КВО? Безобразен подарък за първия им гол,безобразен пропуск от 3 м,втори мач подред...ами стой си резерва-поне не ни костваш точки на пейката!
Суарез-днес само се въргаля,ръкомаха и клати глава.
Б.Роджърс-хубаво заби Шкъртел резерва мин сезон,хубаво му купи заместници и точно тогава...почна да залага на Шкъртел-да та ЕВА в гениалното решение,Брендъне

Май сам взе да се объркваш,от многото схеми дето играеш,земи ги ся тия три гола и пак разкажи за целите пред клуба.А сега идват и хубавите мачове и...нали се сешташ-Шкъртъл титуляр