Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT

Мнениеот HoUs4oOL » 01 дек 2013 20:14

Стига де не е дошъл края на света,сезона продължава!
По-лошата новина от днес е,че загубихме Стъридж. :(
Силно се надявам от днес,че Роджърс най-накрая е разбрал,че не може да сменя защитниците всеки мач.
Крайно време е да се избере една двойка централни защитници,които да играят редовно!
Шкъртел днес ме разочарова страшно много напълно заслужено трябва да остане на пейката следващите мачове!!!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 дек 2013 20:17

Кой ли не излъга Брендън Роджърс? Пардю, Роберто Мартинес, Стив Брус...и още колко ли ще следват?!? Пак бездушна игра, пак тъпотии. Има едно правило, че когато нещо работи, не се променя. Защитата във вида си Джонсън, Туре, Сако и Сисоко изглежда най-стабилна от коя да е друга наша защита с каква да е друга комбинация...а нашия щот е голям мениджър, едва ли не САФ или Моуриньо, ще ми експериментира всеки мач със състава и то най-вече със защитата. Абсолютна тъпотия, това миналия сезон не го направи, този сезон защо го прави, не знам. А той дали знае?

drvasko98
Контакти:

Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05

Мнениеот drvasko98 » 01 дек 2013 20:38

Avrameca написа:Бива 1-2 пъти да объркаш състава , но на БР му се случва доста често ... резултат = загуби .

Просто съставът не трябваше много да се пипа особено след началото на сезона, хеле пък защитата, освен ако се налага заради контузии и наказания. Няма силен отбор, който да излиза с по 4-5 различни играчи във вески мач. В професионалният футбол играчите трябва да сечувстват със затворени очи, а това не става само с теринровки, а при реален отпор на терена. Не се ли изгради състава от поне 8-9 твърди титуляри, няма да стане работата.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 дек 2013 20:54

За да знаете следващите пъти като ви се говори чакайте да не знаете много ! Безобразно слабо гостуване на Ливърпул. 3-то поредно. Второ гостуване от 3 такива, в което Ливърпул няма идея защо излиза на терена. Арсенал ни побърка точно заради това, Хъл ни биха отново заради това. Когато Роджърс реши какво ще прави нека се придържа към него, няма нужда от такива безидейни неща. Или излизаш за да биеш или излизаш да не паднеш. Ние не правим нито едното, нито другото.

Договорът на Роджърс трябва да му се предложи след края на сезона в зависимост от това къде сме. Не сме ли в ТОП 4 мисля, че на всички е ясно, че врата трябва да му се покаже. От него зависи дали ще бъдем в Топ 4. Да си напъва мозъка и да ни заведе там, ние ще го оценим и подкрепим ! Y.N.W.A !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 01 дек 2013 21:43

Стига обвинявахте Брендан !! той ли е виновен ,че срещу карамелите Алън не уцели врата от 1 см ,той ли е виновен ,че днеска проспахме целия мач... да и той има вина ,ама не чак такава каквато имат футболистите ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 дек 2013 21:48

we are the champions написа:Стига обвинявахте Брендан !! той ли е виновен ,че срещу карамелите Алън не уцели врата от 1 см ,той ли е виновен ,че днеска проспахме целия мач... да и той има вина ,ама не чак такава каквато имат футболистите ;)

Колко положения имахме днес?
Футболистите буквално не знаеха къде да я подават и какво да правят,всеки действаше сам и каквото стане.
Футболистите ли променят защитната двойка всеки мач?
Срещу Евертън играхме добре,но в защита бяхме трагични,но и аз съм на мнение,че специално срещу карамелите Алън ни е*а майката. :)
Аз лично подкрепям Роджърс,но трябва да разбере,че не може да правиш промени на защитната двойка всеки мач.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 01 дек 2013 21:49

KingKenny написа:За да знаете следващите пъти като ви се говори чакайте да не знаете много ! Безобразно слабо гостуване на Ливърпул. 3-то поредно. Второ гостуване от 3 такива, в което Ливърпул няма идея защо излиза на терена. Арсенал ни побърка точно заради това, Хъл ни биха отново заради това. Когато Роджърс реши какво ще прави нека се придържа към него, няма нужда от такива безидейни неща. Или излизаш за да биеш или излизаш да не паднеш. Ние не правим нито едното, нито другото.

Договорът на Роджърс трябва да му се предложи след края на сезона в зависимост от това къде сме. Не сме ли в ТОП 4 мисля, че на всички е ясно, че врата трябва да му се покаже. От него зависи дали ще бъдем в Топ 4. Да си напъва мозъка и да ни заведе там, ние ще го оценим и подкрепим ! Y.N.W.A !

Ясно е ,че едва траеше да се случат поредица от лоши резултати и да го нахраниш....а иначе искаш да си с победителите ,ако ни вкарал в топа ,а? Нали трябва подкрепа ТОЧНО в трудните моменти или....щом не си го оценил до сега ,е има време след топа и титла (някой ден).Такива като тебе нямат право да са фенове на какъвто и да е спорт или отбор....
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 дек 2013 22:40

Е вие сте пълни женички!!! Кога ще спрете да се поддавате на емоциите си след всеки мач??? Просто не може да пишете след загуба за уволнение, продаване на футболисти, че дори и за конспирации, а след победа някои от вас и за титли започват да говорят... Айде бъдете мъже и започнете да мислите логично и трезво и не се поддавайте на емоциите си като жени след всеки един мач!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 01 дек 2013 22:43

Alonso_Massa написа:Е вие сте пълни женички!!! Кога ще спрете да се поддавате на емоциите си след всеки мач??? Просто не може да пишете след загуба за уволнение, продаване на футболисти, че дори и за конспирации, а след победа някои от вас и за титли започват да говорят... Айде бъдете мъже и започнете да мислите логично и трезво и не се поддавайте на емоциите си като жени след всеки един мач!!!

Добре, че треньора и футболистите не мислят така...

Едно мнение на един истински фен

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UG26ouAHsKo[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 01 дек 2013 23:30

Liverpool_EC написа:Още след първите 15 мин усещах,че това ще е един от "онези" мачове,а след рикошета бях повече от сигурен!
Миньоле втори мач с 3гола без негова грешка,с кеф да нарита половината отбор пред него.
Джонсън безобразна дупка втори мач подред,но със сигурност може и по-зле.
Фланагън-долу-горе,ясно е че няма класа пича,особено на левия бек.
Шкъртъл-вдигам банкет в деня,който бъде продаден :!: :!: :!:
Туре-"Кой ме наказа да играя с такива партньори?"Блъскането по тревата,след втория гол показва всичко,сигурно си представяше,че Шкъртъл и Джонсън са под него.Човека блокира 2 шута в мелето,а двете П@ТКИ до него му се чудеха на акъла-"тоз що се напъва толкова,ми той за кой се раздава,а ма тъй не се играе в нашия отбор"
Лукас-долу-горе ок
Джерар- единствения играч който се опитваше да играе с двойни подавания,поне показа,че я разбира тази игра,за разлика от всички отпред които я мачкаха,мачкаха,мачкаха тази топка.
Хендерсън-определено спад при него,преди беше мнг по-полезен в пресата.
Стърлинг-АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН футболист,а вече взима 1,5 мил на година...да е жив и здрав който му ги даде.Много по подходящ за филма 10 малки негърчета,отколкото за отбор от ВЛ...
Моузес с големите претенции през седмивцата-трябвало да почва титуляр-и като почна,КВО? Безобразен подарък за първия им гол,безобразен пропуск от 3 м,втори мач подред...ами стой си резерва-поне не ни костваш точки на пейката!
Суарез-днес само се въргаля,ръкомаха и клати глава.
Б.Роджърс-хубаво заби Шкъртел резерва мин сезон,хубаво му купи заместници и точно тогава...почна да залага на Шкъртел-да та ЕВА в гениалното решение,Брендъне :!: Май сам взе да се объркваш,от многото схеми дето играеш,земи ги ся тия три гола и пак разкажи за целите пред клуба.А сега идват и хубавите мачове и...нали се сешташ-Шкъртъл титуляр ;)

+10000 НИЩО ПО-безсмислено от Стърлинг и Моузес не съм виждал... моментално вън от групата завинаги !!!!

Върни се в “Ливърпул”