ВЛ:Тотнъм-Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: ВЛ:Тотнъм-Манчестър Юнайтед

Мнениеот Tobacco » 01 дек 2013 17:18

Rofles написа:Аз точно това казах, тая точка щеше да ни устройва нас ако бяхме фенове на Евъртън, но не сме. Мойс си помисли, че може да стане шампион с тези играчи, което просто е съвършената глупост. Реално погледнато ни трябват играчи за защитната и халфовата линия. За защитата двама, толкова и за халфовата, че може и повече даже.. Абе реално Мойс си поверва прекалеееено много лятото и сега това ще ни струва скъпо.

Фърги с кои играчи стана шампион,да ти припомня ли?
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 дек 2013 17:23

Tobacco написа:
Rofles написа:Аз точно това казах, тая точка щеше да ни устройва нас ако бяхме фенове на Евъртън, но не сме. Мойс си помисли, че може да стане шампион с тези играчи, което просто е съвършената глупост. Реално погледнато ни трябват играчи за защитната и халфовата линия. За защитата двама, толкова и за халфовата, че може и повече даже.. Абе реално Мойс си поверва прекалеееено много лятото и сега това ще ни струва скъпо.

Мойс не е Сър Алекс Фъргюсън :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 дек 2013 17:24

Мойс не е никой,за съжаление..
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 01 дек 2013 17:24

Tobacco написа:

Да, самоче Фърги гради отбора сезони наред. И сега идва Мойс и вие искате да направи това, което Фърги е постигнал за години. Е просто няма как.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 дек 2013 17:24

]Влакът за титлата уж го бяхме хванали,а сега вече се отдалечаваме главоломно!Мисля, че ще имаспешна селекция зимата за да нямаме ядове в първенството. Но наистина си беше неубедителен състав, който се появи днес. Някои хора вече трябва да се убедили, кои играчи нямат място в Юнайтед Сър Алекс завеща шампионски отбор, който обаче едва ли може да стане под ръководството на някой друг. Тоест Мойс ще трябва гради свой тим, но не с тези единици.

Девет точки разлика,са една наистина добра преднина(за стандатрите на Премиършип),но тук трябва да отчетем факта,че за този период от сезона(началото на декември) +предстоящият цикъл от дерби-мачове на Челси-Ливърпул-Сити-Арсенал(които играят всеки срещу всеки в оставаищите 6-двубоя)..тази преднина е страшно уязвима и несигурна предвид тези обстоятелства.Всеки един от тях ще губи точки,това е сигурно!
От своя страна(не е пресилено),Манчестър Юнайтед има най-благоприятна(откъм класа и статус на съперниците) програма,от която Дейвид Мойс трябва да се възползва максимално,просто максимално с цената на всичко!
Юнайтед вече натрупа горчивият опит от дерби-загубите(Пуул-Сити),както и глупаво изпуснатите точки срещу Светците и Кардиф и донякъде УБА,които трябва да "преобрузаваме" в качествени поуки и нови стратегии за постигане на максимални резултати в следващите 6-двубоя ;)
Новата вълна от атака,трябва да започне именно от Олд Трафорд(срещу Евертън,Нюкасъл и Шахтьор),тук се крие разковничето!
Аз вярвам в Дейвид Мойс и Манчестър Юнайтед,че ще успеят да се въползват по най-добрия начин от този невероятен шанс,точно в края на годината.
Опитът,класата,ротациите и жаждата за промяна,трябва да поведат Манчестър Юнайтед към един яростен щурм до края на годината :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 дек 2013 17:27

Стига с тая благоприятна програма. Какво мислехме след първите 5 мача. Да, все дербита, хубаво. Ами после....УБА, Сотон, Кардиф, Тотнъм :? Програмата не играе на терена :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 дек 2013 17:28

Kristianc написа:
Tobacco написа:

Да, самоче Фърги гради отбора сезони наред. И сега идва Мойс и вие искате да направи това, което Фърги е постигнал за години. Е просто няма как.

Пак ще го кажа,Реал,Байерн и Барса също смениха треньорите си,отборите които поеха са си същите които са градени от предишните мениджъри,тва не им пречи да мачкат.
Аз търпението към Мойс го имам и съм далеч от мисълта за смяна и т.н(все още!) Но когаот греши,не трябва да обвиняваме някой друг!
Не може в ШЛ да пуснеш Нани,а във ВЛ срещу Тотнъм да играе Уелбек?
Рафата за кога го пази? Още за мача с Байер беше готов..

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 дек 2013 17:29

Tobacco написа:

Да ти припомня ли аз братле, че Фърги вече не ни е треньор.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 дек 2013 17:31

Tobacco написа:Пак ще го кажа,Реал,Байерн и Барса също смениха треньорите си,отборите които поеха са си същите които са градени от предишните мениджъри,тва не им пречи да мачкат.

В тези отбори обаче през последните 27 години не са имали ЕДИН мениджър :) Разликата е огромна. Никой през последния четвърт век не е виждал някой друг освен Сър Алекс на скамейката на Юнайтед! Шокът е голям, повярвай ми, оказва сериозно влияние. Мойс обаче можеше малко да си помогне с адекватна селекция през лятото!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 дек 2013 17:38

MuFc1878 написа:
smoothc написа:
Още с Евертън е съмнително дали ще бием ако г-н Мойс пусне Уелбек,Клев и Смолинг,ебати ината,ебати чудото.........

Гледайки поведението на играчите и Дейвид Мойс след края на двубоя,някак си не долових разочарование или нещо подобно,което косвено ме води към мисълта,че равенството също е влизало в плановете на Юнайтед и все едно нищо особено не се е случило.

По-голяма глупост едва ли би си помислил мениджър на Юнайтед. Да, ако си начело на Евертън може и равен с Тотнъм да е успех и с тази нагласа да излезе тима.

Нелепото нарушение на Евънс и голът от пряк-свободен,тотално объркаха плановете на Дейвид Мойс,за огромно съжаление...
Стратегията да приемаме малко повече играта в своята половина,в един момент изглеждаше че ще проработи...особено при тези контри с по 1-2 докосвания(бяха истинска наслада),но след този неочакван гол за Шпорите,просто трябваше да се прави коренна трансформация в тактиката-Рууни се върна по-назад,Кагава заигра по-често по фланга,но добре че успяхме да се върнем сравнително бързо в мача и вече през второто полувреме,трябваше да се реагира с Фелайни и Нани за повече динамика и разнообразие...Клевърли беше много слаб днес,разочарование,Уелбек за пореден път прави трудните неща,а на лесните се проваля...Валенсия пробиваше винаги прекрасно през дясната зона,но точно когато трябваше да се направи финалният пас/центриране...без коментар! Да,успя да спечели доста корнери,но за съжаление така и не успяхме да измислим нещо по-интересно от тях,а трябваше ;)
Последна промяна от smoothc на 01 дек 2013 17:40, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Манчестър Ю”