stoyankd написа:zlobul написа:sin4ec написа:mistreated написа:Объркани сметки няма отдавна . Тара каза 4-ти след приключването на зимния сезон . И още нещо....ние продължаваме да сме пълен ташак и като отбор и като манталитет.
За съжаление си напълно прав- Левски е пълен ташак най-вече заради липса на елементарна организация. От началото на годината се смениха 4(четрима) спортно- технически директори, което предполагам е световен рекорд за има-няма 7-8 месеца активен футбол, старши-треньорите са и повече. В школата работата е същата- назначават се шефове и треньори, които постоянно се сменят или преназначават и т.н. Накрая всички са обидени и омерзени. С играчите е същата работа. Единствен Батков е непоклатим и безгрешен. Дали ще бием или паднем във Варна е все тая. И догодина пак ще сме в същото положение, ако Батков си е на същия пост. Аз, за себе си съм намерил решение- от мача с Лудогорец не съм стъпвал на стадиона(нещо, което ми се е случвало само през казармата) и няма и да стъпя. Имах глупостта да изгледам първото полувреме на мачовете с ЦСКА и Берое, както и второто с Литекс. За съжаление, всичките ми приятели, с които ходим от 40г. по мачове мислят като мен и никой дори и по телевизията не гледа тая гротеска на Батков.
Браво колега, поздравявам те за искреното и обективно мнение. Големия ви проблем се казва Бай Ганьо, т.е. изклю4ително аматьорско ръководене на клуба, без никаква перспектива. При нас проблемите са сходни - уж богати собственици, пък никакви адекватни резултати. Смешен стадион, никакви футболни хора в ръководството, никакви цели и амбиции, нито лев за селекция, пък после що хората не ходели на ма4овете

Конкретно за ма4а - 4иста двойка за любимия отбор на ИнДжинера, за съжаление.