30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: 30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Мнениеот КироВарна » 30 ное 2013 22:42

allez_les_blues написа:Във Варна бием през два сезона.Последно бихме през сезон 2010/11 с 3:2, т.е.- ако спазваме традицията е време пак за победа ;) - 1:2 мисля.

БРАВО! Голям си,почти позна!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 ное 2013 22:50

South_Park написа:
ralimavridov написа:Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.
Надявам се на бойко равенство,но вече без мен.Омръзна ми да давам пари за кюскане,студ,дъжд,псуване и нерви.Като е топло времето се търпи,но това вече не се издържа.Една седалка няма като хората.Много стара песен,но докато тези хора не направят една крачка в посока подобряване на инфраструктурата на стадиона,аз за себе си лично смятам да се лиша от "удоволствието" да съм на стадиона.

Подкрепям , живея на 10 мин. от стадиона , но няма да отида 8-)

Ами стойте си в къщи и си гледайте прането!Аз пък както винаги бях на стадиона и много се накефих.Заради такива като вас,едно време биехме Левски пред 50 000 души на "Ю.Гагарин",а сега и 15 000 не можем да се съберем!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 30 ное 2013 22:56

South_Park написа:Моля ;)

добре де, признавам си, че се заяждам :-)
и според мене условията на Тича са отвратителни по абсолютно всички параграфи - седалки, тоалетни, осветление, козирки, входове, терен, ... гледал съм мач на Алианц Арена, бил съм на Камп Ноу ... ама то е достатъчно за условията на Лазур да си помечтаем .... а, и винаги ще има хора, отшли на мач да си попсуват на воля, като е много по-лесно да псуваш собствените си футболисти ... поне им знаеш имената :-)
но, мисля че независимо от условията и моментното състояние трябва да подкрепяме отбора си - нито на Гагарин имаше седалки, нито на Тича някога условията са били по-добри от сега ... по едно време си търсех да седна на цимент, а не на потрошените пейки ... но (може и да съм наивен) за мене логиката е - да ходят хора на мачовете и тогава собствениците ни (евентуално) да решат, че си струва инвестицията за стадиона, а не - те да създадат условия и после да чакат да се нароят фенове :-)
а днес седалката ми беше перфектна, чудесно време, подкрепящи отбора фенове навсякъде, футболисти, които бяха излезли да победят, тотално надиграха противника и ни зарадваха с поредната победа над най-силните отбори в момента.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 01 дек 2013 00:42

Наздраве от Долна-Трака ул 5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: пак сме бригадата.хохоххоохо
HASTA DE LA VICTORIA

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 дек 2013 00:47

Мислех да не обърна внимание на селската пръчка,но не мога.Гледах му интервюто.Е,няма такова нагло ЛА*НО!"Тука футбол не може да се играе"...."на всички ни е ясно,че тука не може да се играе футбол"...."на тоя терен не може да се играе кой знае какъв футбол,това е ясно на всички".Три пъти се оправдава с едно и също нещо в рамките на 1:30 сек.Докато някакъв дядо не му извика - на тоя терен нали игра и ти бе?!При което Шабленския каун се смълча като пу*ката,каквато всъщност е.Прибавям и провокацията,която направи,за да извади ЧК на Сашо малкия.Дано се провали тоя гнусляр,отношението на цялата публика е показателно,от ден на ден става по-голямо ренде,по-прост,по-....абе типичен подуенец.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 дек 2013 00:55

И на всички сини МИШКИ,дето само терена им е в устата,при все,че дори собствените им фенове го нарекаха учудващо добър и при все,че отвратителната нива на Локо Пд примерно биха на нея и не я коментираха учудващо?!?! ще кажа - вижте какъв мач направи ЖОРО ИЛИЕВ примерно.На него не му пречеше нищо да подава,финтира,импровизира,развинтва,да се гаври с дърварите отсреща.Който си го може си го може г-да ревльовци.До 80 минута на Тича днес все едно гледах мач срещу някакво отборче от типа на Гоцето.Жалко,жалко,че се отърваха от разгром тези.Не знам как винаги намират някакво смехотворно оправдание,а всички виждаме,че те нямат един нормален футболист с някаква класа футболна - само дърводелци и брадвари като Шабленския,Старокин,Мулдер,Бру...да не изреждам,но имат ли един нормален футболист,който да спре топката,да направи финт вместо да я изрита бездарно с копитото на някъде си,да спре с корите,да се спъне докато финтира,да има поне някаква идея как да подаде,накъде....Ако трябва да оценя мачовете срещу Лудогорец,ЦСКА и Левски,то съм категоричен,че последните са най-големите бездарници.Най-шокиран съм повтарям,от това,че нямат нито един нормален играч,само секачки и резачки с голямо самочувствие....Йовов им беше последния играч,както искат така да го приемат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 01 дек 2013 10:59

Clarion написа:

и според мене условията на Тича са отвратителни по абсолютно всички параграфи - седалки, тоалетни, осветление, козирки, входове, терен, ... гледал съм мач на Алианц Арена, бил съм на Камп Ноу ... ама то е достатъчно за условията на Лазур да си помечтаем .... а, и винаги ще има хора, отшли на мач да си попсуват на воля, като е много по-лесно да псуваш собствените си футболисти ... поне им знаеш имената :-)
но, мисля че независимо от условията и моментното състояние трябва да подкрепяме отбора си - нито на Гагарин имаше седалки, нито на Тича някога условията са били по-добри от сега ... по едно време си търсех да седна на цимент, а не на потрошените пейки ... но (може и да съм наивен) за мене логиката е - да ходят хора на мачовете и тогава собствениците ни (евентуално) да решат, че си струва инвестицията за стадиона, а не - те да създадат условия и после да чакат да се нароят фенове :-)
а днес седалката ми беше перфектна, чудесно време, подкрепящи отбора фенове навсякъде, футболисти, които бяха излезли да победят, тотално надиграха противника и ни зарадваха с поредната победа над най-силните отбори в момента.

Аз не съм роб , че да подкрепям на всяка цена отбор , който ми осигурява мизерни условия за подкрепа и ми иска МНОГО пари за това , точка :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 дек 2013 12:02

South_Park написа:
Clarion написа:

Аз не съм роб , че да подкрепям на всяка цена отбор , който ми осигурява мизерни условия за подкрепа и ми иска МНОГО пари за това , точка :!:

Според мен и двамата сте прави за някои неща, но за други не! Clarion, споделям ентусиазма ти за подкрепата на отбора и разбирам разсъжденията ти относно разноличноста на публиката. В смисъл не, че ги оправдавам за простащината, но пък такива "фенове" винаги ще има. На входа на стадиона пропуск за интелигентност, култура, елементарно възпитание и мъничко мозък поне няма как да изискваш. Но ако започнат да идват все повече и повече хора, тея с псувните все по-малко ще се чуват и забелязват. А как да ходиш нормално на мач при такива условия?! То бива бива, ама това нашето.. вече не бива! По-западнал стадион от нашия не знам дали има в групата?! И тук не съм съгласен с "логиката", която споделяш (за мене логиката е - да ходят хора на мачовете и тогава собствениците ни (евентуално) да решат, че си струва инвестицията за стадиона, а не - те да създадат условия и после да чакат да се нароят фенове) Не може да изоставиш до такава степен стадиона на отбора, който издържаш за добро или лошо!? И ако нещо съм критикувал собствениците, то е точно за това. Обещаха нов стадион и не изпълниха обещанието си. Минаха много години от срока!? Кога ще го направят и дали въобще ще се случи.. вече явно е от компетенцията на други хора. Но поне да бяха създали елементарни условия на Тича. Да се подменят седалките, да се поставят тоалетни и да се подмени терена не мисля, че е нещо кой знае какво? За осветление да не говорим... а е нужно за предаване на мачовете по тв. Нормалното мисля е, да се създадат условия на стадиона от собствениците на отбора, а и когато има налице добра игра и поставени цели... хората ще дойдат. Не мисля пък, и че не трябва да сме съвсем крайни, относно посещението на мачове и подкрепа към отбора (тотален отказ) И така не става. Нещата са свързани. Затова, подкрепям ръководството в назначението на треньор с изисквания, манталитет на победител и високи цели като Гонзо, с привличането на някои добри играчи (тенденцията трябва да продължи и зимата), но съм крайно против отлагането и въобще желанието за промяна на условията на ст.Тича, без значение на причините за това. Иначе публиката съвсем ще изчезне, въпреки подобрението на играта на отбора и тези вълшебни победи над силни противници.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 дек 2013 13:51

КироВарна написа:
South_Park написа:
ralimavridov написа:Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.
Надявам се на бойко равенство,но вече без мен.Омръзна ми да давам пари за кюскане,студ,дъжд,псуване и нерви.Като е топло времето се търпи,но това вече не се издържа.Една седалка няма като хората.Много стара песен,но докато тези хора не направят една крачка в посока подобряване на инфраструктурата на стадиона,аз за себе си лично смятам да се лиша от "удоволствието" да съм на стадиона.

Подкрепям , живея на 10 мин. от стадиона , но няма да отида 8-)

Ами стойте си в къщи и си гледайте прането!Аз пък както винаги бях на стадиона и много се накефих.Заради такива като вас,едно време биехме Левски пред 50 000 души на "Ю.Гагарин",а сега и 15 000 не можем да се съберем!

Заради такива като мен ли не сте по 50 000?Извинявам се тогава!Явно съм длъжен да стоя под дъжда,да гледам мачове през седмицата в 14.00 и да си гриза ноктите когато другите играят на добри терени и осветление!За това ли съм виновен,че за 15 години не съм пропуснал мач,и не съм видял една нова седалка?Виж,огледай се какво става около нас.Разбира се,че се радвам когато бием,но ме е яд,че Каварна имат по-добри условия от нас!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 дек 2013 13:54

А за мача,няма какво да коментирам,невероятни бяха всички!!!
Дано да сме така единни и когато губим!!!

Върни се в “Черно море”