Браво на Зелената магия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Браво на Зелената магия

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 29 ное 2013 11:03

badboy95 написа:
eelche написа:
badboy95 написа:
eelche написа:Ludogorets бие в Европа,хахаха...

А на Батков/Тонев, Томов/Тодоров и Цветан Василев да не им е чиста работата, господин отворко? :? :mrgreen:

Господин глупако,аз задавам само въпроси...интересно е как човек и отбор стоящи в миманса допреди 2 години и половина изведнъж израстнаха толкова?!

И аз само задавам въпроси. :mrgreen: А как Лудогорец стигнаха до това ниво е ясно: с достатъчно ресурси - добри финанси, правилни инвестиции, съвременни бази, точните ръководители и футболисти.

Колега, специално базите в случая не играят никаква роля за резултатите на Лудогорец :lol: ...Колко юноши имат в състава си :mrgreen:

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 29 ное 2013 11:10

Лудогорец постигна огромен успех, който трябва да е урок най-вече за собствениците на Левски и ЦСКА. За 2.5г. бе изграден приличен европейски отбор с пари и добра организация. За същото време собствениците на столичните грандове ги превърнаха в европейски посмешища. Победите са си победи, те са важни и за останалите ни отбори, но за мен Лудогорец си остава грозното лице на българския футбол. Като се започне от промяната на Наредбата, с която им помогнаха да влязат в А група, затварянето на очите и ушите от комисите на БФС и двойния аршин спрямо др. отбори, постоянните съдийски аванти, премирането на други отбори, мачът в Перник и т.н.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 29 ное 2013 11:11

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колега, специално базите в случая не играят никаква роля за резултатите на Лудогорец :lol: ...Колко юноши имат в състава си :mrgreen:

Да, но тук не става въпрос само за юношите. Пък е и хубаво, че се мисли в дългосрочен план, а не само от днес до утре. ;)
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 ное 2013 11:20

Лимонадения Джо написа:за мен Лудогорец си остава грозното лице на българския футбол. Като се започне от промяната на Наредбата, с която им помогнаха да влязат в А група, затварянето на очите и ушите от комисите на БФС и двойния аршин спрямо др. отбори, постоянните съдийски аванти, премирането на други отбори, мачът в Перник и т.н.

Аз пък виждам грозното лице на бай Ганьо, който все търси нещо негативно да каже. Обърни внимание на "съдийската аванта" от вчера - червения картон. Виж, че има още евромачове на Лудогорец с червени картони за съперника. Ама съперниците не реват. Европейци са. Гледай пресконференцията на щаба на ПСВ. Казаха добри неща за Лудогорец, благодариха за гостоприемството и пожелаха успех.
Всички неща, които изреждаш са само в главата ти. Ако Лудогорец печелеше в България по втория начин, никога нямаше да има успех в Европа, където евтините измами са невъзможни. Болен си и каквото и да стане, няма да проумееш истината, че Лудогорец е ново начало за българския футбол и отличен модел.
Изображение

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 29 ное 2013 11:29

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
IvanGit написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Честито на Лудогорец, но да не преекспонираме нещата все пак.Обективно погледнато това беше най-слабата група в ЛЕ тоя сезон.И въобще от всички български отбори участвали в групите на ЛЕ, групата на Лудогорец бе най-слаба- все пак три отбора от източна Европа, и намиращия се в криза ПСВ, играещ с резервите в тоя турнир ;)

Да правилно, да не преекспонираме нещата ,спомнете си Левски колко " скромнички" бяха след грандиозния успех срещу "великия" Артмедия-Петржалка или пък 7мия в Италия-"СЛАВНИЯ" и мега гранд Киево .

Напротив точно тове ме кефи ,че са пердета и го карат скромно,а успехите са им забележителни -дори и в УЕФА,но къде ще се мерят с Левски-мега хипер гранда познат само в Подуене.

Ае м'че, през 2006 година Левски би отбори от топ-първенствата в Европа-Италия и Франция.Лудогорец до тук би само отбори от източна Европа, плюс ПСВ Айндховен,намиращ се на осмо място в Холандия.Е Киево беше седми в Италия, с "мааалката" разлика, че през 2006 година, Калчото бе най-силното първенство в Европа.Капиш? :mrgreen:

p.s. Артемедия беше две класи над сегашния отбор на Слован (Братислава), понеже са словашки отбори , та ги сравнявам ;)

Виждам ,че си начетено момче-владееш и езици :) :) :) та ,за 2006 да кажем само ,че Киево участваше заради наказания на Милан и Ювентус заради Калчополи-точно тогава от ТОП първенството Калчополи-нали. :) :) :) :).А пък тия Артмедия ли бяха от тогава не съм ги чувал,как установи ,че са класи над Слован не разбрах ама ,блажен да си в мъката си ,честито и на теб отново има повод да скърбиш нари с това се храните с омраза.
Последна промяна от IvanGit на 29 ное 2013 11:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 29 ное 2013 11:30

tsonpen написа:
Лимонадения Джо написа:за мен Лудогорец си остава грозното лице на българския футбол. Като се започне от промяната на Наредбата, с която им помогнаха да влязат в А група, затварянето на очите и ушите от комисите на БФС и двойния аршин спрямо др. отбори, постоянните съдийски аванти, премирането на други отбори, мачът в Перник и т.н.

Аз пък виждам грозното лице на бай Ганьо, който все търси нещо негативно да каже. Обърни внимание на "съдийската аванта" от вчера - червения картон. Виж, че има още евромачове на Лудогорец с червени картони за съперника. Ама съперниците не реват. Европейци са. Гледай пресконференцията на щаба на ПСВ. Казаха добри неща за Лудогорец, благодариха за гостоприемството и пожелаха успех.
Всички неща, които изреждаш са само в главата ти. Ако Лудогорец печелеше в България по втория начин, никога нямаше да има успех в Европа, където евтините измами са невъзможни. Болен си и каквото и да стане, няма да проумееш истината, че Лудогорец е ново начало за българския футбол и отличен модел.

Ако премахнеш увеличеното, всичко е както трябва. ;) Не може да сте "ново начало", тъй като успехите на българските отбори са почнали още през 60-те, а "край" на участията ( къде по-добре, къде по-зле ) не е имало :!: Моделът е много добър, но с такива финанси в България разполагат само Ботев ( Левски е съмнителна работа, там не се знае кой пие, кой плаща ), така че да се говори за "модел" не е в тон с обстановката ;)

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 29 ное 2013 11:33

tsonpen написа:

Не съм гледал вчерашния мач, не следя мачовете на Лудогорец толкова отблизо. Гледал съм единствено мача с Базел и то на живо, и то по задължение(работя във фирма, която одитира Домусчиевите фирми и ни накараха да отдем на стадиона целия персонал-като в хубавия стар филм "Любимец 13"). Това, което съм написал за грозното лице си е мое мнение, не е задължително да си съгласен. Но са факти, които са известни на всички, а вярвай мога да добавя и още.

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 ное 2013 11:34

tsonpen написа:

Български футбол без българи ! No Thanks ! И този модел съществува от въвеждането на правилото Босман.
Пак сте чели , не дочели ! Хапчета - какво да ги правиш ! Не виждат по далеч от носа си и мислят ,че са открили топлата вода !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 ное 2013 11:35

Изключителен отбор е ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 29 ное 2013 11:36

liliputchica написа:
olympic teteven написа:
hristo1306 написа:Батков

Еее, да се твърди, че собственик на клуб, извел го до 1/4 финал в УЕФА, требъл и групи на ШЛ не разбира от футбол е меко казано комично.... :mrgreen:

Успехът на Лудогорец си е успех, но все още не е съизмерим със Синята приказка от 2006 :twisted:

Той няма и да бъде съизмерим никога. Левски колко победи имаха в груповата фаза и в преките елиминации ?,а головата разлика каква беше :?:

И също така си задай въпроса какъв беше форматът на групата на Левски през 2005, т. е. с по колко мачове в група, и какъв е сегашният :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”