gzagorov написа:Може и да си прав за нуждата от Майка Русия в днешно време - точно като майка е за нас българите, (макар че бих казал по-скоро мащеха), която не ни е научила и възпитала да се оправяме сами в живота, а напротив - да бъдем постоянно зависими от нея. И затова вероятно днес, както казваш, ще имаме нужда от нея. Обаче в живота колкото повече отлагаме независимостта от майка си, толкова е по-трудно (и в последствие се оказва невъзможно) да изживеем някакъв що-годе пълноценен живот. И е по-добре рано или късно да изживеем своите лоши моменти, ако естествено още не е твърде късно.
Пет века чуждата религия - ислямът, т.е. турците, не успяха да ни "изчезнат" като нация, но след няма и век и половина дружба с православна "братска" Русия и вече сме на ръба (според собствените ти думи). Това как ти се струва като извод?
Предсказанията на баба Ванга за България,Русия и ЕАС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предсказанията на баба Ванга за България,Русия и ЕАС
Ще пре-цитирам едно свое мнение в друга тема от преди няколко часа. Ах, как жестоко жестоко съм объркал темата...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IL_LpTzfUOw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOJUJj8Bve4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z0SAApHJjFs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOJUJj8Bve4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z0SAApHJjFs[/youtube]
wannabe написа:Атеист написа:NADURVEN_FILOSOF написа:И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.
Търговия с всички нации, съюз с никоя, трябва да бъде нашето мото. - Томас Джефърсън.
Те са го казали умните хора, много отдавна при това...
Хайде поясни ми тогава НАТО какво е? СЕАТО какво e
Да, мисля, че Джефърсън има голяма заслуга в съзадаването и на двете. Той е всъщност даже инициаторът на тези организации и групировки.
Атеист написа:wannabe написа:Атеист написа:NADURVEN_FILOSOF написа:И на мен ми се струва подозрително да е казвала такива работи. Пък и да е, всеки човек си има там някакви страсти, тя няма да е изключение. Не ми харесва да ставаме подлоги на когото и да е. Това е обидно. Целта е да можем да си ги използваме съюзниците, както и да си правим каквото си знаем, не каквото ни кажат.
Търговия с всички нации, съюз с никоя, трябва да бъде нашето мото. - Томас Джефърсън.
Хайде поясни ми тогава НАТО какво е? СЕАТО какво e
Да, мисля, че Джефърсън има голяма заслуга в съзадаването и на двете. Той е всъщност даже инициаторът на тези организации и групировки.
Явно мотото на САЩ се изтърпяло промени
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
джони написа:...
Какви са тези филмчета? Аз руски език не разбирам и не желая да разбирам! Какво трябва да ни покажаш
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Не е мото на САЩ, а просто една мисъл на един голям човек. И аз мислех да постна този много хубав цитат на Васил Левски, който ти си сложил. Цитат, който за съжаление е неудобен за една част от българите - тези, които още си мислят, че сме славяни; тези, които наричат своите окупатори освободители.
- Captain Stottlemeyer
Атеист написа:
+1
(От горната реч именно тръгва популярната фраза, че "Англия няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси", която се приписва на Чърчил).
По темата: По времето на Тато, когато Москва пръднеше, София се насираше. Задунайская губерния? - Нет, спасибо большое. Курица не птица, Болгария - уже заграница!... Това е положението, господа и товарищи...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- frente atleti
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Атеист написа:
+1"Ние нямаме вечни съюзници и нямаме постоянни врагове. Нашите интереси са вечни и постоянни, и тези интереси са наши задължения, които трябва да следваме." Из речта на лорд Палмерстън пред Палатата на общините - Англия, 1 март, 1848 г.
(От горната реч именно тръгва популярната фраза, че "Англия няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси", която се приписва на Чърчил).
По темата: По времето на Тато, когато Москва пръднеше, София се насираше. Задунайская губерния? - Нет, спасибо большое. Курица не птица, Болгария - уже заграница!... Това е положението, господа и товарищи...
Капитане от дс смешно е все пръдни да излизат точно от устата ти
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
-
GoingDownS
- Контакти:
Смърт за комунистите и капиталистите, Хитлер беше прав! 
- Балкански Орел
- Контакти:
Който ще помага на България да съживи Северозапада, да спре турцизацията на и Демографската катастрофа съм на негова страна, едно е сигурно на Европа не й пука че в момента България се топи, така че трябва някаква промяна.Аз съм по-скоро просто да излезем от сатанинската Европа и да си останем самостоятелни !
[center]Levski & Lazio[/center]