На полусезона в СЗ В група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Fulcrum
Контакти:

Re: На полусезона в СЗ В група

Мнениеот Fulcrum » 01 дек 2013 19:03

lq4ka,че те ако вас не ви искат в Б група,а с Локо Мз се гаври оня Велинов вече трета ли четвърта ли година (съмнявам се че сега ще ги остави на мира :) ) та той кой остана да влезе? Луковит не мисля,че ще ги пуснат,те нямат стадион като хората.Остава варианта с Етър ама нещо не се отличават толкова много от другите отбори в групата,че да заслужават Б група.Спартак,Бдин и Видима също са зле,особено Видима според мен са разочарованието на групата тая година.Всички ги мислеха за сигурни първенци пък то какво излезе последния кръг май бяха паднали от Белене :lol:

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 03 дек 2013 16:17

lq4kata написа:Защото Болярите няма да го позволят . На всеки мач съдията е или от Търново или Павликени. Зоналният шеф на БФС не ни обича много. И със всеки изминал мач почват да на забиват повече . Всичко е ясно вече Етара ще е в Б група догодина .

ХАХАХАХАХААХАХ....То такова бутане няма,те ви тикат вас направо,какво говориш глупости.Точно на мачовете с Етър си пролича най-ясно кого подпират и това не е Етър.С главен секретар на МВР от Горна какво друго да се очаква,още преди сезона беше ясно и имам достоверна на 98% информация,че папагалите от Горна влизат в Б група.След първите няколко мача си мислех,че са ме излъгали,но след това вече нещата започнаха да придобиват вид,който се очакваше
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 03 дек 2013 16:20

Fulcrum написа:lq4ka,че те ако вас не ви искат в Б група,а с Локо Мз се гаври оня Велинов вече трета ли четвърта ли година (съмнявам се че сега ще ги остави на мира :) ) та той кой остана да влезе? Луковит не мисля,че ще ги пуснат,те нямат стадион като хората.Остава варианта с Етър ама нещо не се отличават толкова много от другите отбори в групата,че да заслужават Б група.Спартак,Бдин и Видима също са зле,особено Видима според мен са разочарованието на групата тая година.Всички ги мислеха за сигурни първенци пък то какво излезе последния кръг май бяха паднали от Белене :lol:

Те Видимата ще ги закрият сигурно,ти за сигурни фаворити си ги броил :) Етър и Спартак(Пл) са най-достойните и силни отбори в групата,пълни с млади момчета,които ще се развиват тепърва.Етър смаза всички измислени лидери и отборчета като Мездра,Луковит и не знам си какви още
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

donchovt
Контакти:

Мнениеот donchovt » 05 дек 2013 17:53

Ще умра от смях. Отборът на гл.секретар на МВР - Лазаров от Горна да вика как тикали Етър. По-голяма пародия от това здраве му кажи! Калтинци ги тикат едновременно от МВР, БФС и областния управител. В двата мача на Етър в Горна - за първенството и аматьорската лига на виолетовите им отсякоха главата. Общо 3 червени картона и два отменени гола. Етър в половината мачове есента ги завършва с човек по-малко, заради червени картони. Само капитана Ванков го очервяваха 2 пъти, като втория път го наказаха за 4 срещи! На мача за първенство в Горна, двама опитни играчи от общо четири (другите са юноши на клуба) ги изгониха и играхме с 9 души и пак завърши 2:2. Единствения мач в който се свири леко за Етър бе дербито с Мездра и то, защото дотогава Мездра биеха наред и трябваше някой да ги спре, за да могат Горна да ги настигнат. Един съвет за горнооряховци. Поне като сте насрани и ви тикат отвсякъде си мълчете и не бълвайте глупости, ами благодарете на Етър, че играе феърплей и би два пъти временния водач в групата - Мездра и Луковит и ви даде шанс да излезете начело. А не като вас по курвенската, да ви изместят последния мач в събота, за да можете да идете в Плевен и да викате срещу виолетовите в дербито със Спартак и евентуално да направите проблеми. И защо - защото Етър е с предупреждение за лишаване от домакинство, заради мача в Севлиево в който бихме спокойно и нямаше абсолютно никакви инциденти?!? И децата знаят, че в последните кръгове ни дебнат, за да ни накажат и дербито в началото на пролетта Етър Локо ГО да не се играе на Ивайло. А, това ме подсети за Червен бряг. Нас и Ч.бряг ни наказват за боя по 1 домакинство. Естествено после за боя в Луковит на Горна - 2 мача наказание за Луковит, нито един за гостите???

Върни се в “Футбол - България”