jembajemba написа:Казвам го без никаква ирония - след 10,15 години Берба президент на БФС.
Малко ме съмнява да се захване с тази работа...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
jembajemba написа:Казвам го без никаква ирония - след 10,15 години Берба президент на БФС.
Сектор Б написа:jembajemba написа:Казвам го без никаква ирония - след 10,15 години Берба президент на БФС.
Малко ме съмнява да се захване с тази работа...
viktori написа:Не мислите ли че Балъков е най-подходящия човек за този пост? Според мен той би справил най добре, с тази в момента доста корумпирана българска институция.
plovdivesamona6 написа:стига експерименти.най-добре е да върнем положението както при батето.но тъй като вече са стари с вуцата,затова президент-тодор славков,изп дир-вили вуцов
viktori написа:svis2ov написа:Май всички в този форум са по на 2 водки най-малко! Не бъркайте ТРЕНЕР с ПРЕЗИДЕНТ на БФС!
За президент, трябва БИЗНЕСМЕН с връзки във ФИФА и УЕФА. Левскар съм, но единственият, който отговаря на тези критерии е В.Михов!
Освен това, има доста авторитет сред БГ клубовете и ако трябва да ги убеждава, то това е човека!
Какъв бизнесмен те гони тебе? Трябва човек който да разбира от футбол а не да разпродава под масата на тоя оня. Балъков има авторитет, принципен е и има характер да се противопостави на измекярите който искат само да си напълнят джобовете си и на тези който получават пари без да вършат нищо. А в БФС те са много.Нека ако някой има информация, да изкара списък на хората който получават пари от централата, за какво ги получават и колко получават? Освен това Балъков е и работлив.
Айде наздраве.
viktori написа:Не мислите ли че Балъков е най-подходящия човек за този пост? Според мен той би справил най добре, с тази в момента доста корумпирана българска институция.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта