fr3ak_boy написа:MuFc1878 написа:п.п. Пуснах тема, не съм дал прогноза >>> 5:0
Направи тогава и тази за Тотнъм, че там е важно да бием.![]()

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
fr3ak_boy написа:MuFc1878 написа:п.п. Пуснах тема, не съм дал прогноза >>> 5:0
Пак ще го кажа,Реал,Байерн и Барса също смениха треньорите си,отборите които поеха са си същите които са градени от предишните мениджъри,тва не им пречи да мачкат.
MuFc1878 написа:fr3ak_boy написа:MuFc1878 написа:п.п. Пуснах тема, не съм дал прогноза >>> 5:0
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Аз ти казах, ама ти не направи.
Tobacco написа:И все пак неска ако бяхме били можехем да сме дори и 2-ри
MuFc1878 написа:Стига с тая благоприятна програма. Какво мислехме след първите 5 мача. Да, все дербита, хубаво. Ами после....УБА, Сотон, Кардиф, ТотнъмПрограмата не играе на терена
COVINI написа:Дейвид Мойс трябва да се научи как се печелят мачове срещу разкол**** и отстъпващ ти игрово съперник,днешното му ръководене на срещата беше все едно от вчера се занимава с футбол.Избра грешна тактика,това че с топката се играеше повече не носеше голямо предимство.Пускането на Кагава който изобщо не е за такъв вид противник допълнително обърка отбора,губеха се лесни топки и се стигаше до опасни атаки на домакините.Фелайни трябваше да е титуляр да се бори в центъра,идеален е за такъв мач.Двете закъснели смени накрая окончателно разбиха сбърканата тактика,всеки път не може да се стига до гол накрая.Изоставането от върха вече е голямо,но може да се преодолее при здрава работа от всички и задължително взимане на разиграващ халф през трансферния прозорец.
Rofles написа:Аз точно това казах, тая точка щеше да ни устройва нас ако бяхме фенове на Евъртън, но не сме. Мойс си помисли, че може да стане шампион с тези играчи, което просто е съвършената глупост. Реално погледнато ни трябват играчи за защитната и халфовата линия. За защитата двама, толкова и за халфовата, че може и повече даже.. Абе реално Мойс си поверва прекалеееено много лятото и сега това ще ни струва скъпо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта