Браво на Зелената магия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LudogoretsRazgrad

Re: Браво на Зелената магия

Мнениеот LudogoretsRazgrad » 29 ное 2013 00:56

Искамe Изображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 ное 2013 00:59

olympic teteven написа:
hristo1306 написа:Батков

Еее, да се твърди, че собственик на клуб, извел го до 1/4 финал в УЕФА, требъл и групи на ШЛ не разбира от футбол е меко казано комично.... :mrgreen:

Успехът на Лудогорец си е успех, но все още не е съизмерим със Синята приказка от 2006 :twisted:

Комичното е,че и ти го взе за базик ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 29 ное 2013 01:00

С ръка на сърцето си казвам,откакто гледам футбол за моите 15 години съзнателно почнах да гледам сериозно на 13.Не съм виждал по силен български отбор в европа.Не просто бият ,радват окото с хубава игра и мачкат противниците.Кеф ми е да ги гледам, и редовно ходя да ги гледам на националния,чакам с нетърпение следващия съперник.Успех момчета.Предричам шампионска титла и успешно влизане в ШЛ следващия сезон
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 29 ное 2013 01:05

miki85 написа:Предричам шампионска титла и успешно влизане в ШЛ следващия сезон

Аз също съм на мнение, че Лудогорец е единственият български отбор на този етап, който има сили за участие в групите на ШЛ. Дори можеше и тази година да се получат нещата при съперник, различен от Базел :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 ное 2013 01:15

Честита победа. Лудогорец имат успехи, защото собственика им инвестира с желанието да развива професионално футболен клуб, а не по задължение, като Тара, боклуците и Цецу. Пред ЦСКА заради кризата, в която е клуба се открива голям шанс да привлече хора, които да инвестират заради каузата. Ако това стане в повечето отбори и "А" група се намали на 10 отбора - има бъдеще пред българския футбол.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 ное 2013 01:36

Запис на мача за феновете на отбора: http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrents :arrow:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 ное 2013 01:49

Голям кеф е това да умееш да се радваш на успехите на най-добрите.
Не искам да си представя дори, какво изпитват хората, които са си избрали да са нещастни от това.
Поне тук във форума изглеждат жалко.
И днес нямам никакви причини да съжалявам, че съм фен на добрия футбил и по тази причина на практикуващият го Лудогорец!
Не мога да си обясня, как така някой избира да страда, вместо просто да не гледа футбол или поне да не пише в този форум.
Толкова ли са ограничени възможностите на тези хора, та да не намират никаква алтернатива, на такава обречена кауза.
За непълноценните и недоразвитите ще изясня:
Лудогорец е Български футболен клуб, в който се практикува футбол от добро Еввропейско ниво.
Удоволствие за всеки Българин е да наблюдава Български тим да побеждава Европейски клубен шампион, а начинът по който го прави Лудогорец го кара да се чувства горд от това че е Българин.
Това не са препоръки за темперамент, а естествено състояние на нормален човек, роден в тази държава.
Много, многооооо приятна нощ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 ное 2013 01:55

Адмирации за Лудогорец.

Левскарка съм, не крия, че ми се иска да виждам моя отбор да прави това, което разградчани, но реалността е друга.
Искрени поздравления, момчета, заслужавате го!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 29 ное 2013 03:39

Много ме радвате. Днес бях на мача. Не е като да си на Герена и да дивееш от радост но не е и като да гледаш 2-2 с ЛИЛ които можеш спокоино до биеш. Накрая имаш 7 точки и си последен. Това ми беше днеска сюреалистично. Лудогорец пецка носителя на КЕШ - ПСВ, головете си идват съвсем резонно и рутинно. Време е за първия , време е за втория се чуваше около нас. ;) В случая ПСВ игра като БГ клуб. Трябва им победа а те падат с 2 гола , остават с човек по-малко. При 1-0 през второто вече бяха е без настроение и им идеше да си тръгнат. Супер. Сега напролет дано доидат Есберг , Анжи или Лацио. Мисля , че няма да имате проблем с тях. ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 29 ное 2013 05:11

и аз така се бях развълнувал,че в 22и15 бях заспал дълбоко

Върни се в “Лудогорец”