Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море ,сряда 14:00

Мнениеот zuekaa » 01 дек 2013 20:15

РосенВарна написа:
rebel написа:
РосенВарна написа:
zuekaa написа:
1Neutralen написа:Публика, макар и малко, имаше и се чуваше от време на време.

Иначе за този мач, очаквам 2:0 за Лудогорец и след това мислим за мача с Левски.

ахаххаах ПУБЛИКАТА била малко, но се чувала ... хахха не мога повече и според теб кой е пял , че нещо в сектора за гости имаше точно НУЛА ЧИЛЯКА ??? ахахха
Бах мам*му кой са били тези който си чул ???
ЖАЛКА КАРТИНА СТЕ

Вие пък като бяхте много какво стана накрая-ядохте ..ра!
За публика точки не се дават, дават се за игра:)
борът
ами вие във варна го докарахте публиката на левски и цска да е повече от тази на черно море

Ами добре-и какво от това? И вие ядохте варненски бахур.
И на теб ще го кажа-точки се дават за игра а не за публика.

Не дай се боже да сме с равни точки с вас накрая преди плейофите , че да видиш ти кой ял бахур .. в СТАРА ЗАГОРА 0-0 във Варна 1-1 и познай кой ще е на седмо място по този показател
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 дек 2013 20:17

fraport написа:
rebel написа:
1Neutralen написа:Публика, макар и малко, имаше и се чуваше от време на време.

Иначе за този мач, очаквам 2:0 за Лудогорец и след това мислим за мача с Левски.

За кой мач говориш че имаше малко публика, аз казвам че в Ст.Загора публиката на лудогорец беше 0. Но както и да е.Не е моя работа но това което прави собственика на лудогорец все си мисля че поне 10 човека трябваше да има

Абе тъпан вие така и не можете да излезете от селското ви ,провинциално мислене.Вие си мислите ,че като гостуващите отбори имат по 20-30 човека публика вие на гостуванията имате по хиляди .Не можахте ли да разберете ,че и вие на гостуванията сте смешно малко .Освен в пловдив и София където вие на 1-2 часа път .Колко бяхте вие в Разград бе мишок 10 човека .Колко сте във Варна бе 40 човека от които 30 студенти живеещи във Варна .А и публиката на Лудогорец е вече на друго ниво ,тя гледа ПСВ ,а не селското Биройййй

Единственото, което си струва е славата, донесена от нас феновете, ние сме клуба - ФЕНОВЕТЕ.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 дек 2013 20:21

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 дек 2013 21:16

Не ви ли писна да биете бе... айде една двойка тука, че бате Гонзи е в подем!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 дек 2013 23:12

Teo написа:Не ви ли писна да биете бе... айде една двойка тука, че бате Гонзи е в подем!

Недей така,че и без това моряците се очертават като най-неудобния ни съперник! До колкото си спомням няма друг отбор в А група победил ни два пъти. Дано си вземем мача, че както се видя на Тича се работи и няма да е никак лесно!
Относно феновете, зарчовците да си гледат работата! Преди 2 дена въпреки лошото време много хора бяха в София, така че след мач с ПСВ няма да бият път до Стара Загора.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 01 дек 2013 23:14

mozart написа:
Teo написа:Не ви ли писна да биете бе... айде една двойка тука, че бате Гонзи е в подем!

Недей така,че и без това моряците се очертават като най-неудобния ни съперник! До колкото си спомням няма друг отбор в А група победил ни два пъти. Дано си вземем мача, че както се видя на Тича се работи и няма да е никак лесно!
Относно феновете, зарчовците да си гледат работата! Преди 2 дена въпреки лошото време много хора бяха в София, така че след мач с ПСВ няма да бият път до Стара Загора.

[offtopic]Литекс - от 5 мача имаме 2 загуби, 2 равни и 1 победа[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 дек 2013 23:18

D.Georgiev написа:
mozart написа:

[offtopic]Литекс - от 5 мача имаме 2 загуби, 2 равни и 1 победа[/offtopic]

[offtopic]Явно загубите от Черно море са ме натъжили повече и не съм ги забравил ;)[/offtopic]
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 дек 2013 23:18

За мача с Левски дадох прогноза 2:1. Във форума на Левски и след бойките писания на сините фенове, че ни отнасят с 3:0, 3:1, 4:1. Е, те не познаха, познах аз! Сега също давам прогноза 1:2. Ще видим след мача кой колко е познал. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”