http://gong.bg/view_article.php?article_id=390579Тази статия изобщо не ми харесва, особено заглавието. Първо, защо откроявате Роналдо и Меси пред всички останали номинации за идеалния отбор и не считате ли, че е редно да добавите поне Рибери в заглавието? Второ, защо говорите само за нападателите? Ако добавите и останалите много ясно ще се види, че номинираните футболисти от Бундеслигата са най-много, а не само двама, както сте написали. А между другото номинираните нападатели от Бундеслигата са трима, а не двама. Томас Мюлер сте го пропуснали. И трето, в последното изречение "... може да гласувате ТУК." линкът към "ТУК" не работи.
Всъщност това за Мюлер не е вярно, моя грешка, говорите за номинациите на ФИФА, а аз си мислех за тези на УЕФА в сайта. Останалите неща обаче които съм ги написал важат в пълна сила. Роналдо и Меси са добри играчи, но медиите са тези, които им дялат имидж на "най-добрите" и това определено дразни. Играчи като Ройс, като Златан, като Рибери по абсолютно нищо не им отстъпват. Тази статия е един удачен пример за моето твърдение.