ВЛ:Тотнъм-Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ВЛ:Тотнъм-Манчестър Юнайтед

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 дек 2013 16:03

Слаби сме, слаби сме :mrgreen: :mrgreen:

По-нататък повече

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 дек 2013 16:05

Kristianc написа:Мача като нищо можеше да бъде загубен, не знам от какво сте недоволни.

От безхаберната игра на повечето ни играчи! Безбройните фаулове в близост до вратата ни и за финал отчайващите смени.. И все пак си прав, че мача, както можехме да го спечелим, така можехме и да го изгубим. А най-тъпото е, че победата над Арсенал се обезмисли напълно, след като разликата отново набъбна на 9т.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 дек 2013 16:06

С оглед развоя на срещата домакините търсеха победата и нямаше да е незаслужено, ако бяха спечелили. Две грешки на Тотнъм и два гола за Юнайтед. Другото няма какво да се коментира. Нищо креативно, но можеше Мойс да реагира по-рано със смени, пускайки Нани и Фелайни. Загуба на две ценни точки.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 01 дек 2013 16:13

Декември месец - 8 място! Честит ни средняк дейвид маус! Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2013 16:18

Доволно 8-) И двата отбора загубиха точки. Супер 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 дек 2013 16:22

Справедливо равенство на фона на показаната игра и от двата отбора!
Липсваше ни мотивация и креативност,на моменти се действаше доста неорганизирано(особено в дефанзивен план,за което най-вече говорят и честите нарушения),липсваха остротата и ефективността в заключителната фаза на атаките(не става само с един Рууни),а и не на последно място,Дейвид Мойс доста се позабави със смените,които трябваше да бъдат извършени най-късно до 75-минута,за да имат поне малко време да се адаптират към мача.
Липсата на лидерската фигура на Ван Перси също изигра своята ключова роля,но това разбира се...не може да бъде никакво оправдание!
Предстоят ни 6-двубоя до края на годината в Премиършип+един в Шампионската лига и един за КУК...мисля че е излишно да споменавам какви трябва да бъдат резултатите за Юнайтед :oops:

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 01 дек 2013 16:24

MAЙOPA написа:Декември месец - 8 място! Честит ни средняк дейвид маус! Изображение

Ако не ти изнася сменяй отбора. Писна ми от твоите тъпи коментари, а ми се води фен на Юнайтед...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 01 дек 2013 16:27

Kristianc написа:
MAЙOPA написа:Декември месец - 8 място! Честит ни средняк дейвид маус! Изображение

Ако не ти изнася сменяй отбора. Писна ми от твоите тъпи коментари, а ми се води фен на Юнайтед...

Човека си има мнение, да не е забранено. И аз смятам, че Мойс е некадърник. Такива в Челси ги гоним на полусезона :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

milka

Мнениеот milka » 01 дек 2013 16:43

Според мен ако гледаме обективно на нещата Фъргюсън не остави почти никакви силни играчи на наследника си , за да може той да гради върху това , като единици само Рууни и Перси са класа , другите са посредствени играчи , за отбори от средата на таблицата несъизмерими като качество със тези на Ман.Сити.

Така ,че проблема не е само във Мойс който очевидно не е Дъвката и не умее да изтисква максималното както САФ го правеше от нищо и никакви играчи и да ги прави шампиони .
Последна промяна от milka на 01 дек 2013 16:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 дек 2013 16:43

Ако има нещо наистина крайно обезпокояващо,тревожно дори(погледнато от игрова и статистическа гледна точка)-17-те допуснати гола в 13-те изиграни двубоя в Премиършип,което косвено превръща защитата на Юнайтед в една от най-слабите в първенството(14-място) :oops:
Това определено е най-сериозният проблем(който до края на годината,трудно може да бъде овладян максимално),който предвид и някои обстоятелства,може да бъде разрешен само и единствено с качествен трансфер на защитник/ци!

Върни се в “Манчестър Ю”