ВЛ:Тотнъм-Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: ВЛ:Тотнъм-Манчестър Юнайтед
Какво ще ги дават тея? Два скучни, безлични, бивши отбори на Митко. Добре, че са в 14:00,че иначе нямаше да са в програмата на Диема. Истината е във Фулъм, в 17:00! Ще гледаме шоуто Бербатов! 
1:1

-
- Контакти:
James Beattie написа:Какво ще ги дават тея? Два скучни, безлични, бивши отбори на Митко. Добре, че са в 14:00,че иначе нямаше да са в програмата на Диема. Истината е във Фулъм, в 17:00! Ще гледаме шоуто Бербатов!
Вярно ли, бе ? Пак ли няма да дават Арсенал тия лепилари

- shotgun blues
- Контакти:
Твърда двойка,ТОТНЪМ са жалки
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
[offtopic]
17.00 Уест Хям Юнайтед - Фулъм - мач от английската Висша Лига, директно
Не знам дали има някаква грешка, ама ми показва и на двете програми (Диема и Нова Спорт), че ще дават този мач
[/offtopic]
boyan_kn написа:James Beattie написа:Какво ще ги дават тея? Два скучни, безлични, бивши отбори на Митко. Добре, че са в 14:00,че иначе нямаше да са в програмата на Диема. Истината е във Фулъм, в 17:00! Ще гледаме шоуто Бербатов!
Не знам дали има някаква грешка, ама ми показва и на двете програми (Диема и Нова Спорт), че ще дават този мач

James Beattie написа:[offtopic]boyan_kn написа:James Beattie написа:Какво ще ги дават тея? Два скучни, безлични, бивши отбори на Митко. Добре, че са в 14:00,че иначе нямаше да са в програмата на Диема. Истината е във Фулъм, в 17:00! Ще гледаме шоуто Бербатов!
Не знам дали има някаква грешка, ама ми показва и на двете програми (Диема и Нова Спорт), че ще дават този мач[/offtopic]
Грешката е вярна. Ще ги дават по 3 канала - Диема, Нова Спорт и Нова Спорт HD

MuFc1878 написа:James Beattie написа:[offtopic]boyan_kn написа:James Beattie написа:Какво ще ги дават тея? Два скучни, безлични, бивши отбори на Митко. Добре, че са в 14:00,че иначе нямаше да са в програмата на Диема. Истината е във Фулъм, в 17:00! Ще гледаме шоуто Бербатов!
Не знам дали има някаква грешка, ама ми показва и на двете програми (Диема и Нова Спорт), че ще дават този мач[/offtopic]
Грешката е вярна. Ще ги дават по 3 канала - Диема, Нова Спорт и Нова Спорт HD
КрасотЪ

1: 0
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Излизаме и мачкаме "Шпорите"! 1-4