ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен
Честито! Представянето ви е впечатляващо. Terata НЯМА ДА СПИ ТАЗИ ВЕЧЕР
Вече сте пред Левски в ранглистата на УЕФА!

Мисля че който говореше че успеха в Холандия бил случаен трябва да замълчи...
Верно червения картон наклони ужасно везните и направо можехме да ги разгромим, но и той е част в играта...
За първи път БЪЛГАРСКИ отбор е начело на група в Лига Европа, това е историческо !!!
а журналиситите ако не направят Светльо Дяков футболсит на годината след титлата , това постижение и играта му, да се гръмнат.... !!!
Верно червения картон наклони ужасно везните и направо можехме да ги разгромим, но и той е част в играта...
За първи път БЪЛГАРСКИ отбор е начело на група в Лига Европа, това е историческо !!!
а журналиситите ако не направят Светльо Дяков футболсит на годината след титлата , това постижение и играта му, да се гръмнат.... !!!
Последна промяна от snakebite на 29 ное 2013 00:02, променено общо 1 път.
Ботевъ Пловдивски написа:Да направиш ПСВ Айндховен смешен 2 поредни мача, си е постижениеДа спечелиш групата си в Лига Европа, още по-голямо! Браво на лудите и успех в преките елиминации
![]()
Жалко само че тези успехи не бяха на нашия си стадион! И повече публика и по-ентусиазирана! Цялата обстановка щеше да е друга... Да се надяваме, че догодина ще играем там!
Аз съм от Микре Юнайтед
- D.Georgiev
- Контакти:
Е, такова нещо не бях гледал скоро. Правехме каквото си поискахме, диктувахме темпото през цялото време, а второто полувреме направо разсипахме PSV. Положението на терена не беше по-разилично от това в "А" група. Дори в края мога да кажа, че нашите не искаха да търсят трети гол и да оставят младите холандци с поне малко самочувствие. Отличен мач, дали комплимент или не - в родното първенство сме имали къде, къде, по-трудни мачове...

-
- Контакти:
Venko123 написа:Рекорд. За първи път в историята си - Лудогорец с 5 българи в титулярния състав.![]()
Я преброй българите които играят в ЦСКА Левски Ботев и тогава говори.
- Levskar_90
D.Georgiev написа:Е, такова нещо не бях гледал скоро. Правехме каквото си поискахме, диктувахме темпото през цялото време, а второто полувреме направо разсипахме PSV. Положението на терена не беше по-разилично от това в "А" група. Дори в края мога да кажа, че нашите не искаха да търсят трети гол и да оставят младите холандци с поне малко самочувствие. Отличен мач, дали комплимент или не - в родното първенство сме имали къде, къде, по-трудни мачове...
Добави долу емблемите на Динамо Загреб и ПСВ

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
petko.h.markov написа:Venko123 написа:Рекорд. За първи път в историята си - Лудогорец с 5 българи в титулярния състав.![]()
Я преброй българите които играят в ЦСКА Левски Ботев и тогава говори.
Ботев: Христов, Костов, Галчев, Минев, Сърмов, Цветков, Неделев, Домусчийски,Огнянов,Дяков....още?
Е не не може тия да са толкова слаби а Аякс би Барса също с човек по - малко
Успех на Черноморец в последния кръг с тая игра на ПСВ защо да не ги дръннат
Все си мисля че за Лудогорец е по - добре да им се падне отбор от ЗЕ вместо някой надъхан източноевропейски тим (какъвто е и Лудогорец) но след 1то място в групата везните накланят в полза на 2то...

Все си мисля че за Лудогорец е по - добре да им се падне отбор от ЗЕ вместо някой надъхан източноевропейски тим (какъвто е и Лудогорец) но след 1то място в групата везните накланят в полза на 2то...
Мачът почна трудно за Лудогорец.Холандците влязоха много нахъсано в мача.Лудогорец към средата на първото полувреме изравни играта и успя да вкара много добър гол,който се дължи на индивидуалността на Безяк.Второто полувреме червения картон помогна много на Лудогорец, логично и след няколко положения падна и втория гол.Видях след края на мача как собствениците на ПСВ стиснаха ръката на Домусчиев по телевизора и му казаха нещо.Личеше си че го уважават.Браво на Лудогорец за тази победа,но са нужни още поне две победи за да е поставен в Шампионската Лига в третия кръг или в Лига Европа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- D.Georgiev
- Контакти:
1982 написа:Абсолютно смешна група, ПСВ и в Холандия ги гледам, това е най-жалкият им отбор в историята сигурно, мъчат се зверски на всички фронтове.
Най-хубаво беше, че стадионът бе брутално празен, на никого не му пука за това мутренско изкуственяче, което днес го има, утре не. Шепа платени фенчета и това е.
Щом си седнал да пишеш, значи не е съвсем така