Предсказанията на баба Ванга за България,Русия и ЕАС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Предсказанията на баба Ванга за България,Русия и ЕАС

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2013 12:35

Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща.

Офф, отдъхнах си.
Жална им майка на славянските народи. :(
Добре, че не сме от тях. :!:
..........................................................................
И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика... Републиките ще се върнат към Русия.

Някои със сигурност.
Балтийските, едва ли.
.............................................................................
Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка.

От това разбирам, че Русия ще се върне към монархическите си години.
Я виж ти - Путин ще стане император, любопитно. :lol:
...................................................................................
Преди това ще се сближат три страни - Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка.

Трудна работа, да не кажа - невъзможна.
Амбициите на Китай са, да са единствената свръх сила в региона.
Това няма как да стане, без трупът на Русия.
А Китай и Русия, са исторически врагове.
Що се отнася до Индия... Индия е в орбитата на Британската Империя, така че ...
....................................................................................
Без Русия за България няма бъдеще

Какво, мамка му ... :o :shock:

Тая женица верно не е била със всичкият си. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 ное 2013 12:44

Атеист написа:Ден без червена пропаганда е неползотворен ден.

Всъщност, ако авторчето на темата и някои негови съмишленици бяха малко по-умни и интелигентни, щяха да се усетят, че пресоляват супата. Прекален светец и Богу не е драг. Българинът е доста скептичен и недоверчив по природа, затова всяка реклама или пропаганда (особено когато е грубо настойчива) при него предизвиква точно обратен на желания ефект. Но, форумът си е форум. Всеки може да пише тук каквото пожелае, стига да не нарушава неговите правила. Надявам се поне, че "червените" агитатори взимат някой лев за писаниците си - те едва ли имат някакъв ефект върху интелигентните потребители в този форум, но поне да не са капо... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2013 12:45

caci написа:
от OT18 на 30 Ное 2013 09:58

caci написа:Реално и исторически погледнато Русия има най малко задни мисли спрямо нас.Ако чакате западняците и хамериканците да ни помогнат,лъжете се,нас ни ползват само за кошче за боклук на автомобилната си и хранителна индустрии.

Защо изобщо някой трябва да ни помага.Не си ли помогнем сами няма да има оправия. И Русия и Запада си гледат техния интерес, а ние като някакви послушни кученца изпълняваме команди.

Как мислиш сами да си помогнем,като ние нямаме ресурси и умствен потенциал най вече в политиците.И кога сме се оправяли сами?

През 1-вото Българско Царство и през Второто Българско Царство. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 ное 2013 12:49

frente atleti написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Атеист написа:
Търговия с всички нации, съюз с никоя, трябва да бъде нашето мото. - Томас Джефърсън.

Те са го казали умните хора, много отдавна при това...

+1 :) "Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме." Из речта на лорд Палмерстън пред Палатата на общините - Англия, 1 март, 1848 г.
(От горната реч именно тръгва популярната фраза, че "Англия няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси", която се приписва на Чърчил).
По темата: По времето на Тато, когато Москва пръднеше, София се насираше. Задунайская губерния? - Нет, спасибо большое. Курица не птица, Болгария - уже заграница!... Това е положението, господа и товарищи... 8-)

Капитане от дс смешно е все пръдни да излизат точно от устата ти :mrgreen:

Това ли само успя да измислиш с двете си мозъчни гънки, получени в резултат на удар с твърд предмет?!... :roll: Опитай с нещо по-остроумно. Сам няма да можеш да го съчиниш - препиши отнякъде... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 30 ное 2013 13:21

На тази лъжепророчица не и вярвам.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 30 ное 2013 14:15

Tрябва ни силен и независим държавник ,които да не се съобразява нито с Америка нито Русия. Да се водят дипломатически отношения , но само в интерес на България. Ако чакаме Русия , Америка ЕС или ЕАС да ни оправят , а не вземем нещата в свои ръце и естествено да имаме политици с топки няма никога да се оправим !

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 30 ное 2013 14:16

Балкански Орел написа:Който ще помага на България да съживи Северозапада, да спре турцизацията на и Демографската катастрофа съм на негова страна, едно е сигурно на Европа не й пука че в момента България се топи, така че трябва някаква промяна.Аз съм по-скоро просто да излезем от сатанинската Европа и да си останем самостоятелни !

И какво се очаква да правят ЕС и Русия за нас? Да пращат насила хора да живеят у нас и да се пишат българи ли? Спасението е дълг на самия давещ се.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 30 ное 2013 14:52

Alexx написа:
Атеист написа:Ден без червена пропаганда е неползотворен ден.

Naй-голямата тъпотия е,че тези които се пишат леви са русофили и тези които са пишат русофили са леви което няма никаква логика. Те дори не знаят поради каква причина подкрепят Русия? Русия си е капиталистическа страна от най-примитивен вид с ярко поляризирано класово общество и мафия.

Така е брат, но няма как да налееш мозък с фуния в главите на глупаците! Като толкова им е на сърце Русия да емигрират там! Аз живея в Германия мога да ви кажа, че руснаците се убиват да емигрират! Купуват имущество плащат като луди, депозират пари в банки, само и само да може да живеят тук! Само те си знаят от какво бягат! Миналата седмица говорих с един колега в университета, който ми сподели, че в Русия е ад! Всичко е централизирано в ръцете на олигархията и 90% от хората едвам оцеляват! Затова който успее да изкара някакви пари и има малко акъл прави всичко възможно да се махне от там ...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 30 ное 2013 15:15

Без да съм Баба Ванга, най-отговорно прогнозирам следното - след 80-100 години българска нация няма да има...това е положението, господа, пък вие си спорете кой господар е по- добър - Русия, Щатите или Евросъюза... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 ное 2013 15:16

pampi написа:Без да съм Баба Ванга, най-отговорно прогнозирам следното - след 80-100 години българска нация няма да има...това е положението, господа, пък вие си спорете кой господар е по- добър - Русия, Щатите или Евросъюза... 8-)

Ти, пък.... 80г. Аз до 20г. прогнозирам това да е факт.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”