Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Кировец » 17 ное 2013 13:42

Сталийски ще ви оправи :?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 ное 2013 21:07

Изображение :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 ное 2013 14:23

Томас Лафчис огорчен от ситуацията и отношението към него на „Герена“

Бившият президент на Левски Томас Лафчис заяви пред Livesport.bg, че е огорчен от начина, по който се управлява „синия“ клуб и като цяло ситуиацията в световния спорт го отблъсква. След загубата във вечното дерби от ЦСКА с 0:3, Лафчис атакува остро собственика Тодор Батков и финансовия директор Константин Баждеков като заяви, че те са хора неразбиращи от футбол, които „като ученици дори не са се събличали по физическо“.

Сега бившият вратар на Левски заяви, че дори не иска да коментира управленската политика в Подуяне.

„Изключително съм разочарован от начина, по който се управлява Левски. Отблъснат съм и от спорта в световен мащаб. Ще ви кажа само едно, това не е мояст спорт, това не е моят клуб.

„Левски дори не ги и гледам. Убиден съм и разочарован от това, което става в Левски. Клуб, за който съм си давал здравето и парите 10 години. Само това мога да кажа – това не е спорът, който аз познавам. Това не е моят клуб“, завърши бившият президент на „сините“.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 ное 2013 14:57

Батков вън :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 дек 2013 09:14

Мама му стара, без Тодор е много скучно. :( Някой да е засичал интервю на Ганчо след челния сблъсък с реалността вчера?
:)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 дек 2013 21:39

Вижте как Мъри Стоилов разби на пух и прах виновните за краха на Левски

http://www.livesport.bg/ekskluzivno-viz ... 36719.html

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 дек 2013 10:11

mikata написа:Вижте как Мъри Стоилов разби на пух и прах виновните за краха на Левски

http://www.livesport.bg/ekskluzivno-viz ... 36719.html

той хубаво разбива на пух и прах виновците за настоящото състояние на Левски, но нещо е пропуснал да говори за успехите си след като напусна Левски. Надълго и нашироко говори ,че причина за слабото представяне на Ботев са контузиите на Т.Неделев, М.Огнянов и Ив.Цветков. Миналата година същите футболисти играха ,но нещо неговия отбор не се представи особено добре. Говори за бюджета на Левски,но бюджета на Ботев и заплатите не са много по-ниски. Б.Грънчаров, Анисе , Сърмов и Домо бяха желани и от Левски, но от ботев им дадоха повече. този велик треньор забрави да спомене ,че беше победен на 2 пъти от Любимец, ами извинявай и с третия си състав не би трябвало да има проблем с тях или че беше на косъм да загуби от Пирин(ГД). Хубаво споменава ,че само Левски от водещите отбори е победил неговия отбор, но пропуска ,че в гостуванията срещу Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Левски неговия отбор май почти няма опасен удар към врата на другия отбор ,за гол не говорим.
Хубаво споменава за младите футболисти по негово време ,но забравя да спомене ,че определено най-голям принос в развитието на тези футболисти има Ян Диркс, след като заедно със Сираков изгониха холандеца , развитието на тези млади футболисти просто спря. Ако сравняваме резултатите от работата на Ян Диркс и Мъри то просто май няма място за сравнение- на ЕП 2004 в насионалния отбор на Холандия имаше 8 футболиста тренирани от Ян Диркс, общо холандските национали тренирани от Диркс са над 20. отделно школата на Аякс(на която е бил ръководител в продължение на 8 години,точно в периода когато беше призната за най-добра в света) е ръководил и ДЮШ на Глазгоу Рейнджърс и Галатасарай( където е вече около 5 години). За мен изгонването на Ян Диркс е най-големия золум правен някога на Левски.Забрави да спомене за трансфера на Жеан Карлуш- 1млн евро за футболист ,който никога не е играл на позицията за която го вземаш, дали въобще го гледал? След като Левски се нуждаше от централен нападател , а бразилеца през цялата си кариера е играл лек нападател в тандем с таран висок 195см. и просто не можеше да завършва атаките,накрая се наложи да бъде привличан като централен нападател изгонения от Марек Ен.Кръстовчев- на мен ми е странно купуваш футболист за 1млн евро ,а играе футболист освободен от отбор бореш се да не изпадне.. За трансфера на Рабех- много добър футболист само дето до 23-та му година вече от два клуба отсраняван поради лоша дисциплина. Бензукан също много добър футболист само дето повече време е контузен отколкото готов за игра. Забрави да спомене ,че за един полусезон в Левски той получи над 3млн евро за нови футболисти и с тези футболисти не можа да победи нито един отбор от зона Европа и завърши на 16т от лидера.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 дек 2013 19:29

Отново не пропусна да се заяде с ЦСКА :lol: !Вече съм спокоен за реванша!Благодаря Ви г-н Батков,останете си още дълго време собственик!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 дек 2013 20:53

BRF написа:Отново не пропусна да се заяде с ЦСКА :lol: !Вече съм спокоен за реванша!Благодаря Ви г-н Батков,останете си още дълго време собственик!

Какво е казал? :? :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 дек 2013 21:21

Кировец написа:
BRF написа:Отново не пропусна да се заяде с ЦСКА :lol: !Вече съм спокоен за реванша!Благодаря Ви г-н Батков,останете си още дълго време собственик!

Какво е казал? :? :)

При тях всичко се плащало,не било като при ЦСКА,ей Богу хахахахаха!
Достатъчно за голов Х ;) !

Върни се в “Архив”